کد خبر: ۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰

سکه 16 میلیون تومان شد

چندین روز است که سکه در کانال 15، آبشده در کانال 6 میلیون و هرات در کانال 30 هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.
سکه 16 میلیون تومان شد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ‌ بازار ارز نه از وین سیگنال گرفت، نه از واشنگتن و نه از ساختمان وزارت خارجه! در معاملات چهارشنبه خیابان فاطمی و ساختمان مرکز آمار، خوراک اصلی را به بازار ارز داد؛ نرختورم ماهانه رکورد شکست.

سکه 16 میلیون تومان شد

در اولین روز تابستان، در سمت رسمی بازار، دلار متشکل ۵۰ تومان و یورو ۳۸ تومان افزایش پیدا کرد. تقریبا همه اهالی بازار به این تغییرات کوچک عادت کردند.

اما در بازار سکه تغییرات کمی جدی‌تر بود. سکه بازار با ۱۲۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. سکه رفاه هم با ۱۴۰ تومان افزایش، در یک قدمی ۱۶ میلیون تومان قرار گرفته بود. حباب سکه به یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسیده که تا حدودی نسبت به قبل پایین‌تر آمد. این کاهش هم به دلیل رشد اونس این اتفاق افتاده است. معامله‌گران می‌گویند سکه نقدی ۲۰۰ هزار تومان بالاتر از فردایی است که نشان می‌دهد تقاضا برای سکه نقدی بازار بالاست. مشاهدات نشان می‌دهد که هم برای فروش و هم برای خرید، فعلا مراجعه معامله‌گران خانگی به بازار زیاد است.

 

چندین روز است که سکه در کانال ۱۵، آبشده در کانال ۶ میلیون و هرات در کانال ۳۰ هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.

اما به نظر می‌آید یک تغییری در خبر‌های موثر بر بازار ارز قابل رویت است.

در مجموع چند وقتی است که خبر‌های برجامی در بازار تکراری شده و تاثیر قبل را ندارد. حتی اگر بگویند فردا قرار است که توافق هسته‌ای بین طرفین امضا شود، شاید خیلی‌ها آن را به چشم یک شایعه نگاه کنند. از نظر معامله‌گران، فعلا تحولات منطقه‌ای از اهمیت بیشتری برخوردار است.

همچنین در معاملات روز چهارشنبه بازار متشکل ارز اطلاعیه داده که در تمام روز‌های هفته باز است. یک خبر از سه‌شنبه در بازار می‌چرخد که صرافی‌ها دلار نمی‌فروشند، اما بر اساس مشاهدات اکوایران چنین چیزی در بازار نبود، شاید صرافان به نرخ ۲۹ هزار تومان نفروشند، اما با نرخ توافقی که بالای ۳۰ هزار تومان است، قطعا فروشنده هستند.

اتفاق دیگر این بود که نرخ دلار در تابلو‌ها خیلی متنوع است، دلار مسافرتی ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان است. دلار بانک شهر، ۲۹ هزار و ۱۰۰ تومان، دلار در صرافی‌های سعادت آباد، ۲۹ هزار و ۷۵۰ تومان و دلار در صرافی‌های میدان فردوسی، ۳۰ هزار و ۳۱ هزار تومان بود. نرخ‌های متفاوت دلار، ویژگی بازر بازار ارز در سال ۱۴۰۱ شده است. معامله‌گران با متلک میگفتند سمت رسمی بازار در ۶ کانال عددی نرخ دارد و سمت غیررسمی نرخ دلار حداقل در یک کانال قرار دارد و اختلاف نرخ در بازار در حد چندصد تومان است.

یک خبر در بازار پیچید که بیشتر به یک شایعه شبیه بود؛ حساب‌های مسدودی که مربوط به بازار ارز بوده و باز شده به سمت بازار طلا رفته است. اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این باز شدن حساب اصلا شامل همه نشده چه برسد به اینکه بخواهد جریانی را به سمت بازار طلا شکل بدهد.

اما مهم‌ترین خبر بازار، برخلاف روز‌های گذشته سیاسی نبود؛ اعلام نرخ تورم از سوی مرکز آمار بازتاب زیادی در بازار ارز داشت. معمولا در بازار‌های بزرگ مالی جهان، نرخ تورم یک عامل کلیدی و جهت‌دهنده محسوب می‌شود، اما در بازار ایران، این فاکتور کمتر قابل توجه بوده است. اما نرخ تورم ماهانه ۱۲ درصدی چیزی نبود که از دست معامله‌گران ارزی در برود. در بازار ارز، یک سیگنال تورمی با داده‌های مرکز آمار صادر شد؛ آن‌ها می‌گویند برخلاف این‌که دولت معتقد بود که رشد قیمت‌ها محدود به ۴ یا ۵ قلم کالای اساسی است، اما اتفاق دیگری افتاد. بعضی از کانال‌های ارزی با دست به دست کردن رشد قیمت برخی خوراکی‌ها، یک جو منفی را به بازار القا کردند.

یکی از دنبال کننده‌های اکوایران، پرسیده بود آیا مالیات بر خرید دلار سهمیه‌ای اعمال می‌شود تاکنون هیچ خبری بر این مبنا به دست ما نرسیده است، اما خرید دلار سهمیه‌ای موجب می‌شود اطلاعات خریدار در سامانه سنا ثبت شود.

در معاملات روز پنجشنبه یک خبر مالیاتی به بازار آمد که پای مالیات به بازار رمزارز‌ها باز شد.

منبع : اکوایران 

برچسب ها: دلار سکه حباب سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر