کد خبر: ۶۵۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸

سریال محکوم؛ نفرتی پاک‌نشدنی در شبکه خانگی

سریال جدید «محکوم» به نویسندگی مهران مهدویان و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری، به‌زودی به صورت اختصاصی در شبکه نمایش خانگی منتشر خواهد شد.
سریال محکوم؛ نفرتی پاک‌نشدنی در شبکه خانگی

مخاطب ۲۴، سریال محکوم با تهیه کنندگی محمدرضا منصوری و کارگردانی سیامک مردانه در ژانر درام اجتماعی، با حضور بازیگران شناخته‌شده و تیم حرفه‌ای تولید، یکی از آثار مورد انتظار فصل آینده فیلیمو به شمار می‌رود.

محمدرضا منصوری، تهیه‌کننده مطرح که پیش‌تر سریال‌های موفق «سقوط» و «حیثیت گم‌شده» را تولید کرده است، قصد دارد با «محکوم» بار دیگر فضای درام اجتماعی را در شبکه نمایش خانگی زنده کند. او پیش از این در همکاری با محمدحسین مهدویان تجربه‌های موفقی داشته و این بار نیز با سپردن کارگردانی سریال به سیامک مردانه، از کارگردانان جوان حمایت می‌کند.

پژمان جمشیدی، بازیگر محبوب سینما و شبکه نمایش خانگی، در تازه‌ترین فعالیت خود در «محکوم» جلوی دوربین رفته است. جمشیدی که عنوان پرفروش‌ترین بازیگر سینمای ایران را یدک می‌کشد، حالا پنجمین حضور خود در شبکه نمایش خانگی را با اثری در ژانر درام اجتماعی تجربه می‌کند تا توانایی‌های بازیگری‌اش را بار دیگر به نمایش بگذارد.

حضور ساره بیات، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران که برای بازی در فیلم «چشم بادومی» نامزد بهترین بازیگر زن در جشنواره فیلم فجر شده است، به غنای سریال افزوده است. همچنین کوروش تهامی، الهام کردا و سیامک انصاری از دیگر بازیگران شناخته‌شده «محکوم» هستند که ترکیب بازیگری قوی و متنوعی را شکل داده‌اند.

فیلیمو و تیم تولید این سریال به تازگی تیزر رسمی «محکوم» را منتشر کرده‌اند که با شعار تأثیرگذار «بارون هم این نفرت رو پاک نمی‌کنه» همراه است و فضای درام اجتماعی سریال را به خوبی به مخاطبان معرفی می‌کند.

«محکوم» محصول اختصاصی فیلیمو است و مراحل تولید آن در بالاترین سطح کیفی در حال انجام است. زمان دقیق پخش سریال هنوز اعلام نشده، اما انتظار می‌رود به‌زودی روی این پلتفرم محبوب قرار گیرد.

این سریال با تمرکز بر قصه‌ای اجتماعی و تیم حرفه‌ای تولید، گزینه‌ای مناسب برای علاقه‌مندان به آثار درام و شبکه نمایش خانگی به شمار می‌رود و چشم‌اندازی امیدوارکننده برای تولیدات باکیفیت در این حوزه ایجاد می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پایان نفوذ ایران در لبنان؟ پایان نفوذ ایران در لبنان؟
با تغییر موازنه سیاسی در لبنان و تصویب طرح خلع‌سلاح حزب‌الله، نفوذ ایران در این کشور با چالش جدی مواجه شده و واکنش تهران را برانگیخته است.
آتش سوزی گسترده در اسپانیا و پرتغال آتش سوزی گسترده در اسپانیا و پرتغال
حریق بزرگ شمال مادرید پس از دو روز مهار شد، اما پرتغال همچنان با آتش‌سوزی‌های گسترده و شرایط بحرانی ناشی از گرما و باد شدید دست‌وپنجه نرم می‌کند.
آلبوم جدید تیلور سوییفت در راه است آلبوم جدید تیلور سوییفت در راه است
تیلور سوئیفت در پادکست ترویس کلسی، از انتشار دوازدهمین آلبوم استودیویی خود خبر داد.
انفجار در پنسیلوانیا انفجار در پنسیلوانیا
انفجار در کارخانه فولاد کلیرتون نزدیک پیتسبرگ پنسیلوانیا جان یک نفر را گرفت، ۱۰ نفر زخمی شدند و فردی زیر آوار مفقود شده است. تحقیقات ادامه دارد.
FATF و ایران؛ میان چالش‌ها و فرصت‌ها FATF و ایران؛ میان چالش‌ها و فرصت‌ها
ایران پس از سال‌ها قفل شدن در لیست سیاه FATF، با تصویب کنوانسیون پالرمو، اکنون به میز مذاکره مستقیم در مادرید دعوت شده است. آیا این یک گشایش تاریخی برای اقتصاد ایران است یا عبور از خط قرمز‌های امنیتی نظام؟
نتانیاهو شکست در جنگ را پذیرفت نتانیاهو شکست در جنگ را پذیرفت
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به‌طور رسمی از ناکامی در نبرد رسانه‌ای و تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و دلایل این شکست را تشریح کرد.
ترامپ نیروهای گارد ملی را در واشنگتن مستقر کرد ترامپ نیروهای گارد ملی را در واشنگتن مستقر کرد
دونالد ترامپ با استقرار ۸۰۰ نیروی گارد ملی و کنترل موقت پلیس واشنگتن، این اقدام را برای مقابله با «موج بی‌قانونی» ضروری دانست؛ اقدامی با واکنش مقامات محلی.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر