کد خبر: ۶۴۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲

هشت میلیون ایرانی به دریافت خدمات بهزیستی نیازمندند

رئیس سازمان بهزیستی گفت: هم‌اکنون حدود هشت میلیون نفر از خدمات حمایتی، روانی و توان‌بخشی این سازمان بهره‌مند هستند و بیش از شش میلیون نفر نیز مستمری دریافت می‌کنند.
هشت میلیون ایرانی به دریافت خدمات بهزیستی نیازمندند

به گزارش مخاطب ۲۴: سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور بعد از ظهر شنبه در دیدار‌های جداگانه با نماینده آیت‌الله سیستانی، امام جمعه قم و مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان این‌که خدمات سازمان بهزیستی بخش گسترده‌ای از جامعه را پوشش می‌دهد، اظهار داشت: در حال حاضر حدود هشت میلیون نفر از خدمات حمایتی، روانی و توان‌بخشی این سازمان بهره‌مند هستند و بیش از شش میلیون نفر نیز از مستمری‌های بهزیستی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به تاریخچه فعالیت این سازمان افزود: سازمان بهزیستی در حالی وارد چهل‌وپنجمین سال فعالیت خود شده که دامنه خدمات آن از هشت خدمت محدود در ابتدا به بیش از ۱۷۰ خدمت متنوع در حوزه‌های مختلف افزایش یافته است.

حسینی با تأکید بر این‌که این سازمان از نوزادی تا کهنسالی در کنار نیازمندان است، بیان کرد: یکی از مأموریت‌های مهم سازمان، کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق رویکرد علمی و روان‌شناختی است که در این زمینه، سامانه ۱۴۸۰ در تمامی مراکز بهزیستی آماده ارائه مشاوره و خدمات روان‌درمانی رایگان به مردم است.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به روند پیر شدن جمعیت کشور خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌ها تا سال ۱۴۳۰ ایران به یکی از سالمندترین کشور‌های جهان تبدیل خواهد شد و این مسئله ضرورت توجه ویژه به خدمات سالمندان و بازنگری در سیاست‌های حمایتی را دوچندان می‌کند.

وی با بیان این‌که در سال‌های اخیر مأموریت‌های متعددی به سازمان واگذار شده، گفت: با وجود این گسترش مأموریت‌ها، ساختار اداری، نیروی انسانی و منابع مالی سازمان افزایش نیافته، اما تلاش داریم این ناترازی را از طریق جذب مشارکت خیرین و مردم جبران کنیم.

حسینی تعداد کارکنان رسمی سازمان بهزیستی را ۱۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در کنار این نیروها، بیش از ۱۰۷ هزار داوطلب افتخاری در سراسر کشور همکاری می‌کنند که این امر نشان‌دهنده اعتماد عمومی و ظرفیت مردمی گسترده این نهاد است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی باید زیست‌بوم مشارکت اجتماعی در کشور فعال‌تر شود و در همین راستا تدوین «نقشه جامع مسئولیت اجتماعی» برای هر استان در دستور کار قرار گرفته تا با مشارکت هدفمند مردم از ظرفیت‌های موجود بهترین بهره‌برداری صورت گیرد.

وی در پایان با اشاره به نقش مهم نهاد‌های دینی در هدایت اجتماعی اظهار کرد: سازمان بهزیستی از دیدگاه‌ها و راهنمایی‌های علما و بزرگان دینی برای بهبود عملکرد خود بهره خواهد گرفت.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند
سرانجام زمان‌بندی آپدیت اندروید ۱۶ گوشی‌های سامسونگ فاش شد! یک لیست غیررسمی، اما کامل، تاریخ دقیق انتشار One UI ۸ را برای ده‌ها مدل گلکسی مشخص کرده است. آیا گوشی شما در صف اول دریافت این آپدیت بزرگ قرار دارد؟
اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند
تروئیکای اروپایی با فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» تلاش دارد ترامپ و رئیس‌جمهور ایران را در سازمان ملل گردهم آورد تا خطر جنگ کاهش یابد.
چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها
چت‌جی‌پی‌تی نقطه‌عطفی در فناوری است؛ ماشینی که درک میکند، می‌نویسد، آموزش می‌دهد و در زندگی روزمره انسان را همراهی میکند.
سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد
مجمع عمومی سازمان ملل با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «راه‌حل دو کشوری» در ۲۲ سپتامبر به پیشنهاد عربستان موافقت کرد، اما اسرائیل و آمریکا با آن مخالفت کردند.
دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، با حضور در دیداری صمیمانه با معاونان اول سابق و خانواده‌های آنان، به تبادل نظر و گفت‌و‌گو درباره مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر
نماینده دانشگاه شریف در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی گفت: تا پایان آذرماه نسخه عمومی آزمایشی سکو رونمایی خواهد شد و امکان دسترسی همه مردم به این سرویس فراهم می‌شود.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر