کد خبر: ۶۵۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱

از بغداد تا بیروت؛ نگاه راهبردی لاریجانی به همکاری‌های منطقه‌ای

علی لاریجانی در نخستین سفر خارجی پس از تصدی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، راهی عراق شد تا توافق امنیتی دوجانبه امضا و سپس به لبنان سفر کند.
از بغداد تا بیروت؛ نگاه راهبردی لاریجانی به همکاری‌های منطقه‌ای

مخاطب ۲۴، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، امروز دوشنبه نخستین سفر خارجی خود را پس از آغاز مسئولیت جدیدش به مقصد عراق آغاز کرد. محور اصلی این سفر، امضای توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق عنوان شده است.

لاریجانی پیش از عزیمت، عراق را کشوری دوست و دارای روابط تجاری گسترده با ایران توصیف کرد و همکاری‌های دو ملت را «در سطحی بسیار مطلوب» دانست. او با اشاره به برگزاری مراسم اربعین، از اقدامات دولت عراق در تسهیل حضور زائران ایرانی قدردانی کرد.

وی تأکید کرد که توافق امنیتی تدوین‌شده با عراق، اهمیت راهبردی دارد و بر اساس رویکرد ایران، امنیت مردم کشور در کنار امنیت همسایگان مورد توجه است؛ رویکردی که به گفته او، برخلاف برخی کشورهاست که امنیت خود را بر دیگر ملت‌ها ترجیح می‌دهند.

بخش دوم سفر لاریجانی به لبنان اختصاص دارد. او لبنان را کشوری مهم و تأثیرگذار در غرب آسیا خواند و با اشاره به پیوند‌های تمدنی و تاریخی میان دو ملت، گفت که همکاری‌های سیاسی و اقتصادی گسترده‌ای میان تهران و بیروت برقرار است.

لاریجانی افزود که در دیدار با مقامات لبنانی، علاوه بر رایزنی درباره تحولات منطقه، پیام‌هایی نیز منتقل خواهد شد. او بر اهمیت وحدت ملی، حفظ استقلال لبنان و توسعه روابط تجاری دو کشور تأکید کرد.

برچسب ها: علی لاریجانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
تسویه حساب در FBI تسویه حساب در FBI
«کش پاتل» مدیر FBI پس از انتشار خبر استفاده شخصی از جت دولتی، سومین مقام ارشد این نهاد فدرال را با ۲۷ سال سابقه اخراج کرد.
احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند
دبیرکل حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران تأکید کرد توهین و تخریب شخصیت‌های سیاسی، به ویژه سرمایه‌های ملی، موجب تضعیف انسجام و افزایش اختلافات داخلی می‌شود.
طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟! طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟!
امروز تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا یعنی تراکتور، در ورزشگاه یادگار امام تبریز از تیم الشرطه عراق پذیرایی می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر