کد خبر: ۶۵۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
مراسم فرهنگی و ادبی "از ایران بخوان" برگزار شد.

از دمشق تا دهلی؛ طنین آوای مقاومت در تالار وحدت.

همایش «از ایران بخوان» شب گذشته در تالار وحدت، صحنه‌ای از هم‌ صدایی جهان اسلام در ستایش مقاومت و شکوه ایران رقم زد.
از دمشق تا دهلی؛ طنین آوای مقاومت در تالار وحدت.

مراسم ادبی و فرهنگی «از ایران بخوان» شامگاه گذشته با حضور مسئولان کشوری، شاعران برجسته‌ بین المللی، خانواده شهدا، اصحاب فرهنگ وهنر و ارکستر سمفونیک صداوسیما در تالار وحدت تهران برگزار شده و طی آن صاحبان قلم گرد هم آمدند تا با زبان هنراز ایران اسلامی و مقاومت تجلیل کنند؛ همین امر باعث شد صحنه‌ای از همدلی بین‌المللی در ستایش مقاومت اسلامی را به نمایش گذاشته شود.

این همایش با اجرای قطعاتی باشکوه توسط ارکستر سمفونیک صداوسیما آغاز شد؛ قطعاتی چون "سوی دیارعاشقان"، "ای لشکر صاحب‌ زمان" و "سرود ای ایران" فضای محفل را با حس غرور ملی و حماسه آکنده کرد. 

پس ازآن جناب آقای علیرضا قزوه، دبیر همایش و از چهره‌های شاخص شعر انقلابی و آیینی، ضمن خوش‌ آمدگویی به مهمانان داخلی و خارجی به تبین جایگاه شعر در روایت مقاومت و شهادت پرداختند، در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در سخنانی براهمیت جهاد علمی تاکید واز شهدا دانشمند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تکریم به عمل آورد.

از ایران بخوان
وی شعر را یکی از موثرترین ابزارهای حکمت و حکایت‌گری از مجاهدت‌های ملت ایران دانست و نقش شاعران را در مقابله با جنگ ترکیبی و روایت‌ سازی فرهنگی، حیاتی توصیف نمود.

در این همایش شاعرانی از پاکستان، هند، سوریه و افغانستان و شاعران جوان ایرانی از جمله مهمانان ویژه بوده اشعاری را خواندند  که آمیزه‌ای از حماسه، معرفت، عرفان و دردهای مشترک جهان اسلام و استکبارستیزی بوده و نوایی بود از درد و رنج ملل مظلوم اما به یادآورنده امید افق پیروزی بر خصم.

همچنین امیر تاجیک خواننده برجسته کشور، سروده‌های حماسی‌ای اجرا نمود که کرد توجه خانواده شهدا وحضار قرار گرفته و فضای سالن را سرشاراز احساسات میهن‌ دوستانه نمود.
در بخش با حضور سید عباس صالحی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانواده شهدای عرصه علم و فناوری به عنوان صاحبان اصلی افتخار و استقلال علمی با اهدای لوح یاد بود تجلیل به عمل آمد. 

این مراسم برگزار شد که یادآوری مجددی باشد بر پیوند عمیق میان فرهنگ مقاومت وعلم در جهان اسلام، جایی که ادبیات نه صرفا ابزاری زینتی، بلکه رسانه‌ای نیرومند برای روایت عزت و اقتدار است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر