مخاطب۲۴- استفاده از برخی سموم و آفت کش برای رشد میوه و سبزیجات بدون آسیب آفتها بیشتر از فایدهای که دارند مضر هستند به خصوص در میوه و سبزیجاتی که به دلیل ساختارشان این آفت کشها را بیشتر در خود نگاه میدارند.
آفت کشها
آفت کشها در ۷۰ درصد از میوهها و سبزیجات جذب میشوند و در محصول رشد میکنند که این مقدار در توت فرنگی و اسفناج در بیشترین مقدار میباشد.
به گفته و گزارش محققین، هنوز برخی میوهها هستند که با استفاده از آفت کشها خاصیت خود را از دست میدهند و سمی میشوند و برای افرادی که از این محصولات استفاده میکنند بسیار خطرناک میباشد.
تمیزترین و آلودهترین میوه و سبزیها کدام است؟
پس از آزمایشات متعدد، دو محصول آووکادو و ذرت به عنوان تمیزترین و سالمترین میوه و سبزیجات منتخب شدند در حالیکه توت فرنگی و اسفناج آلوده و سمیترین محصولات انتخاب شدند.
از آفت کشها همان گونه که در بالا ذکر کردیم، از دهه ۱۹۹۰ برای از بین بردن حشراتی که باعث آسیب رساندن به محصولات کشاورزی میشدند، توسط کشاورزان در مزارع استفاده میشدند و، اما تحقیقات نشان دادند که استفاده از این مواد سمی باعث آسیب رساندن به محصولات و از بین بردن خاصیت آنها میشوند که حتی با شستشوی کامل آنها باز هم این سموم روی آنها باقی میمانند و میتوانند باعث ایجاد برخی بیماریها مانند مشکلاتی در رشد کودکان و مشکلات باروری در خانمها و حتی چاقی و سرطان در میزان بالا شوند.
در رشد و پرورش توت فرنگی و اسفناج از میزان زیادی آفت کش برای از بین بردن حشرات استفاده میشود. طی آزمایشات مختلف، محققان یافتند که در هنگام استفاده از آفت کشها، تقریبا دو برابر وزن هر محصول بر روی آن آفت کش ریخته میشود و همچنین در این لیست محصولاتی مانند هلو، گیلاس و سیب نیز وجود دارند که تقریبا دو برابر وزن آنها از سموم برای هر محصول استفاده میشود.
تمیزترین و سالمترین میوهها:
۱-آووکادو
۲-ذرت
۳-آناناس
۴-کلم
۵-پیاز
۶-نخودهای یخ زده
۷-پاپایا
۸-مارچوبه
۹-انبه
۱۰-بادمجان
۱۱-عسل
۱۲-کیوی
۱۳-طالبی
۱۴-گل کلم
۱۵-کلم بروکلی