کد خبر: ۶۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
مسعود پزشکیان:

ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود چرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.
ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند

به گزارش مخاطب ۲۴: مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۴ در دیدار سرزده از وزارت امور خارجه درجمع مدیران و کارکنان این وزارت خانه حضور یافت و از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این وزارتخانه در اجرای سیاست خارجی و دیپلماسی کشور قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور طی سخنانی در این نشست با بیان اینکه قبول مسئولیت نباید در رفتار و کردار ما تغییر ایجاد کند و باید مسئولیتی که پذیرفته‌ایم را به درستی انجام دهیم، گفت: اگر سیاست و چارچوب مدنظر رهبر انقلاب را رعایت کنیم و به فردی که در میدان است، اختیارات لازم بدهیم، نظارت کنیم و اگر در جایی هم اشتباه شد کمک کنیم که آن اشتباه رفع شود، مملکت درست می‌شود.

پزشکیان اظهار داشت: هر یک از استانداران، وزرا و مسئولان می‌توانند در حوزه کاری خود کار‌های بزرگی انجام دهند. ما اختیارات لازم را به استانداران و وزرا داده‌ایم، باید جا‌هایی که اشتباه شده است را اصلاح کنیم و به سمت جلو حرکت کنیم. چه کسی گفته است که استانداران نمی‌توانند کاری که ما انجام می‌دهیم را انجام دهند؟ آنها هستند که در حوزه فعالیت خود حضور دارند در حالی که ما از بالا می‌بینیم و تصمیم می‌گیریم.

رئیس‌جمهور گفت: استانداران نیز باید به فرمانداران خود اختیار بدهند، مسئولیت می‌دهیم، اما اختیار نمی‌دهیم و بعد پاسخگویی می‌خواهیم که این امکانپذیر نیست. ما در حال تمرین هستیم که این مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه در قدم نخست باید نگاه خود را عوض کنیم، گفت: باید به خودمان برگردیم. با کمک مردم و کمک مدیران باید نگاه خود را عوض کنیم، اولویت اول ما در سیاست خارجی تقویت ارتباط با همسایگان است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: در بعد داخل نیز تلاش می‌کنیم که ارتباط را با مردم عزیزمان صمیمی‌تر کنیم و تا حد امکان گلایه‌ها را بشنویم و مشکلات را اصلاح کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: باید روابط خود را با کشور‌های همسایه از جمله ترکیه، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس تقویت کنیم. در صورت اصلاح روابط با کشور‌های همسایه کار‌های بزرگی می‌توانیم انجام دهیم، باید کمی فعال‌تر شویم، از تجار و بازرگانان تا اهالی فرهنگ و دانشگاهیان و اهالی گردشگری و .. باید فعالانه‌تر عمل کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود چرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.

پزشکیان اظهار داشت: رهبر انقلاب نیز تاکید کرده‌اند که ما باید از یک خود را برای دفاع از آب و خاک خود آماده کنیم و از سوی دیگر دیپلماسی را در دستور کار خود قرار دهیم، اگر بتوانیم با آرامش زندگی کنیم بسیار بهتر از این است که درگیر جنگ و خونریزی شویم.

وی افزود: برخی ادعای حقوق بشر دارند، اما تصاویر دلخراشی در غزه ایجاد کرده‌اند که هیچ انسانی توان دیدن آن را ندارد، کشور‌های اروپایی و سازمان‌های حقوق بشر دم از انسانیت می‌زنند، اما چگونه می‌توانند عملیات وحشیانه علیه مردم غزه را توجیه کنند؟ برخی رسانه‌های فارسی زبان که آن سوی مرز هستند تحلیل‌هایی ارایه می‌کنند که شرم‌آور است، آیا آنها واقعیت و آنچه در حال وقوع است را نمی‌بینند؟.

رئیس‌جمهور با اشاره به هدف قرار گرفتن زندان اوین توسط رژیم صهیونیستی، گفت: آنها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما زندانیان را می‌کشند، از حمله اسرائیل دفاع می‌کنند که موضوعی شرم‌آور است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه با وحدت و انسجام با توکل بر خدا و با قدرت و حمایت مردم عزیزمان این مسیر را طی خواهیم کرد، گفت: ما خدا را داریم و اگر به او دل ببندیم و با باور به او خدمتگذار مردم باشیم، مردم نیز در مقابل مشکلات با قدرت می‌ایستند. هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم متحد و همراه را زمین گیر کند و اگر اینگونه نشد قطعا دولت مقصر است.

رئیس‌جمهور در پایان خطاب به مدیران و کارکنان وزارت امور خارجه تاکید کرد: شما باید آتش تهیه را بیشتر کنید، ارتباطات خود را تقویت کنید و بستر رفت و آمد‌ها را آماده کنید که به امید خدا بتوانیم در مقابل تجاوزات، صدای بلند ملت ایران را به گوش همه مردم کره خاکی برسانیم.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر