کد خبر: ۶۳۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳

واکنش رسانه‌های خارجی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی

حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی (ره)، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.
واکنش رسانه‌های خارجی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی

مخاطب ۲۴- رسانه‌های معتبر منطقه‌ای و جهانی با انتشار گزارش‌ها، تصاویر و ویدئو‌هایی از این مراسم، این حضور را نخستین ظهور عمومی رهبر عالی ایران پس از آغاز جنگ ۱۲ روزه اخیر با رژیم صهیونیستی عنوان کردند.

بیشتر بخوانید

شبکه الجزیره گزارش داد: «آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر عالی ایران، برای اولین بار از زمان آغاز جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل در ۱۳ ژوئن، در میان مردم دیده شد.» این شبکه با اشاره به انتشار تصاویر مراسم از سوی دفتر مقام معظم رهبری افزود: «رهبر انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی علیه‌السلام حضور یافت.» همچنین نام مقاماتی مانند محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به‌عنوان همراهان رهبر معظم انقلاب در این مراسم ذکر شد.

الجزیره همچنین از شعار‌های حاضران همچون «زنده باد» و «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست» خبر داد.

خبرگزاری رویترز نیز با انتشار گزارشی نوشت: «بر اساس ویدئویی که توسط تلویزیون ایران پخش شد، آیت‌الله علی خامنه‌ای روز شنبه در یک مراسم مذهبی شرکت کرد. این حضور در حالی است که وی در طول جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل، در مکانی مخفی به سر می‌برد.»

رویترز با اشاره به حضور ده‌ها نفر در مراسم و ایستادن حضار هنگام ورود رهبر انقلاب، افزود: «در ۲۶ ژوئن، رهبر عالی ایران در سخنانی از پیش ضبط شده وعده داد که ایران تسلیم فشار‌های آمریکا نخواهد شد.»

شبکه فرانس ۲۴ نیز در گزارش خود تاکید کرد: «آیت‌الله علی خامنه‌ای برای نخستین بار از زمان آغاز جنگ ایران و اسرائیل، در انظار عمومی و در مراسم عزاداری شب عاشورا ظاهر شد. تلویزیون ایران لحظاتی از دست تکان دادن ایشان به جمعیت را هنگام ورود و نشستن پخش کرد.»

فرانس ۲۴ همچنین یادآور شد که این مراسم در کنار محل اقامت رهبر ایران و با حضور مقامات عالی کشور و تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.

نشریه آیریش اگزمینر نوشت: «حضور آیت‌الله علی خامنه‌ای در انظار عمومی برای نخستین بار پس از آغاز جنگ ۱۲ روزه، نشان از تدابیر شدید امنیتی در طول این مدت دارد. اسرائیل طی این مدت به‌طور بی‌وقفه به اهداف نظامی، علمی و زیرساختی ایران حمله کرد و ایران نیز با شلیک صد‌ها موشک بالستیک، پاسخ داد که منجر به خسارات وسیع و کشته‌شدن بیش از ۲۸ نفر در سرزمین‌های اشغالی شد.»

برخی شبکه‌های منطقه‌ای نیز با قطع برنامه‌های عادی، به‌صورت زنده حضور رهبر انقلاب را مخابره کردند. شبکه الجزیره با اعلام خبر فوری، تصاویر ورود حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را پخش و این حضور را «غیرمنتظره» در شرایط تهدید دشمنان دانست.

شبکه الیوم نیز با انتشار ویدئویی از ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی (ره)، گزارش داد: «در لحظه ورود ایشان، همه حضار از جمله زنان، مردان و کودکان ایستاده و شعار‌هایی در حمایت از ایشان سر دادند. رهبر ایران نیز با پاسخ به احساسات آنان، مورد استقبال قرار گرفت.»

این شبکه همچنین با اشاره به گزارش‌های منتشرشده درباره قصد ترور رهبر ایران از سوی رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: «در حالی‌که آیت‌الله خامنه‌ای در روز‌های جنگ تنها از طریق سخنرانی‌های تلویزیونی با مردم سخن می‌گفت، این حضور نخستین نمایش عمومی پس از جنگ اخیر است.»

شبکه النجباء عراق با اشاره به این مراسم، افزود: «آیت‌الله خامنه‌ای از آقای محمود کریمی، مداح این مراسم، خواست که سرود «ای ایران» را بخواند و لحظاتی از مراسم با نوای «ای ایران خدایی» همراه بود.»

پایگاه خبری بیروت نیوز نیز ضمن انتشار کلیپی از ورود رهبر انقلاب، گزارش داد: «با ورود حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به حسینیه، شعار‌های حمایتی حاضران فضا را پر کرد. این نخستین حضور علنی ایشان پس از آغاز جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی بود.»

ایندیپندنت عربی نیز در گزارش خود به ویدیوی منتشرشده از مراسم شب عاشورا در ۱۴ تیر در تهران اشاره و نوشت: «محمود کریمی در حضور آیت‌الله خامنه‌ای سرود «ای ایران» را با تغییراتی در شعر اجرا کرد. این مراسم، نخستین حضور عمومی ایشان پس از آغاز جنگ ۱۲ روزه بود.»

شبکه المیادین نیز گزارش داد: «در اولین حضور عمومی پس از جنگ، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در مراسم شب عاشورا شرکت کرد. این حضور، پاسخی به اهداف رژیم صهیونیستی و آمریکا بود که سرنگونی نظام ایران را دنبال می‌کردند.»

این شبکه افزود: «پس از پایان تجاوز ۱۲ روزه اسرائیل به تهران در ۲۵ ژوئن، یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که برنامه ترور آیت‌الله خامنه‌ای در دستور کار قرار داشته، اما موفق به اجرای آن نشده‌اند. در پی این تهدید، شخصیت‌ها، مقامات و احزاب مختلف منطقه‌ای و جهانی آن را محکوم کردند.»

شبکه المنار لبنان نیز مراسم شب عاشورا را «اجتماعی باشکوه از عزاداران حسینی» توصیف کرد و نوشت: «حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در کنار هزاران نفر از اقشار مختلف مردمی برای بزرگداشت سالگرد شهادت امام حسین (ع) حضور یافتند. شرکت‌کنندگان این مناسبت را نماد پایداری و پایبندی به ارزش‌های اسلامی دانستند و بر ضرورت وحدت جهان اسلام در برابر ظلم و استبداد تاکید کردند.»

«آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در مراسم عزاداری عاشورا در تهران حضور یافت و حمایت گسترده مردمی را همراه داشت. این نخستین حضور علنی وی پس از درگیری نظامی ۱۲ روزه با رژیم اسرائیل بود.»

شبکه کردستان ۲۴ نیز با پخش تصاویری از حضور رهبر انقلاب در این مراسم گزارش داد: «آیت‌الله خامنه‌ای برای اولین بار پس از آتش‌بس با رژیم اسرائیل در یک مراسم عمومی حاضر شد. آخرین حضور پیشین ایشان، یک سخنرانی ضبط‌شده در ۱۸ ژوئن بود.»

افزون بر این، رسانه‌هایی همچون عرب نیوز، اسپوتنیک روسیه، خبرگزاری معا و سما فلسطین، شبکه ۹۶۲ عراق، پایگاه خبری رای الیوم، شرق الاوسط عربستان، شبکه خبری رام‌الله، صوت‌القدس و ده‌ها رسانه دیگر نیز این حضور را بازتاب دادند.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند
پس از توهین رئیس جمهور امریکا به مقام معظم رهبری و صدور فتوای مراجع عظام تقلید نیرو‌های انقلابی کارزاری با هدف تامین هزینه جایزه برای ترور دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به راه انداخته‌اند.
میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است
دکتر داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: «از ابتدای خردادماه سال جاری، با ابلاغ رسمی سیاست‌گذار و پس از طی مراحل قانونی، تعرفه آبونمان تلفن ثابت در سراسر کشور اعمال شده و همزمان با اجرای این طرح، ۵۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان شهری یعنی بیش از مبلغ آبونمان به تمام مشترکان تلفن ثابت در سراسر کشور هدیه داده می‌شود.»
تندروها، مشکل اقتصاد ایران تندروها، مشکل اقتصاد ایران
مهدی پازوکی، اقتصاددان و از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان کشور به مردم و مسعود پزشکیان معتقد است رابطه اقتصادی ایران با آمریکا به نفع ما و به ضرر رقبای منطقه‌ای مثل ترکیه، امارات، قطر، عربستان سعودی و آذربایجان است.
ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد
جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران ایران درباره حمایت دولت از هتل‌داران پس از رکود در این صنف بعد از جنگ ایران و اسرائیل می‌گوید: متأسفانه، تاکنون شاهد هیچ اقدام عملی و ملموسی از سوی دولت در راستای حمایت از صنعت هتلداری نبوده‌ایم. اظهارات وزیر میراث فرهنگی نیز محدود به وعده‌هایی مبنی بر انعکاس مشکلات به دولت و پیگیری آنها بوده است، حداقل تا این لحظه.
غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید
به گفته یک روانشناس تربیتی، در دهه‌های اخیر، روان‌شناسی نقاشی کودکان به عنوان ابزاری تشخیصی در روان درمانی کودک، مشاوره و آموزش مورد توجه قرار گرفته است.
رسیمو جاسوس بود که فیلتر شد؟ رسیمو جاسوس بود که فیلتر شد؟
رسمیو فقط یک ابزار جمع‌آوری داده از منابع رسمی است و اساسا نقشی در جاسوسی ندارد.
ساپینتو استقلالی به تهران رسید ساپینتو استقلالی به تهران رسید
ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال، امروز (سه‌شنبه) با استقبال مدیران این باشگاه وارد ایران شد تا هدایت آبی‌پوشان را در لیگ بیست‌وپنجم بر عهده بگیرد.
برگزیده
امارات پرواز به تهران را متوقف کرد امارات پرواز به تهران را متوقف کرد
شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.
انتخاب نهایی با آمریکاست؟ انتخاب نهایی با آمریکاست؟
وزیر امور خارجه گفت: انتخاب نهایی با آمریکاست آیا ایالات متحده سرانجام مسیر دیپلماسی را برمی‌گزیند؟ یا همچنان درگیر جنگی خواهد ماند که متعلق به دیگری است؟
با آژانس انرژی اتمی قطع همکاری نکنید با آژانس انرژی اتمی قطع همکاری نکنید
جبهه اصلاحات ایران با انتشار بیانیه‌ای مصوبه اخیر مجلس به منظور تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برخلاف مصالح ملی، امنیت کشور و منافع مردم ایران خواند.
صفحه خبر بالای تصاویر