کد خبر: ۶۴۸۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

دولتی‌ها برق را کم مصرف کنید تا قطع نشوید!

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: با افزایش مصرف برق در تهران، در ۴۸ ساعت گذشته برق بیش از ۱۰۰ اداره و نهاد پرمصرف به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های مدیریت مصرف قطع شده است.
دولتی‌ها برق را کم مصرف کنید تا قطع نشوید!

مخاطب۲۴- به گزارش شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، مسعود عزیزی روز سه شنبه با اشاره به افزایش قابل توجه دمای هوا و رشد قابل توجه مصرف برق در پایتخت خاطرنشان کرد: در هفت روز گذشته، اوج نیاز مصرف برق به ۵ هزار و ۹۰۰ مگاوات رسیده است.

وی افزود: بیش از ۵۰ درصد از این میزان مصرف انرژی متعلق به مشترکان خانگی است که لزوم مدیریت مصرف را دوچندان کرده است.

معاون فروش و خدمات مشترکان توزیع تهران بزرگ با تأکید بر نقش کلیدی شهروندان در حفظ پایداری شبکه برق ادامه داد: از عموم مردم تقاضا داریم در این شرایط با تنظیم دمای محیط بر روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد، استفاده از نور طبیعی روز و حذف روشنایی‌های غیرضروری، به کاهش مصرف برق کمک کنند.

۱۵ درصد مصرف برق تهران مربوط به ادارات است

عزیزی با اشاره به اقدام‌های نظارتی صورت‌گرفته بر مصرف ادارات و نهاد‌های دولتی خاطرنشان کرد: در ۴۸ ساعت گذشته، بیش از ۱۰۰ سازمان و اداره دولتی که نسبت به اخطار‌های داده‌شده بی‌توجه بودند و دستورالعمل‌های مدیریت مصرف را رعایت نکردند، با محدودیت و قطع برق روبه رو شدند.

وی از ساختمان مرکزی بانک‌های گردشگری، صنعت و معدن و بانک ملی ایران، سازمان تأمین اجتماعی، شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان نقشه‌برداری کشور، شرکت سهامی بیمه آسیا (ستاد مرکزی)، سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری مناطق یک و ۱۶ به عنوان برخی از این ادارات نام برد.

وی گفت: در حال حاضر ادارات ۱۵ درصد از کل مصرف برق تهران را به خود اختصاص داده‌اند بخش زیادی از این مجموعه‌ها با ما همکاری داشته‌اند و لازم به ذکر است نظارت بر میزان مصرف آنها به‌وسیله کنتور‌های هوشمند و بازدید‌های میدانی بازرسان ما به‌صورت کامل انجام می‌شود.

ادارات باید ۳۰ درصد مصرف انرژی خود را در ساعات اداری کم کنند

معاون فروش و خدمات مشترکین توزیع برق پایتخت ادامه داد: بر اساس دستورالعمل‌های مصوب، ادارات موظفند در ساعات اداری ۳۰ درصد و بعد از پایان ساعت کاری بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از مصرف انرژی خود را کاهش دهند و همچنین، دمای آسایش برای سامانه‌های سرمایشی در ادارات ۲۷ درجه و در منازل ۲۵ درجه سانتی‌گراد در نظر گرفته شده است.

عزیزی همچنین در باره توسعه زیرساخت‌های نظارتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بیش از ۳۵۰ هزار کنتور هوشمند در تهران نصب شده که همه ادارات پایتخت را نیز پوشش می‌دهد و نصب ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند دیگر نیز در برنامه این شرکت قرار دارد.

وی با بیان اینکه همه بخش‌ها باید در شرایط اوج بار مسئولانه عمل کنند، افزود: در بازرسی‌های اخیر مشاهده شده برخی اصناف از لامپ‌های تزئینی و روشنایی‌های غیرضروری استفاده می‌کنند و شرکت توزیع برق تهران بزرگ به‌صورت هفتگی مانور‌های پایش مصرف برق برگزار کرده و انتظار دارد اصناف نیز با خاموش کردن تجهیزات غیرضروری، در کاهش بار شبکه نقش مؤثری ایفا کنند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر