کد خبر: ۶۴۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷

برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد

ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد

به گزارش مخاطب ۲۴: با هدف کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از قطع برق مشترکان خانگی، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت. معاون توسعه استاندار اعلام کرد این تصمیم با موافقت استاندار و با توجه به پیش‌بینی گرمای شدید اتخاذ شده است.

در پی افزایش دما و پیش‌بینی وقوع گرمای شدید در استان هرمزگان، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان از روز شنبه ۲۱ تیرماه تا اطلاع ثانوی، یک ساعت کاهش یافت.

محسن خاکی‌نهاد، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار هرمزگان و دبیر شورای اداری استان، با اعلام این خبر گفت: با هدف مدیریت مصرف برق و جلوگیری از خاموشی در بخش خانگی، و پیرو درخواست شرکت توزیع نیروی برق استان، ساعات کاری کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، بانک‌ها، بیمه‌ها، شهرداری‌ها و مؤسسات و نهاد‌های عمومی غیردولتی، از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ ظهر تعیین شده است.

وی افزود: این تصمیم با موافقت استاندار محترم و در راستای مصوبات ملی و استانی مدیریت انرژی اتخاذ شده و تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

خاکی‌نهاد تأکید کرد: ساعات کار واحد‌های خدماتی و عملیاتی از جمله نیرو‌های نظامی، انتظامی، بهداشتی و درمانی، راهداری، آتش‌نشانی‌ها و سایر بخش‌هایی که به‌صورت مستقیم به مردم خدمات ارائه می‌دهند، طبق روال عادی ادامه خواهد یافت.

معاون استاندار همچنین از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست برای جبران کاهش ساعات کاری از ظرفیت آیین‌نامه دورکاری استفاده کنند و افزود: باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که در ارائه خدمات به مردم خللی ایجاد نشود.

وی با اشاره به ساعات اوج مصرف برق بین ساعت ۱۲ تا ۱۷، تصریح کرد: برآورد‌ها نشان می‌دهد کاهش یک‌ساعته ساعات کاری، منجر به صرفه‌جویی ۲۰ مگاوات ساعت در مصرف برق خواهد شد.

خاکی‌نهاد در پایان گفت: دستگاه‌ها، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی موظف‌اند نسبت به خاموش کردن روشنایی‌های غیرضروری، تجهیزات سرمایشی و سایر مصرف‌کننده‌های پرمصرف در پایان ساعات کاری اقدام کرده و همکاری لازم را با شرکت توزیع نیروی برق استان داشته باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر