کد خبر: ۶۵۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۶

در جنگ جدید با اسرائیل نیاز به آرایش تهاجمی داریم

سخنگوی سپاه گفت: جنگ ۱۲ روزه نشان داد گزینه نظامی برای تغییر رفتار و تسلیم نه تنها هیچ کارایی ندارد، بلکه مردم را منسجم‌تر می‌کند، فرض ایران ضعیف رنگ باخت، ادراکی که از قدرت دفاعی ایران وجود داشت، تغییر داد، مشخص شد حمله به ایران پرهزینه است، مشخص شد دشمن مولفه‌های اصلی اقتدار ایران را نمی‌شناسد.
در جنگ جدید با اسرائیل نیاز به آرایش تهاجمی داریم

به گزارش مخاطب ۲۴: سردار علی محمد نائینی طی سخنانی در مراسم بزرگداشت شهید پاسدار رمضانعلی چوبداری و شهدای اقتدار ایران با بیان این‌که «رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر با "روایت خود ساخته ایران ضعیف" حمله نظامی را آغاز کرد» تاکید کرد: این جنگ تحمیلی۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، جنگ ایران تنها، با کل ناتو بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که عملیات ادراکی و روانی دشمن بخش جدی از جنگ ترکیبی است، در این جنگ رسانه ها، صاحبان قلم و آثار فرهنگی و رسانه‌ای نقش ادل را دارند، این جنگ به‌صورت‌ها و در قالب‌ها و اشکال مختلف رسانه‌ای انجام می‌شود. در این جنگ؛ ما نیاز به آرایش تهاجمی داریم. آرایش امروز ما متناسب با جنگ ادراکی نیست. دشمن در این جنگ نظامی اخیر شکست کامل خورد، لکن جنگ را در روایت سازی ادامه می‌دهد، امروز نگرش‌ها و عقاید هستند که اساس شکل‌دهی به زندگی اجتماعی بشر است.

نائینی تاکید کرد: امروز هرکس بهتر تصویر را بسازد و واقعیات را بهتر نشان دهد، موفق‌تر است. ساخت ذهن مهم‌ترین عنصر قدرت یک جامعه است. تخریب شخصیت ذهنی یک جامعه و هویت یک ملت، خطرناک‌ترین تهدیدی است که یک جامعه با آن روبه‌روست.

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران گفت: یک بخش عظیم جنگ ۱۲ روزه جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی و ادراکی بود، ما در جنگ اخیر؛ در عملیات رسانه‌ای تا حدود زیادی موفق بودیم، اگر رسانه موفق نبود رسانه ملی و خبرنگاران را هدف قرار نمی‌دادند، دشمن در جنگ اخیر مولفه‌های قدرت را که مراکز عملی و دانشمندان بودند، فرماندهان نظامی و پایگاه‌های عملیاتی بودند، مراکز اطلاعاتی و امنیتی بودند، و رسانه که مرکز روایت گری بود، هدف حملات خود قرار داد.

وی افزود: همه جنگ‌ها با یک بهانه‌ای شروع می‌شوند ولی هدف جنگ غیر از آن چیزی است که گفته می‌شود، نظام سلطه یک قدرت منطقه‌ای مستقل و تاثیرگذار را نمی‌تواند، بپذیرد، جمهوری اسلامی معادلات قدرت و نحوه حکمرانی را تغییر داده است، صریحا قبل از جنگ گفتند؛ هدف ما تسلیم ایران است، رهبری فرمودند: مشکل آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران قوی است، با ایران مقتدر مردمی است رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر با " روایت خود ساخته ایران ضعیف" حمله نظامی را آغاز کرد. این جنگ تحمیلی۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، جنگ ایران تنها، با کل ناتو بود.

وی گفت: این جنگ نشان داد گزینه نظامی برای تغییر رفتار و تسلیم نه تنها هیچ کارایی ندارد، بلکه مردم را منسجم‌تر می‌کند، این جنگ دستاورد‌های فراوانی داشت، فرض ایران ضعیف رنگ باخت، ادراکی که از قدرت دفاعی ایران وجود داشت، تغییر داد، مشخص شد حمله به ایران پرهزینه است، مشخص شد دشمن مولفه‌های اصلی اقتدار ایران را نمی‌شناسد.

سخنگوی سپاه پاسداران یادآور شد: با ترور فرماندهان، پاسخ قاطع و کوبنده داده شد. حملات موشکی و پهبادی خسارات سنگینی را به رژیم وارد شد، دشمن در اهدافی که با صراحت اعلام کرد، کاملا شکست خوردند، افسانه شکست ناپذیری پدافند دشمن در هم شکست، موشک‌های ایرانی کل سرزمین اشغالی را ناامن ساخت، با طرح ریزی خلاقانه نیروی هوافضای سپاه برای اجرای موج‌های ممتد عملیات موشکی، دائما آژیر خطر، پناهگاه، فرار را دشمن تجربه کردند، در نهایت با فروریختن تاب آوری و استیصال دشمن تسلیم و درخواست قطع درگیری کرد.

وی با بیان این که «این جنگ، ابعاد پنهانی فراوانی دارد که بتدریج به تعبیر رهبری آشکار خواهد شد»، ادامه داد: در مورد دفاع مقدس هم فرمودند ۸۰ سال نیاز است آن گنج ابعادش روایت شود، روایت جنگ، پس از جنگ اهمیت بیشتری دارد، تحکیم پیروزی و تثبیت روایت پیروزی امروز اهمیت بیشتری از زمان جنگ دارد، چند جمله خطاب به آمریکایی و سران رژیم تروریستی صهیونی هم داشته باشیم.

وی افزود: برای ما کاملا روشن است که اظهارات اخیر سران رژیم صهیونی، ادامه وحشت از همبستگی ملی ایران و قدرت موشک‌های ایران است. پاسخ‌های ایران در جنگ ۱۲ روزه، زندگی را در سرزمین کوچک اشغالی مختل کرده بود، نفس‌های رژیم، سخت به شماره افتاده بود.

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران گفت: ما از شرایط غیرعادی، فشار‌های روانی و میزان تاب آوری در داخل اسرائیل به خوبی آگاهی داریم، ناظران بین المللی و افکار عمومی جهان و همفکران آمریکایی‌ها، شکست شما را در جنگ پر هزینه و بدون دستاورد روایت کردند، دشمن بداند و بخواهد دوباره به امنیت ایران دست درازی و غلط کند، نفس آنها را در سرزمین‌های اشغالی قطع خواهیم کرد.

وی افزود: ترامپ هنوز نتوانسته افکارعمومی را برای خسارت‌های مشارکت با اسرائیل در حمله به ایران توجیه کند. شما خوبست اول از پایگاه العدید آوار برداری کنید، ببینید چه بلایی بر سرتان آمده، بعد یاوه سرایی و تهدید کنید، رژیمی که از سر استیصال کامل در مقابل ضربات خردکننده موشکی ایران با واسطه‌های متعدد دنبال قطع درگیری بود، حالا با پرویی تهدید به تعرض جدید می‌کند، رژیم صهیونیستی بداند، حمله جدید به ایران مقتدر مردمی را شروع کند، ابتکار عمل در قطع درگیری با ما است.

وی تاکید کرد: نخواهیم گذاشت آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی قطع شود، فرصت خروج از پناهگاه داشته باشید، فرار و آوارگی را بیش از جنگ ۱۲ روزه تجربه خواهید کرد، سران رژیم صهیونی واکنش سریع و و غافلگیر کننده حملات موشکی ایران را چند ساعت پس از تعرض و در همان روز اول جنگ، تجربه کرد، دشمن بداند؛ اگر تجاوز تکرار شود، ممکن است، جغرافیای پاسخ و میدان نبرد تغییر کند، واکنش‌ها شکننده‌تر شود.

سخنگوی سپاه پاسداران در بخش ابتدایی سخنان خود نیز به روح بلند همه شهیدان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، فرماندهان، دانشمندان، شهیدان درود فرستاد و اظهار کرد: شهیدان عند ربهم یرزقون هستند، به جامعه حیات، عزت و قدرت می‌دهند، شهیدان ناظر، حاضر و شاهد هستند، شخصیت شهید، آرمان و آرزو‌های شهید در متن جامعه جریان دارد، شهدای اقتدار، اقتدار و عزت ایران را در جهان به رخ کشیدند، همه طرح‌ها و محاسبات دشمن صهیونی و آمریکا را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه درهم ریختند.

وی با بیان این‌که «شهیدان اقتدار در جنگ پرشدت ترکیبی شجاعانه به میدان رفتند، از هیچ چیز نترسیدند، ترس و وحشت در جبهه بزرگ دشمن ایجاد کردند، تا جایی که دشمن دچار استیصال شد، شکست را پذیرفت، با واسطه‌ها درخواست توقف جنگ کرد» ادامه داد: شهدا ممکن است در زمان حیات شناخته نشوند، ولی بعد از شهادت جلوه‌های زندگی آنها آشکار می‌شود. خانواده شهیدان که با تاسی به شهیدان کربلا پایداری و مقاومت کردند، باعث عزت، سربلندی و آبروی ملت ایران شدند. وقتی دشمن با همه دارایی و ابزار و امکاناتش به میدان آمد این شهدا در میدان بودند و با قدرت ایستادند، این شهدا در این جنگ، با فداکاری، شجاعت و رشادت خود پیام قدرت ایران را به جهانیان انتقال دادند، در دل دشمن وحشت ایجاد کردند، دشمنی که با توهم پیروزی آمده بود، محاسبات او را در هم ریختند.

نائینی خاطرنشان کرد: شهیدان و خانواده شهداء برگزیدگان خداوند هستند، شهادت یک انتخاب الهی است. شهدا قبل از شهادتشان، به درجه‌ای می‌رسند که مشمول لطف قرار می‌گیرند، قبل از شهادت و در همین دنیا، عملکردشان از روی حساب است. کاری که مورد رضای الهی نباشد، انجام نمی‌دهند. همه حرکاتشان رنگ و بوی الهی دارد و در رفتارشان، هوا و هوس راهی ندارد. شهید قبل از شهادتش شهید گونه زندگی می‌کند، برای ما نشانۀ‌های کرامت و حجت و حیات طیبه هستند.

وی یادآور شد: شهید سلامی در کنگره‌های شهداء می‌فرمودند؛ ایثار خانوادۀ شهدا از شهداء بالاتر است. وقتی مجاهدی شهید می‌شود به آرزو و هدف خود می‌رسد. ولی آنکه عزیزش شهید می‌شود، آرزوی خود را قربانی می‌کند و این ایثار بزرگ‌تر است. آن‌هایی هم که شهیدان و مجاهدان فی سبیل الله را تکریم می‌کنند، روایت گر جهاد و شهادت هستند، کنگره و یادواره برگزار می‌کنند، فداکاری‌ها و صدای مظلومیت مردم غزه را به جهانیان منتقل می‌کنند.

وی با تاکید بر این‌که «گفتمان مقاومت را زنده نگه می‌دارند. اجرشان کمتر از شهیدان نیست، شهید چوبداری روایت گر جهاد و شهادت بود، امروز خودش را باید روایت کنیم، او یک راوی خوش نام بود، با مردم و از متن مردم بود، رسالت او آگاهی بخشی بود، دشمن نمی‌داند اگر یک سردار رشید جبهه فرهنگی ما به شهادت برسد، فرزندان و همرزمان او قدرتمندتر راه او را ادامه می‌دهند، مواجهه اولیه پسر ۱۲ ساله نوجوان شهید چوبداری و میزبانی او در منزل، آنقدر روحیه بخش، با صلابت بود که حسی، چون زنده بودن پدر نداشتیم، این هویت شکل گرفته در جامعه ایران را دشمن نمی‌تواند با دستگاه محاسباتی مادی اش بفهمد.»

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: شهید چوبداری؛ چون روایت گر جهاد و شهادت در میدان جنگ رسانه‌ای بود، کار او امتداد میدان جهاد و شهادت بود، به یک معنی شهید چوبداری قبل از شهادت، شهید بود. شهید چوبداری مانند سایر شهیدان در راه خدا ثابت‌قدم بود، با قدرت حرکت می‌کرد، هیچگاه در نبرد رسانه‌ای متزلزل نمی‌شد، عظمت شهید چوبداری در آن بود که وقتی وارد میدان می‌شد، عرصه را به خوبی می‌فهمید و هیچگاه احساس ناتوانی و ضعف نمی‌کرد یا دچار غفلت از نقاط قوت خود نمی‌شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر