کد خبر: ۶۵۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۹
نماینده ایران در اجلاس ژنو:

حملات اخیر اسرائیل علیه ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است

نماینده جمهوری اسلامی ایران طی سخنرانی خود در اجلاس ژنو، با محکوم کردن حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مراکز واکسن‌سازی، تولید دارو و بهداشت عمومی کشورمان، این اقدامات را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و تهدیدی برای امنیت زیستی منطقه‌ای و جهانی دانست.
حملات اخیر اسرائیل علیه ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است

مخاطب ۲۴، مسئول حوزه خلع سلاح و کنترل تسلیحات وزارت خارجه، امروز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ در نشست گروه کاری تقویت کنوانسیون منع سلاح‌های بیولوژیک (BWC) در اجلاس ژنو ضمن استقبال از الحاق دو عضو جدید به این معاهده و تأکید بر اهمیت جهان‌شمولی آن به‌ویژه در خاورمیانه، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مراکز صلح‌آمیز بیولوژیک و بهداشت عمومی ایران را به شدت محکوم کرد.

بلوجی با اشاره به حملات تجاوزکارانه، مستقیم و عامدانه رژیم صهیونیستی به مراکز تولید واکسن، دارو و بهداشت و دیگر مراکز مشابه در ایران، این اقدامات را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول اساسی کنوانسیون دانست و هشدار داد که این حملات، علاوه بر آسیب به ظرفیت‌های ملی در حوزه بهداشت عمومی، امنیت زیستی منطقه‌ای و جهانی را به خطر می‌اندازد.

وی تصریح کرد که حمله به مراکز بیولوژیک صلح‌آمیز، ناقض حقوق بنیادین دولت‌های عضو برای بهره‌برداری صلح‌آمیز از علوم زیستی و تعرض به کل رژیم جهانی خلع سلاح است. نماینده ایران همچنین از جامعه بین‌المللی خواست تا این اقدامات را به‌طور قاطع محکوم و عاملان آن را پاسخگو کنند، گروه کاری تقویت کنوانسیون منع تسلیحات بیولوژیک با تصمیم نهمین کنفرانس بازنگری این کنوانسیون در سال ۲۰۲۲ و با هدف تقویت آن در جنبه‌های مختلف، از جمله همکاری و کمک‌رسانی بین‌المللی، بررسی تحولات علمی و فناوری مرتبط با کنوانسیون و راستی‌آزمایی مفاد آن ایجاد شده و حداکثر تا پایان سال ۲۰۲۶ به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

برچسب ها: وزارت خارجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر