کد خبر: ۶۴۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳

آب کدام ساختمان‌های تهران قطع خواهد شد؟

«میزان مشترکان بدمصرف شرکت آبفای استان تهران از ۹ به ۶ درصد کاهش یافته است، اما وجود حتی یک مشترک بدمصرف در شرایط سختی که هر قطره آب ارزش حیاتی دارد، مطلوب نیست و همه شهروندان باید در این زمینه مسئولیت جدی احساس و همکاری کنند.»
آب کدام ساختمان‌های تهران قطع خواهد شد؟

مخاطب ۲۴- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، مدیریت فشار شبکه به عنوان راهکاری برای توزیع همگن و عادلانه آب در بین همه مشترکان و شهروندان تهرانی برشمرد و گفت: ممکن است اعمال این مدیریت، موجب محدودیت‌های مقطعی به‌ویژه در ساعت‌های اوج مصرف در شبکه آب برخی واحد‌های مسکونی و خانگی شود.

بیشتر بخوانید

محسن اردکانی با اعلام اینکه حجم بارندگی‌های استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون حدود ۴۸ درصد در مقایسه با دوره مشابه درازمدت کاهش یافته است، افزود: این استان برای پنجمین سال پیاپی خشکسالی را تجربه می‌کند که رویدادی بی‌سابقه در مطالعات اقلیمی و هواشناسی و داشته‌های آماری است.

وی میزان بارش‌های استان تهران در دوره آماری درازمدت را به طور متوسط سالانه ۲۸۰ میلی‌متر اعلام و خاطرنشان‌کرد: اگرچه استان تهران در چهار سال گذشته بارش‌های کمتری را در مقایسه با دوره آماری درازمدت تجربه کرده و در طول این چهار سال اغلب میانگین بارش به کمتر از میانگین نرمال رسیده بود، اما امسال را می‌توان استثنایی‌ترین سال به لحاظ شدت خشکسالی و کم‌بارشی در تاریخ ۶۰ سال اخیر نام برد.

مدیرعامل آبفای استان تهران افزود: در شرایطی که حدود ۱۰ ماه از سال آبی جاری سپری شده و تنها دو ماه گرم تا پایان این سال باقی است، اما میانگین بارش‌های استان تهران در این مدت به ۱۴۹ میلی‌متر رسیده که بسیار کمتر از سال گذشته است.

آب سد‌ها کاهش یابد، سفره‌های زیرزمینی جوابگو نیست

اردکانی، وضعیت کنونی ذخایر سد‌ها و حتی سفره‌های زیرزمینی تامین‌کننده آب تهران را به شدت متاثر از شرایط خشکسالی پنج سال اخیر و به‌ویژه سال آبی جاری دانست و خاطرنشان‌کرد: هم‌اکنون میزان ذخایر آبی موجود در سد‌های تهران به پایین‌ترین سطح رسیده و شرایط سفره‌های زیرزمینی نیز به‌گونه‌ای است که در صورت خارج شدن سد‌های تهران از مدار بهره‌برداری، این سفره‌ها برای تامین آب شهروندان اکتفا نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته همه طرح‌ها و ظرفیت‌های تامین آب برای استان تهران شناسایی، مطالعه، امکان‌سنجی، اجرا و به بهره‌برداری رسیده و تعداد انگشت‌شماری طرح و پروژه دیگر در حال اجراست، ادامه داد: به بیان دیگر، ظرفیت قابل دسترس دیگری در پیرامون تهران وجود ندارد که بتوان به‌راحتی از آن برای تامین آب استفاده کرد.

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: بنابراین در دسترس‌ترین راه برای تامین پایدار آب تهران، مدیریت مصرف آب با به‌کارگیری روش‌های فنی و مهم‌تر از آن همراهی و همکاری مشترکان و شهروندان تهرانی است.

اردکانی ادامه داد: زنگ خطر کم‌آبی سال‌هاست که به صدا درآمده و این شرکت در سه سال اخیر به صورت مداوم و مستمر، چالش کم‌آبی را گوشزد و رفع این چالش را مستلزم عزم و همکاری جمعی و همگانی اعلام کرده است.

وی با قدردانی از همه دستگاه‌ها و شهروندانی که در سال‌های اخیر برای رفع این چالش همراهی و همکاری کرده‌اند، گفت: به عنوان مثال، میزان مشترکان بدمصرف شرکت آبفای استان تهران از ۹ به ۶ درصد کاهش یافته است، اما وجود حتی یک مشترک بدمصرف در شرایط سختی که هر قطره آب ارزش حیاتی دارد، مطلوب نیست و همه شهروندان باید در این زمینه مسئولیت جدی احساس و همکاری کنند.

مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران با بیان اینکه آب کالایی قابل تولید نیست که بتوان حتی با سرمایه‌گذاری هنگفت آن را تولید کرد، گفت: باید خود را با شرایط خشکسالی و تغییر اقلیم سازگار کنیم و این سازگاری زمانی کارساز خواهد بود که تک‌تک شهروندان نسبت به هدررفت حتی یک قطره آب حساس شوند.

اردکانی اظهار داشت: هر شهروند باید خود را به عنوان یک همیار آب در مقابل هدررفت و استفاده از این کالای حیاتی در موارد غیرضروری ازجمله شست‌وشوی حیاط، معابر، خودرو‌ها و نظیر آن ذی‌ربط و ذی‌نفع دانسته و افراد بدمصرف و پرمصرف را به رعایت الگوی مصرف دعوت و توصیه کند؛ چراکه سکوت در مقابل چنین رفتارهایی، به زیان همگان خواهد بود.

مقابله جدی با مشترکان بدمصرف

وی بر عزم جدی شرکت آبفای استان تهران برای مقابله و برخورد با افرادی که قطره‌های ارزشمند آب را برای مصارف این چنینی هدر می‌دهند، تاکید و خاطرنشان کرد: دیگر جای مماشات وجود ندارد و این شرکت مطابق با اختیارات قانونی در مقابل بدمصرفان و پرمصرفان و همچنین اشتراک‌ها و استفاده‌کنندگان غیرمجاز برخورد قانونی به عمل خواهد آورد.

مردم بد مصرفی را به ۱۲۲ اعلام کنند

مدیرعامل آبفای استان تهران، اعمال جریمه و تعرفه‌های پلکانی و ایجاد محدودیت‌های مقطعی برای بدمصرفان و پرمصرفان را قطعی دانست و افزود: ضمن تشدید فعالیت همیاران آب و گروه‌های نظارتی شرکت آبفای استان تهران برای شناسایی و معرفی افرادی که در محیط‌های عمومی به بدمصرفی تظاهر می‌کنند، از شهروندان نیز درخواست می‌شود به منظور دفاع از حقوق فردی و اجتماعی خود، مصادیق بدمصرفی را در صورت مشاهده به سامانه ۱۲۲ اعلام کنند.

ضرورت نصب مخزن و پمپ و تجهیزات کاهنده مصرف

اردکانی با بیان چندباره شرایط سخت کم‌آبی، راهکار‌هایی را برای گذر از این شرایط و صرفه‌جویی عمومی حداقل ۲۰ درصدی برشمرد و گفت: با توجه به اعمال مدیریت فشار در شبکه توزیع، از مشترکان به‌ویژه ساختمان‌ها و مجتمع‌های دارای بیش از دو طبقه درخواست می‌شود نسبت به نصب مخزن و تعبیه پمپ پس از آن همکاری و اقدام کنند.

وی همچنین تهیه و نصب تجهیزات کاهنده مصرف بر روی خروجی شیرآلات و سردوش‌های کاهنده را دستکم ۳۰ درصد در کاهش مصارف آب موثر دانست و افزود: با انجام روش‌های ساده دیگری نظیر قرار دادن یک بطری پر از آب در داخل فلاش‌تانک‌ها، استفاده از ظرفیت کامل ماشین‌های لباسشویی و ظرفشویی و شست‌وشوی خودرو با یک سطل آب و یا کارواش‌های دارای سامانه بازچرخانی آب، تجهیز استخر‌های خانگی به این سامانه‌ها و نظافت حیاط و معابر عمومی با جارو، می‌توان شرایط کم‌آبی را بدون ایجاد محدودیت‌های ناگزیر سپری کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم
ارتش چین در رژه نظامی پکن با نمایش سامانه‌های پدافندی و ضد موشکی مدرن، توان دفاعی و فناوری پیشرفته خود را در برابر تهدیدات آشکار کرد.
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر