کد خبر: ۶۱۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۲/۱۵

کاهش ارزش دلار در شرایطی به تثبیت قیمت طلا در روز دوشنبه کمک کرده که سرمایه‌گذاران منتظر مشخص شدن سیاست تجاری بین آمریکا و شرکای تجاری آن و همچنین تصمیم فدرال رزرو درمورد سیاست‌های پولی هستند.
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۲/۱۵

مخاطب۲۴- قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۳ درصد افزایش به ۳۲۶۱ دلار و ۶ سنت رسید.

به گزارش رویترز، کاهش ارزش دلار در شرایطی به تثبیت قیمت طلا در روز دوشنبه کمک کرده که سرمایه‌گذاران منتظر مشخص شدن سیاست تجاری بین آمریکا و شرکای تجاری آن و همچنین تصمیم فدرال رزرو درمورد سیاست‌های پولی هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۳ درصد افزایش به ۳۲۶۱ دلار و ۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۸۱ درصدی به ۳۲۶۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار ۰.۳ درصد کاهش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا جذاب‌تر کرده‌است.
تحلیلگران عقیده دارند قیمت طلا در آستانه اجلاس فدرال رزرو آمریکا بین ۳۲۰۰ تا ۳۳۵۰ دلار خواهد بود. اما هرگونه خبر درمورد یک قرارداد تجاری می‌تواند این محدوده را بالاتر ببرد.

بازار‌ها درحال‌حاضر بر تصمیم بانک مرکزی آمریکا و همچنین سخنان مقامات فدرال رزرو این کشور در این هفته تمرکز کرده‌اند تا سیاست‌های پولی این بانک را تخمین بزنند.

تاجران پس‌از انتشار گزارش وزارت کار آمریکا در روز جمعه مبنی‌بر افزایش بیش‌ازحد انتظار اشتغال در ماه آوریل، تخمین می‌زنند بانک مرکزی نرخ بهره را ۸۰ واحد از ماه ژوئیه پایین بیاورد.

طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های جهانی و تورم بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تأکید دوباره بر کاهش نرخ بهره فدرال رزرو گفت جروم پاول را در سمت رئیس این بانک تا پایان این دوره در ماه مه ۲۰۲۶، نگه می‌دارد.

وی در روز یکشنبه گفت آمریکا درحال دیدار با بسیاری از کشور‌ها ازجمله چین درمورد قرارداد‌های تجاری است و اولویت اصلی با چین حفظ یک‌قرارداد تجاری عادلانه است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۲۰ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۳۳ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۲ درصدی ۹۶۵ دلار و ۵۷ سنت معامله می‌شود.

برچسب ها: اونس طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا فاش کرد که احمدی‌نژاد پیش از شهرداری تهران در سال ۱۳۸۲ خود را رئیس‌جمهور آینده می‌دانست و رفتاری تندخو داشت.
نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد
ملانیا ترامپ در نامه‌ای به پوتین، خواستار حفاظت از کودکان و نسل‌های آینده شد و از او خواست با امضای صلح، جهانی امن‌تر بسازد. این نامه پیش از دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تحویل شد.
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر