کد خبر: ۶۴۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷

آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد!

منابع رسمی از تردید مقامات پنتاگون درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خبر دادند و اعلام کردند ما ارزیابی‌های اولیه را دریافت کرده‌ایم و این اطلاعات هنوز کامل نیست.
آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد!

مخاطب ۲۴- مقامات پنتاگون بدون تایید ادعای رئیس‌جمهور آمریکا درباره تخریب کامل تاسیسات هسته‌ای ایران در نتیجه حملات متجاوزانه این کشور مدعی شدند ارزیابی اولیه نشان داده این عملیات به اهداف تعیین‌شده خود دست یافته، اگرچه اطلاعات تکمیلی به مرور ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

به گزارش آناتولی، مقامات پنتاگون با ادعای اینکه حملات متجاوزانه اخیر آمریکا به سه تاسیسات هسته‌ای کلیدی ایران به اهداف خود رسیده است، تایید نکردند که آیا این تاسیسات طبق ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به طور کامل نابود شده‌اند یا خیر. به گفته آنها، ارزیابی خسارات نبرد هنوز تکمیل نشده است.

حمله نظامی متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد انجام شد. طی این حملات تاسیسات اتمی، مراکز نظامی و اماکن غیرنظامی از جمله مراکز درمانی، زندان اوین و محله‌های مسکونی هدف قرار گرفتند که موجب به شهادت رسیدن شماری از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی شد.

آمریکا دوم تیرماه با مداخله مستقیم در این درگیری سه تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، اصفهان و نطنز را با بمب‌های سنگرشکن هدف قرار داد. این تاسیسات آسیب زیادی دیده‌اند، اما افزایش سطح تشعشعات خارجی در آنها گزارش نشده است.

این حملات متجاوزانه به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره توافقی در زمینه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های ایران رخ داد.

رئیس‌جمهور آمریکا فریبکارانه به وجود فرصتی برای دیپلماسی اشاره می‌کرد، درحالی که از برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران اطلاع داشت و به حمایت کامل از آن اذعان کرد.

ایران طی عملیات «وعده صادق ۳» و «بشارت فتح» به این حملات متجاوزانه پاسخ داد. درنهایت، حملات متجاوزانه به ایران با پیشنهاد آتش‌بس از سوی آمریکا در سوم تیرماه متوقف شد.

ایران در این میان، اعلام کرده گزارش جانبدارانه اخیر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی زمینه‌ساز قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا و آمریکا در شورای حکام آژانس و این حملات متجاوزانه به ایران بوده است و او در عمل به وظایف قانونی‌اش در حفاظت از تاسیسات هسته‌ای ایران که تحت توافق پادمانی ایران و آژانس قرار داشتند، کوتاهی کرده است.

مجلس شورای اسلامی ایران نیز طی مصوبه‌ای تعلیق همکاری ایران با آژانس را اعلام کرده است.

مقامات آژانس کاهش تهدیدات دفاعی آمریکا در یک جلسه پرسش‌و پاسخ تلفنی به بحث درباره حملات ۲۱ ژوئن به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان پرداختند.

یک مقام رسمی در پاسخ به این سوال که آیا ارزیابی خسارات نبرد را دریافت کرده‌اند یا نه، به خبرنگاران گفت: ما ارزیابی‌های اولیه را دریافت کرده‌ایم و ارزیابی‌های کامل‌تر به مرور زمان ارائه خواهد شد.

این مقام افزود: همان‌طور که ژنرال «دن کِین» رئیس ستاد مشترک ارتش دو هفته پیش در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: ما به این نتیجه رسیدیم که در دستیابی به اهدافی که تعیین کرده بودیم موفق بوده‌ایم.

مقامات آژانس کاهش تهدیدات دفاعی در پاسخ به این سوال که آیا مهمات مطابق طراحی انجام‌شده، از جمله رسیدن به عمق مهندسی‌شده عمل کرده‌اند، گفتند که این اطلاعات هنوز کامل نیست.

مقام رسمی یادشده گفت: به نظرم اطلاعات دقیق درباره عمق هنوز در انتظار مشخص شدن جزئیات بیشتر در ارزیابی کامل خسارات نبرد است.

این مقام در پاسخ به پافشاری خبرنگاران درباره این‌که آیا مهمات با موفقیت به عمق مورد نظر نفوذ کرده‌اند یا نه، این مقام گفت: فعلا با این سطح از جزئیات دسترسی نداریم.

دن کین در یک کنفرانس مطبوعاتی در ۲۲ ژوئن گفت ارزیابی‌های اولیه خسارات حمله نشان می‌دهد که هر سه تاسیسات در جریان عملیات آمریکا «خسارات و تخریب بسیار شدیدی» متحمل شده‌اند.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها مدعی شده است که سایت‌های هسته‌ای ایران «نابود شده‌اند».

با وجود این‌عدم قطعیت‌ها، مقامات آژانس کاهش تهدیدات دفاعی این ماموریت را «موفقیت‌آمیز» توصیف کردند!

این مقام رسمی گفت: همان‌طور که رئیس ستاد مشترک گفت، ما به هدفی که تعیین کرده بودیم دست یافتیم. ما اطلاعات را در اختیار تصمیم‌گیرندگان قرار دادیم تا با اختیارات فرماندهی ملی خود تصمیم بگیرند که این حملات را که رئیس‌جمهور مجوزش داده بود انجام دهند و آنها به تاثیر مورد نظر دست یافتند. این موفقیت است.

وقتی از مقامات خواسته شد تا شفاف‌سازی کنند که چه «اثری» بر جای گذاشته است و آیا این به معنای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران است، این مقام رسمی گفت که ارزیابی‌های کامل هنوز در جریان است.

این مقام در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه این حملات چه اثری گذاشته است، گفت که آمریکا توانست این تاسیسات را «طبق برنامه» مورد حمله قرار دهد.

او در پاسخ به این که «هدف چه بود؟»، بیان کرد: ما اطلاعاتی را ارائه دادیم تا آنها بتوانند به نقطه مورد نظرشان حمله کنند.

یک مقام رسمی دیگر گفت: موضوع اهداف فراتر از محدوده سوالاتی است که ما می‌توانیم به آنها پاسخ دهیم.

پیش از این، «شان پارنل» سخنگوی پنتاگون گفته بود که برنامه هسته‌ای ایران به دلیل حملات آمریکا یک تا دو سال «تنزل یافته» و مدعی شد که این تاسیسات «کاملا نابود شده‌اند.»

برچسب ها: پنتاگون
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.