کد خبر: ۶۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱

همسان‌سازی حقوق پرسنل فنی‌وحرفه‌ای و بهزیستی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار همسان‌سازی حقوق پرسنل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و بهزیستی با معلمان آموزش‌وپرورش شد و گفت: انتظار داریم دولت و مجلس در این زمینه به‌صورت هم‌افزا عمل کنند تا عدالت حقوقی در بدنه خدمات اجتماعی کشور محقق شود.

همسان‌سازی حقوق پرسنل فنی‌وحرفه‌ای و بهزیستی، به گزارش مخاطب24 به نقل از تسنیم، احمد میدری امروز در نشست "کنسرسیوم مهارت استان گلستان" با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه استان گلستان در حوزه فناوری، صنایع بومی و آموزش مهارت‌محور، اظهار کرد: با نگاهی متفاوت و رویکردی نوین می‌توان این ظرفیت‌ها را به فرصت‌هایی بزرگ در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بازدید از واحدهای صنعتی پیشرفته استان نشان داد که گلستان در مرز تکنولوژی حرکت می‌کند و از سرمایه‌های انسانی خلاق و بااستعداد برخوردار است.

وی با انتقاد از تمرکز منابع ملی در تهران گفت: منابعی که از بیمه روستاییان در سراسر کشور جمع‌آوری می‌شود، در تهران مصرف می‌شود؛ این در حالی است که باید این سرمایه‌ها به استان‌ها بازگردد و در مسیر توسعه منطقه‌ای مورد استفاده قرار گیرد.

میدری با تأکید بر نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در احیای مهارت‌های سنتی افزود: امروز در گلستان مشاهده کردیم که چگونه آموزشگاه‌های مهارتی با کمترین امکانات، تحولی چشمگیر ایجاد کرده‌اند. باید این مدل‌ها را توسعه داد و هنرهای بومی را با استانداردهای بین‌المللی بازآفرینی کرد.

وی به پیشنهاد تشکیل کمیته ویژه پیگیری مشکلات معادن استان از جمله زغال‌سنگ اشاره کرد و از استاندار گلستان خواست این موضوع را با جدیت دنبال کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از احتمال سفر رئیس شستا به گلستان در هفته دولت خبر داد و بر لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در احیای مراکزی مانند هتل‌ها و زیرساخت‌های توریستی تأکید کرد.

میدری با بیان اینکه دولت به‌تنهایی نمی‌تواند بار مدیریت واحدهای اقتصادی را بر دوش بکشد، اظهار کرد: تجربه نشان داده صندوق‌های بازنشستگی دولتی مدیران موفقی برای شرکت‌های اقتصادی نبوده‌اند. الگوی ما، مشارکت هوشمندانه دولت با بخش خصوصی و دیگر نهادهای مؤثر از جمله نیروهای نظامی است.

وی همچنین خواستار همسان‌سازی حقوق پرسنل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و بهزیستی با معلمان آموزش‌وپرورش شد و گفت: انتظار داریم دولت و مجلس در این زمینه به‌صورت هم‌افزا عمل کنند تا عدالت حقوقی در بدنه خدمات اجتماعی کشور محقق شود.

انتهای پیام/

 
برچسب ها: احمد میدری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراوه تپه گفت: در ۶ ماهه نخست امسال با اجرای ۱۳ فقره حکم قلع و قمع به مساحت حدود ۲ هکتار و ۴۰ فقره حکم خلع ید به مساحت ۶۰ هکتار، اراضی ملی از دست متصرفان خارج شد و به تملک دولت در آمد.
۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است
استاندار گلستان در جلسه با حضور مشاور رئیس جمهور گفت: همه تحریم‌های ناجوانمردانه و محاصره اقتصادی باعث قفل شدن کشور شده است و تنها ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است
در دیدار مهندس علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با حضرت آیت‌الله نورمفیدی، نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان، مباحث متعددی درباره مشکلات مسکن، راه آهن شمال به جنوب و مسائل فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های استان مطرح شد.
تپه ماهور خالد نبی تپه ماهور خالد نبی
تپه ماهور خالد نبی در فاصلهٔ ۹۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان گنبد ۵۵ کیلومتری شمال شرق شهر «کلاله» و در۶ کیلومتری روستای «گچی سو» برفراز قلهٔ کوه «گوگجه‌داغ» واقع شده است.
اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید
جاده‌ای پیش روی شماست که یک سویش جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان سر به فلک کشیده و سوی دیگرش دشت‌های سرسبز گندم و کلزا در نسیم به رقص درآمده‌اند و صدای آبشار‌ها و نغمه پرندگان در هم می‌آمیزد و عطر بهار، روحتان را نوازش می‌دهد. اینجا مینودشت است.
پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان
یک عکاس حیات وحش تصاویری از پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان و در دمای ۸- درجه و شرایط برفی ثبت کرده است.