کد خبر: ۳۲۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹

مجوز استخدام ۴ هزار نفر در دستگاه‌های اجرایی کشور + جزییات

رئیس امور جذب، به‌کارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام صدور مجوز جذب بیش‌از ۴ هزار نخبه در دستگاه‌های اجرایی کشور، گفت: فراخوان جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به زودی اعلام می‌شود.
مجوز استخدام ۴ هزار نفر در دستگاه‌های اجرایی کشور + جزییات

مخاطب 24- علیرضا علیخان‌زاده؛ رئیس امور جذب، استخدام و رشد این سازمان در خصوص صدور مجوز برای مرحله جدید جذب نخبگان گفت: مجوز‌های صادر شده به تفکیک شغل محل در سراسر کشور خواهد بود که فراخوان و جزییات آن از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام خواهد شد.

علیخان‌زاده با تاکید بر اهتمام دولت سیزدهم در استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان، گفت: تا کنون ۶۹ دستگاه‌اجرایی و ۱۹ وزارتخانه از جذب نخبگان استقبال کرده‌اند که نشان از همت دولت سیزدهم در حفظ، جذب و به‌کارگیری نخبگان برای ارائه خدمت به مردم است.

او با اشاره به اینکه شرایط احراز نخبگی و فرآیند ارزیابی از سوی بنیاد ملی نخبگان اطلاع‌رسانی می‌شود، اعلام کرد: بر اساس نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی کشور، مجوز جذب بیشترین تعداد نخبه، به ترتیب برای آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.

همچنین نخبگان برای جذب در دستگاه‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، سازمان ملی استاندارد، سازمان نقشه‌برداری کشور و مرکز آمار، مرکز ملی رقابت، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رقابت می‌پردازند.

وزارت دادگستری، وزارت راه و شهرسازی و سازمان‌های تابعه، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت نفت و وزارت نیرو دیگر دستگاه‌هایی هستند که با مجوز‌های صادر شده از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور، می‌توانند نخبگان را جذب و بکارگیری کنند.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها: استخدام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر