کد خبر: ۶۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳

اتفاق عجیب در نقل و انتقالات لیگ برتر

یک هوادار فعال در اینستاگرام خودش را نماینده استقلال جا زده و با هافبک برزیلی، سر رقمی فریبنده توافق کرده و رسانه‌های خارجی هم خبر را منعکس کرده‌اند. ده‌ها هزار تن صفحه این بازیکن را فالو کرده‌اند و ژان کارلوس باورش شده که استقلال رسما او را می‌خواهد...! آیا تحت فشار کذایی هوادار این بازیکن جذب می‌شود؟
اتفاق عجیب در نقل و انتقالات لیگ برتر

به گزارش مخاطب۲۴ _ در فصل نقل و انتقالات همه جور حاشیه و اخبار عجیب شنیده بودیم، جز اینکه یک به اصطلاح هوادار مستقیم و خودسرانه با بازیکنان خارجی مذاکره کند و حتی با آن‌ها به توافق دست یابد!

اتفاق عجیب در نقل و انتقالات لیگ برتر

این بار مزدور‌های اینستاگرامی بلای جان استقلال شده‌اند و در یک کلاهبرداری بین‌المللی از طرف آبی‌ها با یک بازیکن برزیلی که در لیست سرمربی پرتغالی باشگاه نیست، خودسرانه مذاکره کرده و به او پیشنهاد داده‌اند!

 

عشق شهرت و جذب مخاطب و دنبال‌کننده یا همان فالوئر دست بردار استقلال نیست و این بار  هافبک تیم نائوچیکو برزیل در دام یک هوادار اینستاگرامی این باشگاه افتاده است.

چه چیزی باعث شده بازیکن برزیلی پیشنهاد را باور کند؟

هواداران استقلال طی چند سال اخیر به شدت تحت تاثیر افرادی قرار گرفته‌اند که با سوژه‌های مختلف خود را در دل آن‌ها جا کرده و از آن‌ها لایک و کامنت گرفته و به اشکال مختلف از آن‌ها سو استفاده کرده‌اند.

چنین جو عجیبی باعث شد هر کسی که از شدت ناراحتی استقلالی‌ها آگاه بود و راه جمع کردن مخاطب را یاد گرفت، با ساختن شایعات، حمله به پیشکسوتان، اتهام به چهره‌های سرشناس تیم رقیب و طرح اتهامات واهی از دست‌های پشت پرده علیه این تیم قاپ دل طرفداران آبی را بدزدد و کاسبی مفت و مجانی برای خودش راه بیندازد.

در این میان از فروش اقلام مختلف در صفحات مجازی گرفته تا تبلیغ خدمات مهاجرت و حتی اعلام شماره حساب برای حمایت از باشگاه، پول‌هایی دریافت و عده زیادی هم متضرر شدند.

فردی که سابقه پیشنهاد تقلبی از سوی استقلال به بازیکنان و مربیان خارجی را دارد و دردسر‌هایی برای این تیم ساخته است، بعد از مدتی غیبت دوباره پیدا شد و با سوءاستفاده از علایق طرفداران، دنبال مطرح کردن خودش است.

آن‌ها بدون اطلاع از اصل ماجرا، صفحه اجتماعی بازیکن مورد نظر را طی چند روز ده‌ها هزار بار فالو و ناخواسته به این کلاهبرداری کمک کرده‌اند!

او این بار چراغ خاموش پیش آمد. در حالی که مدام رسانه‌های برزیلی از علاقه استقلال به جذب ژان کارلوس و مذاکرات فشرده خبر می‌دادند، مدیران استقلال در ایران از اخبار رسانه‌ها متعجب بودند و با تکذیب این موضوع می‌گفتند، اصلا ریکاردو ساپینتو به آن‌ها اعلام نکرده ژان کارلوس را می‌خواهد! همه این ماجرا‌ها تا جایی کش پیدا کرد که صدای مدیر برنامه ژان کارلوس هم درآمد.

این هافبک باتجربه آنقدر ماجرا باورش شده که با مربی تیمش برای ترانسفر نان و آب‌دار به استقلال صحبت کرده است! و حتی به او گفته که با پول هنگفتی که در استقلال نصیبش می‌شود، دو سال دیگر خودش را بازنشسته می‌کند!

نمونه تازه‌ای از فریب افکارعمومی و هدایت آن‌ها به سوی هدفی غیرواقعی که در خدمت خواسته یک فرد یا گروه خاص است. این اتفاق البته در جنبه‌های دیگر در استقلال سابقه دارد و حتی یکی دو تاجر و برج‌ساز دوستدار استقلال با فشار همین فضای مجازی به صندلی هیات مدیره باشگاه رسیده‌اند! افرادی که از سوی کانال‌های هواداری میلیونی به مغز هوادار تحمیل شدند و سپس وزیر ورزش و سایر مدیران تصمیم‌گیر را نیز به اشتباه انداختند.

حالا همبن حربه در مورد جذب ژان کارلوس هم از سوی آقای الف پیگیری می‌شود تا در صورت موفقیت پروژه، حق دلالی درشتی نصیبش شود و به عنوان معرف بازیکن، سهمی از قرارداد احتمالی ببرد.

چرا این فرد آزادانه به حقه‌بازی ادامه می‌دهد؟

ماجرا این است؛ بازی با عواطف یک فوتبالیست ۳۰ساله که زحمت کشیده و به اینجا رسیده، اما در تله یک شخص کلاهبردار قرار گرفته است و نمی‌خواهد دروغ بودن این بازی ساختگی را باور کند.

گویا فردی با هویت واقعی یا غیرواقعیبا نام "الف. الف" خودش را به دروغ نماینده استقلال جا زده و حتی از این بازیکن خواسته در ازای گرفتن یک چک احیانا تقلبی، صفحه رسمی استقلال را فالو کند!

عده قابل توجهی از هواداران استقلال در صفحات مجازی و شبکه‌های اجتماعی، او را بابت همین فعالیت‌های غیرقانونی و نامربوط، اما فریبنده اش دنبال می‌کنند و باعث افزایش شهرت او شده اند.

منبع : تابناک 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
صفحه خبر بالای تصاویر