کد خبر: ۶۳۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵

استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش

رئیس مرکز مدیریت منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش از صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر از طریق آزمون استخدامی خبر داد.
استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش

به گزارش مخاطب ۲۴: علی باقرزاده رئیس مرکز مدیریت منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدامی حدود ۳۰ هزار داوطلب خدمت در آموزش و پرورش در مردادماه برگزار می‌شود که ۳۰ درصد آن نمره آزمون مصاحبه است. همچنین مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش صادر شده است.

وی با اشاره به اهمیت سازماندهی نیرو‌های جدید افزود: به‌کارگیری نیرو‌ها باید در واحد‌های سازمانی مصرح در قانون انجام شود.

رئیس مرکز مدیریت منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت ۵ اصل در حوزه منابع انسانی ادامه داد: قانون، اخلاق، عدالت، توجه به حق‌الناس و بیت‌المال از مواردی است که همکاران نیروی انسانی به آن اهتمام داشته باشند.

باقرزاده با تاکید بر رعایت برخی اصول رفتاری برای دستیابی به موفقیت گفت: توکل، تلاش، تعهد، تدبر و تعالی از شاخصه‌های رفتاری هستند و سبب تحول در نظام اداری می‌شوند.

وی با تاکید بر اهمیت برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای همکاران اظهار کرد: برپایی مستمر کلاس‌های ضمن خدمت برای کارکنان حوزه اداری و بهره‌مندی از آخرین دستاورد‌های فناوری در ارتقای ارائه خدمات به همکاران تأثیرگذار است.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماجرای فروش سیاسی تیک تاک ماجرای فروش سیاسی تیک تاک
ترامپ گفت: ایالات متحده تقریبا به توافقی در مورد فروش برنامه ویدیوی کوتاه تیک‌تاک رسیده است. وی در هواپیمای ایر فورس وان به خبرنگاران گفت: تصور می‌کنم دوشنبه یا سه‌شنبه شروع خواهیم کرد. با چین، شاید رئیس‌جمهور شی یا یکی از نمایندگانش صحبت خواهیم کرد، اما تقریبا به توافق خواهیم رسید.
مصرف این ویتامین ریزش مو را قطع می‌کند مصرف این ویتامین ریزش مو را قطع می‌کند
برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به رشد مو کمک می‌کنند.
چرا بعد از جنگ زلزله می آید؟ چرا بعد از جنگ زلزله می آید؟
گسل‌های تهران و تبریز به اندازه میزان استرس جمع شده در اثر تغییر شکل پوسته در این نواحی لرزه‌زا هستند و فعلاً گسل‌های اصلی در هر دو شهر در سکوت لرزه‌ای و قطعاتی از آنها در مرحله قفل‌شدگی و نبود لرزه‌ای هستند. از این نظر خطر زمین‌لرزه در این دو شهر باید حتماً مورد توجه قرار گیرد.
Bitchat پیام‌رسانی بدون نیاز به اینترنت Bitchat پیام‌رسانی بدون نیاز به اینترنت
«جک دورسی»، هم‌بنیان‌گذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیام‌رسان با استفاده از شبکه‌های مش بلوتوث به کاربران امکان می‌دهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
پرسپولیس به سبک اتلتیکو و منچستریونایتد بازی می‌کند پرسپولیس به سبک اتلتیکو و منچستریونایتد بازی می‌کند
با تغییرات در کادر فنی پرسپولیس و با نظر سرمربی تیم، امیلیو آلوارز اسپانیایی به جمع مربیان پرسپولیس پیوست.
کنترل پرخاشگری با کپسول ماهی کنترل پرخاشگری با کپسول ماهی
کپسول‌های روغن ماهی مدت‌هاست برای سلامت قلب و مفاصل مصرف می‌شوند، اما شواهد علمی جدید نشان می‌دهد که این کپسول‌ها ممکن است خلق وخوی و پرخاشگری را نیز کنترل کنند.
تکلیف روسیه با ما روشن نیست! چرا سوخو-۳۵ و اس- ۴۰۰ را به ایران نداد؟! تکلیف روسیه با ما روشن نیست! چرا سوخو-۳۵ و اس- ۴۰۰ را به ایران نداد؟!
عضو پیشین تیم مذاکره‌کننده ایران در واکنش به عدم همکاری مسکو در ارائه جنگنده‌های پیشرفته به ایران در اثنای جنگ با رژیم صهیونیستی و آمریکا نوشت: «شاید این حقیقت کمک کند تا تهران درک بهتری از «واقعیت‌های روابط بین‌الملل» و «ضرورت‌های منافع ملی»، پیدا کند.»
برگزیده
اسرائیل می‌خواست من را ترور کند اسرائیل می‌خواست من را ترور کند
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ما با مذاکره مشکلی نداریم، اما فجایعی که رژیم صهیونیستی در منطقه و کشور ما رقم زده وضعیت را بحرانی کرده است، گفت: امیدواریم پس از عبور از این بحران، باز بتوان به میز مذاکره بازگشت، البته این نیازمند یک شرط و آن اعتماد به روند گفت‌و‌گو است. نباید در میانه گفت‌و‌گو، مجدداً به رژیم صهیونیستی اجازه حمله داده شود.
ماجرای فروش سیاسی تیک تاک ماجرای فروش سیاسی تیک تاک
ترامپ گفت: ایالات متحده تقریبا به توافقی در مورد فروش برنامه ویدیوی کوتاه تیک‌تاک رسیده است. وی در هواپیمای ایر فورس وان به خبرنگاران گفت: تصور می‌کنم دوشنبه یا سه‌شنبه شروع خواهیم کرد. با چین، شاید رئیس‌جمهور شی یا یکی از نمایندگانش صحبت خواهیم کرد، اما تقریبا به توافق خواهیم رسید.
هیچ دانش آموزی به بهانه کاهش معدل اخراج نمی‌شود هیچ دانش آموزی به بهانه کاهش معدل اخراج نمی‌شود
با امضای وزیر آموزش و پرورش، ممنوعیت پذیرش نشدن دانش‌آموزان در میان پایه‌ها به بهانه‌های افت تحصیلی و کاهش معدل ابلاغ شد.
صفحه خبر بالای تصاویر