کد خبر: ۶۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴
هشدار افزایش دما در ۱۲ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۲۷

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی وقوع طوفان شن در نوار شرقی کشور از افزایش محسوس دما و تداوم گرمای شدید در ۱۲ استان از جمله تهران خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۲۷

مخاطب ۲۴- بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز جمعه و فردا شنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایدار است.

در نقاطی از شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی، ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

در شرق، جنوب شرق، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و مناطق واقع در دامنه‌های شرقی زاگرس شامل قم، اراک و اصفهان، وزش باد گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه و دوشنبه در اکثر مناطق کشور آسمان صاف و در نوار شمالی همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم است. در ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال هرمزگان رگبار خفیف انتظار می‌رود و بعضی ساعات وزش باد در نیمه شرقی افزایش می‌یابد.

سه‌شنبه هفته آینده در شرق و جنوب شرق وزش باد افزایش می‌یابد و گاهی همراه با خیزش گردوخاک در شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان می‌شود. بعدازظهر در ارتفاعات شرقی سیستان و بلوچستان افزایش ابر و رگبار رخ می‌دهد. از امروز تا یکشنبه خلیج فارس مواج و متلاطم است.

هشدار استقرار الگوی تابستانه در کشور

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

نوع مخاطره: افزایش محسوس دما، تداوم گرمای شدید و استمرار شرایط بی‌هنجار دمایی

مناطق اثر:

جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۲۷: تهران، قم، البرز، نیمه جنوبی سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خوزستان، نیمه شمالی بوشهر، نیمه شرقی فارس، اصفهان، یزد.

شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۸: آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، اردبیل، سواحل گیلان و مازندران، خراسان‌های رضوی و جنوبی، اصفهان، همدان، مرکزی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی کرمان.

یک‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۹: آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، همدان، مرکزی، تهران، البرز، قم، قزوین، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان‌های رضوی و جنوبی، اصفهان، شمال سیستان و بلوچستان، شرق کرمان.

دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۰: آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، قزوین، قم، البرز، تهران، سمنان، همدان، مرکزی، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، شمال بوشهر، جنوب فارس، شمال شرق اصفهان، شرق کرمان.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۱: آذربایجان‌ها، اردبیل، سواحل گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، تهران، قم، قزوین، زنجان، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، ایلام، خوزستان، لرستان، شمال بوشهر، جنوب فارس، چهارمحال‌وبختیاری، شرق کرمان.

اثر مخاطره: افزایش مصرف انرژی، احتمال گرمازدگی در گروه‌های حساس، احتمال وقوع آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی، آسیب به محصولات کشاورزی و تنش دمایی در سالن‌های پرورشی

توصیه‌ها: مدیریت بهینه مصرف انرژی، خودداری از فعالیت گروه‌های حساس در فضای باز به‌ویژه در ساعات گرم روز، پرهیز از روشن‌کردن آتش در طبیعت، تأمین برق اضطراری و کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی.

هشدار تشدید گرادیان فشاری و تقویت باد‌های ۱۲۰ روزه

شروع: بعدازظهر جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۲۷

پایان: اواخر وقت دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۰

نوع مخاطره: وزش باد شدید توام با گردوخاک، نقاط مستعد طوفان گردوخاک یا طوفان شن

منطقه اثر: خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب و نوار شرقی خراسان رضوی.

اثر مخاطره: کاهش کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال و درختان فرسوده، خسارت به سازه‌های موقت، آسیب به تأسیسات و سازه‌های سبک، اختلال در ناوگان حمل و نقل به سبب کاهش شدید دید و احتمال تاخیر یا لغو پرواز.

توصیه: احتیاط در تردد‌ها به ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، خودداری از انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر و بالگرد، لغو فعالیت‌های عمرانی، آمادگی مراکز بهداشتی و امدادی.

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۰

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴-۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر در مناطق نزدیک ساحل و بیشتر از ۱/۵ متر در مناطق دور از ساحل

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۲۷، شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ و یک‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۲۹: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس و تنگه هرمز.

دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۰: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در خلیج فارس.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند
سرانجام زمان‌بندی آپدیت اندروید ۱۶ گوشی‌های سامسونگ فاش شد! یک لیست غیررسمی، اما کامل، تاریخ دقیق انتشار One UI ۸ را برای ده‌ها مدل گلکسی مشخص کرده است. آیا گوشی شما در صف اول دریافت این آپدیت بزرگ قرار دارد؟
اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند
تروئیکای اروپایی با فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» تلاش دارد ترامپ و رئیس‌جمهور ایران را در سازمان ملل گردهم آورد تا خطر جنگ کاهش یابد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر