کد خبر: ۶۴۸۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

حقایقی در خصوص جیره بندی آب از زبان سخنگوی دولت!

مهاجرانی در پاسخ به این سوال که این قطعی‌ها جیره‌بندی حساب نمی‌شود، گفت: با توجه به چیزی که وزارت نیرو اعلام کرده، هنوز جیره‌بندی آب اعلام نشده است، اما اگر این موضوع پیش بیاید، حتماً اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
حقایقی در خصوص جیره بندی آب از زبان سخنگوی دولت!

مخاطب۲۴- سخنگوی دولت گفت: حتماً اگر بنا باشد آب قطع شود، باید اطلاع‌رسانی صورت گیرد. اگر اطلاع‌رسانی نمی‌شود، پیگیری می‌کنم. در مورد جیره‌بندی آب هنوز موضوعی مطرح نشده است، اما اگر این موضوع پیش بیاید، حتماً آن را هم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت بر این‌که این روز‌ها شاهد قطعی آب بدون اطلاع قبلی هستیم آیا بنا است شاهد قطعی آب و جیره‌بندی باشیم گفت: موضوع بحران آب موضوع جدی است و از مدت‌ها پیش مطرح شده است. در شورای عالی آب نیز این موضوع مورد بحث قرار گرفته است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ذخایر ما محدود است و ما اکنون ۵ سال است که در خشکسالی به سر می‌بریم. فراموش نکنیم که در طول این بازه زمانی چندین اتفاق پشت سر هم رخ داده است.

وی ادامه داد: الگوی مصرف ما تغییر کرده، الگوی کشت ما تغییر یافته و فضای سبز ما نیز به طور قابل توجهی دستخوش تغییر شده است. کارخانه‌هایی که وجود دارند، صنایع آب‌بر ما در نقاط متمرکز است و اصولاً اقلیم ایران، اقلیم خشکی است و هر کسی این را می‌داند. بنابراین، همه این موضوعات با هم اقتضا می‌کند که به طور هماهنگ مدیریت شوند تا از این وضعیت عبور کنیم.

مهاجرانی خاطر نشان کرد: حتماً اگر بنا باشد آب قطع شود، باید اطلاع‌رسانی صورت گیرد. اگر اطلاع‌رسانی نمی‌شود، پیگیری می‌کنم. در مورد جیره‌بندی آب هنوز موضوعی مطرح نشده است، اما اگر این موضوع پیش بیاید، حتماً اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که این قطعی‌ها جیره‌بندی حساب نمی‌شود، گفت: با توجه به چیزی که وزارت نیرو اعلام کرده، هنوز جیره‌بندی آب اعلام نشده است، اما اگر این موضوع پیش بیاید، حتماً اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

برچسب ها: سخنگوی دولت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد