کد خبر: ۶۴۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱

ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با رد ادعا‌ها درباره این‌که برخی مالکان ایرانی از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی خودداری می‌کنند گفت: به هیچ عنوان چنین موضوعی در سطح کلان صحت ندارد. این‌که پرداخت نشدن ودیعه عزیزان افغان توسط معدود مالکان را به یک جمع کل از صاحب‌خانه‌ها نسبت دهیم دور از انصاف است. البته این موضوع مالک ومستاجری است و باید از طریق مراجع ذی‌ربط برای مالکان اطلاع‌رسانی شود که با توجه به شرایط موجود موظف به پرداخت ودیعه مسکن اتباع هستند.
ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟

مخاطب ۲۴- رئیس اتحادیه مشاوران املاک با رد ادعا‌ها درباره این‌که برخی مالکان ایرانی از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی خودداری می‌کنند گفت: به هیچ عنوان چنین موضوعی در سطح کلان صحت ندارد. این‌که پرداخت نشدن ودیعه عزیزان افغان توسط معدود مالکان را به یک جمع کل از صاحب‌خانه‌ها نسبت دهیم دور از انصاف است. البته این موضوع مالک ومستاجری است و باید از طریق مراجع ذی‌ربط برای مالکان اطلاع‌رسانی شود که با توجه به شرایط موجود موظف به پرداخت ودیعه مسکن اتباع هستند.

بیشتر بخوانید

کیانوش گودرزی اظهار کرد: روند خروج اتباع افغان از ایران با حفظ شأن و احترام این عزیزان که هم‌زبان ما نیز هستند ادامه دارد. آنها مهمان ما بودند، اما باید بپذیریم که طی چهار دهه گذشته این مهمانی برای میزبان هزینه داشته است. مثلا حضور اتباع در بخش اجاره مسکن باعث به هم ریختن رابطه عرضه و تقاضا شده است.

وی افزود: بنده با توجه به مسئولیتی که در حوزه املاک بر عهده دارم در سال‌های اخیر درخصوص لزوم ساماندهی اتباع بیگانه هشدار دادم. پیشنهاد ما این بود که اتباع حتما باید احراز هویت شوند و وضعیت سکونتی آنها مشخص شود. بی‌توجهی به این مساله می‌تواند تبعات اجتماعی و امنیتی برای کشور داشته باشد. مالکان و مشاوران املاک نباید به اتباع غیرمجاز، مسکن اجاره بدهند و به آنها هشدار داده شود اگر این را انجام دهند برایشان تبعات قانونی دارد.

رئیس اتحادیه مشاوارن املاک تهران با بیان این‌که در هفته‌های اخیر و به دنبال خروج اتباع غیرمجاز، بازار اجاره مسکن به آرامش نسبی رسیده است گفت: البته لزوما این‌طور نیست که قیمت‌ها در همه مناطق کاهش پیدا کرده باشد. در بعضی از مناطق جنوبی تهران تعداد فایل‌های اجاره بیشتر شده که متقاضی برای این واحد‌ها کمتر است. البته جدا از بحث اتباع از سال گذشته پیش‌بینی ما این بود که سال ۱۴۰۴ بازار اجاره به وضعیت نسبتا باثباتی برسد.

گودرزی با رد ادعا‌ها درباره این‌که برخی مالکان از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع خودداری می‌کنند گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی در سطح کلان صحت ندارد. در هر جای دنیا ممکن است یک نفر زمان پس دادن پول مستاجر از این موضوع امتناع کند. چه بسا این موضوع در قرارداد بین دو ایرانی نیز می‌تواند رخ دهد. اما این‌که بگوییم مالکان ایرانی پول مستاجران افغان را پس نمی‌دهند، بیان خوبی نیست. موارد نادر را تکذیب نمی‌کنم، اما این‌که پرداخت نشدن ودیعه عزیزان افغان توسط معدود مالکان را به یک جمع کل از مالکان نسبت دهیم دور از انصاف است.

به گفته وی این موضوع یک موضوع مالک و مستاجری است و باید برای مالکان اطلاع‌رسانی شود که با توجه به شرایط موجود موظف به پرداخت ودیعه مسکن اتباع هستند و از طریق مراجع ذی‌ربط موضوع سریعا مورد رسیدگی قرار گیرد.

گودرزی درباره علت ثبات بازار اجاره خاطرنشان کرد: اولا خانم صادق ـ وزیر محترم راه و شهرسازی زودتر از موعد مصوبات حوزه مسکن را گرفت. از طرفی مردم درآمد کافی برای خرید مسکن یا پرداخت اجاره بها ندارند. مالکان نیز به این بلوغ فکری رسیده‌اند که اعداد و ارقام نامتعارف برای اجاره بها تعیین نکنند. مجموعه این اقدامات باعث شد که قیمت‌ها واقعی شود.

وی با بیان این‌که با نرخ‌گذاری ۲۵ درصد برای افزایش اجاره بها موافق نبوده است گفت: من در جلسات استانداری نیز در این‌باره صحبت کردم و گفتم با توجه به شرایط عادی و مطلوب در سال ۱۴۰۴ در تهران شاید نیاز به نرخ‌گذاری برای اجاره نباشد، اما به هر ترتیب سقف ۲۵ درصد تعیین شد. وقتی عدد ۲۵ درصد تعیین می‌کنید مبنا و پایه را ۲۵ درصد می‌گذارید و اگر کسی بخواهد کمتر از این عدد افزایش دهد دیگر این کار را انجام نمی‌دهد. چون به او گفته‌ایم می‌تواند نرخ ۲۵ درصد بالا ببرد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک درباره اثرات جنگ ۱۲ روزه بر بازار مسکن گفت: این‌که گفته می‌شود جنگ ۱۲ روزه باعث کاهش شدید قیمت مسکن در شمال تهران شده را تایید نمی‌کنم. از زمان اپیدمی کرونا تا الان ما در رکود معاملات مسکن به سر می‌بریم و قیمت‌ها نیز افزایش یافته است. این مساله باعث شد تا خروج از رکود طولانی‌تر شود و ربطی به جنگ ندارد.

گودرزی تصریح کرد: جنگ ۱۲ روزه تاثیری در حوزه اقتصاد مملکت ما حتی در ضروری‌ترین شکل آن که کالا‌ها و اقلام ضروری بود نداشته است؛ چه برسد به حوزه مسکن که اعداد و ارقامش بزرگ‌تر از دیگر کالا‌ها است. ما قبل از جنگ هم در رکود قرار داشتیم، اما امیدواریم بازار ملک به شرط ثبات قیمت‌ها بعد از مدتی خود را بازیابی کند. ساخت و ساز‌ها شروع شود و مسکن نیز به رونق برسد.

برچسب ها: مشاوران املاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۷۳ مربوط به تیرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد و هم‌اکنون قابل برداشت است.
فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فعالیت کلیه فرودگاه‌های کشور به روال قبل بازگشته و فضای آسمان کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی نیز ۲۴ساعته شده است.
سازمان هواپیمایی: فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است سازمان هواپیمایی: فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: فروش اجباری بلیت دوطرفه ممنوع است و تمامی قرارداد‌های چارتری در ایام پرواز‌های اربعین تعلیق شده و چارترکنندگان اجازه فروش ندارند.
وزیر علوم: نتایج کنکور نیمه اول مهرماه اعلام شود وزیر علوم: نتایج کنکور نیمه اول مهرماه اعلام شود
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تاخیر در اعلام نتایج، اظهار کرد: نتایج نهایی این آزمون در نیمه اول مهر اعلام شود تا سال تحصیلی با کمترین تاخیر آغاز شود.
حقایقی عجیب و و ناگفته از مادر رهبر کرده شمالی حقایقی عجیب و و ناگفته از مادر رهبر کرده شمالی
به تازگی کتابی منتشر شده که حقایقی ناگفته از زندگی مادر رهبر کره شمالی را آشکار می‌کند.
لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد
تصاویری از اشک شوق کارشناسان، تیم باستان‌شناسان و کاوشگران میراث فرهنگی ایران منتشر شده که واکنش احساساتی آنها را هنگام اعلام تصویب و ثبت «محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» در چهل و هفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی سازمان یونسکو را نشان می‌دهد.
اینترنت آزاد برای همه ایرانیان است اینترنت آزاد برای همه ایرانیان است
رئیس جمهوری نه تنها با هرگونه محدودسازی یا «فیلترشکن بازی» درباره اینترنت مخالفت کرد، بلکه صراحتاً اعلام کرد که «دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص.» این واکنش رئیس جمهوری، ساعتی پس از آن صورت گرفت که برخی شائبه‌ها یا گمانه‌زنی‌های غیردقیق درباره محدودیت دسترسی به اینترنت یا آنچه طبقاتی شدن اینترنت خوانده می‌شد، بالا گرفت. مبنای این گمانه‌زنی‌ها هم، انتشار یک شائبه یا خبر بود. روز گذشته با انتشار خبر «تصویب آیین‌نامه اجرایی کمیته تسهیل فعالیت کسب‌وکار‌های اقتصاد رقومی (دیجیتال)» در شورای عالی فضای مجازی، برخی‌ها ادعا کردند که این مصوبه به معنای موافقت دولت با اینترنت طبقاتی است.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
پیش بینی در باره آینده طلا! پیش بینی در باره آینده طلا!
اگرچه برخی تحلیل‌گران احتمال کاهش قیمت در آینده را مطرح کرده‌اند، اما تقاضای پایدار بانک‌های مرکزی و نگرانی‌ها درباره دلار آمریکا همچنان می‌تواند از طلا حمایت کند.
ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟ ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟
رئیس اتحادیه مشاوران املاک با رد ادعا‌ها درباره این‌که برخی مالکان ایرانی از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی خودداری می‌کنند گفت: به هیچ عنوان چنین موضوعی در سطح کلان صحت ندارد. این‌که پرداخت نشدن ودیعه عزیزان افغان توسط معدود مالکان را به یک جمع کل از صاحب‌خانه‌ها نسبت دهیم دور از انصاف است. البته این موضوع مالک ومستاجری است و باید از طریق مراجع ذی‌ربط برای مالکان اطلاع‌رسانی شود که با توجه به شرایط موجود موظف به پرداخت ودیعه مسکن اتباع هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر