کد خبر: ۶۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸

واکنش طالبان به حذف افغانستان از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو

سخنگوی طالبان در واکنش به تصمیم آمریکا برای حذف افغانستان از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو گفت که این عنوان در سال‌های گذشته نیز برای افغانستان منفعتی نداشت.
واکنش طالبان به حذف افغانستان از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو

به گزارش مخاطب۲۴ _ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به تصمیم «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای حذف افغانستان از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو گفت که حکومت طالبان نگرانی در این باره ندارد.

واکنش طالبان به حذف افغانستان از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو

مجاهد گفت: ما از اقدام آمریکا که گفته می‌خواهد عنوان متحد اصلی غیر ناتو را از افغانستان پس می‌گیرد، هیچ نگرانی نداریم. این عنوان برای افغانستان هیچ منفعتی نداشت.

 

وی با اظهار اینکه مردم افغانستان در طی سال‌های گذشته از همین ناحیه متضرر شدند و از همکاری دولت سابق این کشور با آمریکا خاطره خوبی ندارند، افزود: البته ما در بخش‌های دیپلماتیک و تجاری خواهان روابط خوب، مثبت و قابل اعتماد با دیگر کشور‌ها هستیم.

«باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۲ میلادی دولت افغانستان را به عنوان متحد اصلی غیر ناتو معرفی کرده بود، اما شب گذشته کاخ سفید اعلام کرد «جو بایدن» قصد دارد افغانستان را از فهرست متحدان اصلی غیر ناتو حذف کند.

دولت بایدن پس از خروج مفتضحانه از افغانستان، قطر را به عنوان حافظ منافع خود در این کشور و متحد اصلی غیر ناتو جدید تعیین کرد.

منبع: تسنیم 

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.