کد خبر: ۶۴۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷

پیش بینی در باره آینده طلا!

اگرچه برخی تحلیل‌گران احتمال کاهش قیمت در آینده را مطرح کرده‌اند، اما تقاضای پایدار بانک‌های مرکزی و نگرانی‌ها درباره دلار آمریکا همچنان می‌تواند از طلا حمایت کند.
پیش بینی در باره آینده طلا!

مخاطب ۲۴- در روز‌های اخیر، قیمت جهانی طلا نوسانات قابل‌توجهی را تجربه کرده است. افزایش اخیر قیمت فلز زرد عمدتا تحت تاثیر کاهش نسبی ارزش دلار آمریکا و بازده اوراق خزانه‌داری بوده است. سرمایه‌گذاران در حال ارزیابی داده‌های تورمی جدید ایالات متحده هستند که نشان می‌دهد شاخص قیمت مصرف‌کننده در ماه ژوئن بیشترین افزایش در پنج ماه اخیر را ثبت کرده است. افزایش تورم ایالات متحده در ماه ژوئن، به نگرانی‌ها درباره تاثیر تعرفه‌ها بر قیمت‌ها دامن زده و انتظارات را مبنی بر کاهش نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ضمن تهدید به اعمال تعرفه‌های ۳۰ درصدی بر واردات از اتحادیه اروپا و مکزیک، همزمان از آمادگی برای ادامه مذاکرات تجاری نیز سخن گفته است. تحلیل‌گران معتقدند که فضای پرابهام کنونی در سیاست‌های تجاری ایالات متحده به افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن مانند طلا دامن زده است. در این میان، برخی از بانک‌های مرکزی از جمله چین، قزاقستان، ترکیه و لهستان به خرید مستمر طلا ادامه داده‌اند و به گفته شورای جهانی طلا، تنها در ماه مه ۲۰ تن به ذخایر جهانی افزوده شده است. بانک CIBC کانادا پیش‌بینی کرده است که روند صعودی طلا هنوز به پایان نرسیده و تا پایان سال ۲۰۲۵ قیمت هر اونس طلا می‌تواند به ۳۶۰۰ دلار برسد.

این بانک میانگین قیمت سال ۲۰۲۵ را حدود ۳۳۳۹ دلار برآورد کرده و حتی هدف‌هایی در بازه ۳۷۰۰ تا ۳۸۰۰ دلار را نیز قابل دستیابی دانسته است. در گزارش بانک ING نیز به این نکته اشاره شده که اگرچه ورود سرمایه‌گذاران به صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) و موقعیت‌های خرید در بازار آتی کاهش یافته، اما عوامل بنیادی صعودی طلا همچنان پابرجا هستند. تقاضای بانک‌های مرکزی، تنش‌های تجاری و نااطمینانی‌های ژئوپلیتیک همچنان از طلا حمایت می‌کنند. با این حال، برای خروج از محدوده معاملاتی فعلی، طلا نیاز به یک محرک جدید دارد. این در حالی است که بانک سیتی‌گروپ دیدگاهی محافظه‌کارانه‌تر در مورد طلا دارد و احتمال می‌دهد سقف قیمت آن در سال جاری مشاهده شده باشد. این بانک انتظار دارد قیمت طلا در سال آینده میلادی به زیر ۳۰۰۰ دلار کاهش یابد.

در نقطه مقابل، موسسه مالی سیتی‌گروپ نسبت به نقره دیدگاهی خوش‌بینانه دارد و رشد قیمت آن را به دلیل کسری عرضه، افزایش تقاضای صنعتی و سرمایه‌گذاری محتمل می‌داند. این بانک پیش‌بینی کرده است که قیمت نقره در بازه سه‌ماهه آتی به ۴۰ دلار و در افق ۶ تا ۱۲ ماهه به بیش از ۴۳ دلار برسد. قیمت نقره از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته و عملکرد بهتری نسبت به طلا داشته است.

برچسب ها: قیمت جهانی طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایروانی: شورای امنیت فرصت گفتگو را از بین برد ایروانی: شورای امنیت فرصت گفتگو را از بین برد
نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت شورای امنیت با فشار آمریکا و اروپا فرصت اجماع را از دست داد، در حالی‌که روسیه و چین طرحی متوازن برای حفظ دیپلماسی ارائه کرده بودند.
ایران اقدام سه کشور اروپایی را محکوم کرد ایران اقدام سه کشور اروپایی را محکوم کرد
وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت از طریق برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ را غیرقانونی دانست.
جمال لوئیس آخرین خرید پرسپولیس تا نیم فصل + بیوگرافی جمال لوئیس آخرین خرید پرسپولیس تا نیم فصل + بیوگرافی
باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته با جمال لوئیس مدافع چپ 176 سانتی‌متری سابق نیوکاسل و نوریچ مذاکراتی را انجام داد و حالا به نظر می‌رسد توافق طرفین انجام شده است
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر