کد خبر: ۶۴۸۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
ماندگاری هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۳۱

سازمان هواشناسی از ماندگاری هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده خبر داد و برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان هشدار نارنجی صادر کرد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۳۱

مخاطب۲۴- بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۵ روز آینده در اکثر مناطق کشور آسمان صاف است و ماندگاری هوای گرم تداوم دارد.

طی ۵ روز آینده برای شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب و مرکز کرمان، ارتفاعات شرق و شمال هرمزگان رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

طی روز‌های جمعه و شنبه هفته آینده به‌ویژه در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات و دامنه‌های شمالی البرز افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا پایان هفته در شمال شرق، شرق و جنوب شرق وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، طوفان گردوخاک در مناطق مستعد و طی این مدت در مناطقی از غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور در برخی ساعات افزایش سرعت باد، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا روی می‌دهد.

طی ۳ روز آینده خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

هشدار نارنجی موج گرمایی

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۱

نوع مخاطره: افزایش محسوس دما همراه با تشدید و استمرار بی‌هنجاری گرما

منطقه اثر: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، اصفهان، تهران، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گیلان، مازندران، گلستان، لرستان، همدان، شمال بوشهر، ایلام، خوزستان.

اثر مخاطره: افزایش مصرف حامل‌های انرژی، گرمازدگی برای افراد در معرض گرما، آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌ها، آسیب به محصولات کشاورزی و تنش دمایی در سالن‌های پرورشی

توصیه: صرفه‌جویی و مدیریت بهینه در مصرف انرژی، اجتناب اکید از تردد‌های غیرضروری در فضای باز در ساعات گرم روز، خودداری از برپا کردن آتش و رها کردن زباله‌های براق در طبیعت، تدارک برق اضطراری در واحد‌های صنعتی و تولیدی و کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی.

هشدار نارنجی تشدید گرادیان فشاری و تقویت باد‌های ۱۲۰ روزه

زمان شروع: سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۴

نوع مخاطره: وزش باد شدید توام با گردوخاک، نقاط مستعد طوفان گردوخاک یا طوفان شن

منطقه اثر: خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب و نوار شرقی خراسان رضوی.

اثر مخاطره: کاهش کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال و درختان فرسوده، خسارت به سازه‌های موقت، آسیب به تأسیسات و سازه‌های سبک، اختلال در ناوگان حمل و نقل به سبب کاهش شدید دید و احتمال تاخیر یا لغو پرواز.

توصیه: احتیاط در تردد‌ها به ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، خودداری از انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر و بالگرد، لغو فعالیت‌های عمرانی، آمادگی مراکز بهداشتی و امدادی.

هشدار نارنجی افزایش وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

زمان شروع: سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۲

نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی با بیشینه سرعت ۲۸ نات و بیشینه ارتفاع امواج در مناطق ساحلی و دور از ساحل بیشتر از ۱.۸ متر

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر در خلیج فارس.

اثر مخاطره: اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌ها و احتمال اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تجاری و احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی.

توصیه: خودداری از تردد شناور‌های سبک و فعالیت‌های تفریحی در بکارگیری تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناور‌های مسافربری و تجاری، اقدامات حفاظتی لازم در مورد تأسیسات و سازه‌های ساحلی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر