کد خبر: ۶۵۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸

یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید

یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید

در میانه دهه پنجاه خورشیدی، خرید یکی از مشهورترین عمارت‌های هالیوود توسط یک ایرانی بازتابی گسترده در رسانه‌های ایران و جهان پیدا کرد؛ معامله‌ای که نه‌تنها جلوه‌ای از قدرت مالی تازه‌واردان ایرانی به آمریکا بود، بلکه شیفتگی به فرهنگ و تاریخ سینمای غرب را نیز به‌خوبی آشکار ساخت.

به گزارش خبرگزاری رویتر، روایت می‌کند که چگونه نصرالله افشانی، بازرگان ۶۰ ساله ایرانی، در رقابت با دیگر خریداران موفق شد خانه مجلل هارولد لوید، یکی از بزرگ‌ترین کمدین‌های عصر صامت را با رقمی بی‌سابقه به نام خود سند بزند. در ادامه این گزارش را که روز دوشنبه ششم مرداد ۱۳۵۴ روزنامه اطلاعات منتشر شد می‌خوانیم:

بورلی هیلز – کالیفرنیا – رویتر: یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد و خانه کمدین آمریکایی را که از مجلل‌ترین خانه‌های هالیوود است به مبلغ یک میلیون و ۶۰۰ هزار دلار (بیش از ۱۱ میلیون تومان) خریداری کرد.

بازرگان ایرانی که از دو سال پیش در آمریکا زندگی می‌کند پس از پرداخت مبلغ کلان برای خرید خانه که یکی از خانه‌های مجلل و قدیمی هالیوود است به خبرنگاران گفت انگیزه او در خرید خانه هنرپیشه معروف صرفا از علاقه شدیدی سرچشمه می‌گیرد که وی به هنرپیشه دوران صامت سینمایی هالیوود داشته است. بازرگان ایرانی گفت تصمیم دارد خانه را به همان شکل قبلی برای خود نگه دارد، اما در عین حال امکان دارد قسمتی از زمین آن را در معرض فروش قرار دهد.

سیولوید گاستی نوه دختری ۲۳ ساله هارولد لوید گفت وی و هیات‌امنای ملک تا سه‌شنبه شب تصمیم خواهند گرفت با معامله موافقت کنند یا خیر. وی گفت خانواده هارولد لوید به علت بدهکاری به بانک ناگزیر و مجبور شدند ملک ۶ هکتاری را که زمانی محل میهمانی‌های باشکوه هالیوود بود بفروشند.

لوید در این خانه از هنرپیشه‌ها و ستارگان موفق هالیوود، چون مری پیکفورد، داگلاس فربنکس و چارلی چاپلین پذیرایی می‌کرده است.

خانه هارولد لوید به سبک ایتالیایی زمان رنسانس ساخته شده و ۴۴ اتاق و هفت باغ جداگانه دارد. استخر خانه بزرگ و دارای ابعاد یک استخر شنای المپیک است. این خانه مجلل دوازده فواره و یک زمین بازی گلف دارد.

ساختمان خانه شامل یک سالن سینما نیز هست. خانه یک درخت کریسمس بزرگ دارد که همه‌ساله هنرپیشه فقید آن را با پنج هزار زینت‌آلات با ارزش می‌آراست.

سایر شرکت‌کنندگان در مزایده برنده شدن بازرگان ایرانی گفتند خانه خریداری‌شده دو میلیون دلار ارزش دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر