کد خبر: ۶۵۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸

یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید

یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید

در میانه دهه پنجاه خورشیدی، خرید یکی از مشهورترین عمارت‌های هالیوود توسط یک ایرانی بازتابی گسترده در رسانه‌های ایران و جهان پیدا کرد؛ معامله‌ای که نه‌تنها جلوه‌ای از قدرت مالی تازه‌واردان ایرانی به آمریکا بود، بلکه شیفتگی به فرهنگ و تاریخ سینمای غرب را نیز به‌خوبی آشکار ساخت.

به گزارش خبرگزاری رویتر، روایت می‌کند که چگونه نصرالله افشانی، بازرگان ۶۰ ساله ایرانی، در رقابت با دیگر خریداران موفق شد خانه مجلل هارولد لوید، یکی از بزرگ‌ترین کمدین‌های عصر صامت را با رقمی بی‌سابقه به نام خود سند بزند. در ادامه این گزارش را که روز دوشنبه ششم مرداد ۱۳۵۴ روزنامه اطلاعات منتشر شد می‌خوانیم:

بورلی هیلز – کالیفرنیا – رویتر: یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد و خانه کمدین آمریکایی را که از مجلل‌ترین خانه‌های هالیوود است به مبلغ یک میلیون و ۶۰۰ هزار دلار (بیش از ۱۱ میلیون تومان) خریداری کرد.

بازرگان ایرانی که از دو سال پیش در آمریکا زندگی می‌کند پس از پرداخت مبلغ کلان برای خرید خانه که یکی از خانه‌های مجلل و قدیمی هالیوود است به خبرنگاران گفت انگیزه او در خرید خانه هنرپیشه معروف صرفا از علاقه شدیدی سرچشمه می‌گیرد که وی به هنرپیشه دوران صامت سینمایی هالیوود داشته است. بازرگان ایرانی گفت تصمیم دارد خانه را به همان شکل قبلی برای خود نگه دارد، اما در عین حال امکان دارد قسمتی از زمین آن را در معرض فروش قرار دهد.

سیولوید گاستی نوه دختری ۲۳ ساله هارولد لوید گفت وی و هیات‌امنای ملک تا سه‌شنبه شب تصمیم خواهند گرفت با معامله موافقت کنند یا خیر. وی گفت خانواده هارولد لوید به علت بدهکاری به بانک ناگزیر و مجبور شدند ملک ۶ هکتاری را که زمانی محل میهمانی‌های باشکوه هالیوود بود بفروشند.

لوید در این خانه از هنرپیشه‌ها و ستارگان موفق هالیوود، چون مری پیکفورد، داگلاس فربنکس و چارلی چاپلین پذیرایی می‌کرده است.

خانه هارولد لوید به سبک ایتالیایی زمان رنسانس ساخته شده و ۴۴ اتاق و هفت باغ جداگانه دارد. استخر خانه بزرگ و دارای ابعاد یک استخر شنای المپیک است. این خانه مجلل دوازده فواره و یک زمین بازی گلف دارد.

ساختمان خانه شامل یک سالن سینما نیز هست. خانه یک درخت کریسمس بزرگ دارد که همه‌ساله هنرپیشه فقید آن را با پنج هزار زینت‌آلات با ارزش می‌آراست.

سایر شرکت‌کنندگان در مزایده برنده شدن بازرگان ایرانی گفتند خانه خریداری‌شده دو میلیون دلار ارزش دارد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.