کد خبر: ۶۴۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱

سرلشکر موسوی: دشمن درصورت تعرض مجدد، کوبنده‌تر پاسخ می‌گیرد

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در قرارگاه پدافند هوایی کشور تاکید کرد: چنانچه دشمن قصد تعرض مجدد به کشور عزیزمان ایران را داشته باشد به یاری خدا با ضرباتی کوبنده‌تر از قبل مواجه خواهد شد و شکست بزرگتر از قبل را تجربه خواهد کرد.
سرلشکر موسوی: دشمن درصورت تعرض مجدد، کوبنده‌تر پاسخ می‌گیرد

مخاطب ۲۴- امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور ضمن ادای احترام و تجلیل از شهدای والامقام دفاع مقدس ۱۲ روزه جنگ تحمیلی و خانواده معزز آن‌ها و نیز مجروحین و جانبازان، از آحاد رزمندگان پدافند هوایی تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه بررسی و تجزیه و تحلیل عملیات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و آمادگی‌های فعلی، اظهار داشت: پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از آسمان کشور اثبات کرد در مقابل هر سطحی از تهدید ایستادگی و دشمنان ملت ایران را از خطای خود پشیمان خواهد کرد.

سرلشکر موسوی در ادامه افزود: ساقط کردن هواگرد‌های دشمن آن هم در این حجم و تعداد نشان دهنده توانمندی، اراده و شجاعت دلیرمردان پدافند هوایی می‌باشد که در حافظه تاریخ ملت ایران ثبت خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح یادآور شد: این اراده، توانمندی، ایستادگی و شجاعت برخواسته از ایمان راسخ، عرق ملی، رهبری بی‌نظیر، هوشمندانه و حکیمانه فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، انسجام ملی و حمایت بی‌دریغ و همه جانبه مردم، رسانه‌ها و گروه‌های مرجع علمی، سیاسی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و ... است.

سرلشکر موسوی ضمن تاکید بر ضرورت به‌روز‌رسانی و بازآرایی سامانه‌ها، خلاقیت، استفاده از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های جدید و ابتکار متناسب با تهدید دشمن، تمرکز بر چابکی عملیاتی، استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های بومی گفت: چنانچه دشمن قصد تعرض مجدد به کشور عزیزمان ایران را داشته باشد به یاری خدا با ضرباتی کوبنده‌تر از قبل مواجه خواهد شد و شکست بزرگتر از قبل را تجربه خواهد کرد.

بر اساس این گزارش در ابتدای بازدید، امیر صباحی فرد گزارشی از وضعیت توان و آمادگی و اقدامات انجام شده برای ارتقا آمادگی‌ها پس از قطع درگیری و نیز ابتکارات و خلاقیت‌ها در حوزه‌های گوناگون پدافند را ارائه کرد.

برچسب ها: پدافند هوایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
لاریجانی: برای مذاکره عجله‌ای نداریم لاریجانی: برای مذاکره عجله‌ای نداریم
علی لاریجانی در هیئت آیین حسینی: مذاکره یک تاکتیک است و باید اجازه داد رهبری هر جا لازم می‌دانند از آن استفاده کنند.
۹ سازمان اروپایی از شبکه اجتماعی ایلان ماسک شکایت کردند ۹ سازمان اروپایی از  شبکه اجتماعی ایلان ماسک شکایت کردند
شبکه اجتماعی ایکس با شکایتی از سوی ۹ سازمان مدنی در اروپا و رگولاتور‌های فرانسوی روبه‌رو شده است. به گزارش رویترز، این پلتفرم متهم شده از داده‌های کاربران برای تبلیغات هدفمند ناقض قوانین اتحادیه اروپا استفاده کرده است.
کارشناسان تلویزیون سفارشی‌اند کارشناسان تلویزیون سفارشی‌اند
اگر تلویزیون به بسیاری از کارشناسان مستقل اعتماد کند، و حتی به تضارب اندیشه‌ها در برنامه‌ها اهمیت بدهد و نگران آن نباشد، قطعاً نتیجه بهتری خواهد گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر