کد خبر: ۶۳۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا

به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا

مخاطب ۲۴- گزارش‌های اسرائیلی و اروپایی حاکی از تشدید تحریم کالا‌ها و محصولات اسرائیلی، به ویژه محصولات کشاورزی، در اروپا و چندین کشور جهان، به دلیل جنگ غزه و جنایات جنگی اسرائیل، است.

بیشتر بخوانید

روزنامه یدیعوت آحارانوت با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت که فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ در بریتانیا و ایتالیا، از جمله شرکت کو_آپ، تصمیم گرفته‌اند فروش محصولات اسرائیلی را متوقف کنند. علائم مشابهی در آلمان، که به طور سنتی یکی از نزدیکترین متحدان اروپایی اسرائیل است، ثبت شده است، جایی که فروشگاه زنجیره‌ای سوپرمارکت آلمانی آلدی بیش از یک ماه و نیم است که خرید محصولات اسرائیلی را تحریم کرده است.

شبکه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای کو_آپ در ایتالیا و بریتانیا نیز پس از افزایش خشم مشتریانشان از قتل عام غزه، تصمیم گرفته‌اند فروش محصولات اسرائیلی را متوقف کنند. این امر تأثیر منفی بر خرده‌فروشان بزرگی مانند ویت‌روز بریتانیا، آلدی آلمان و فروشگاه‌های ژاپن داشته است.

شرکت ایتالیایی کو-آپ نیز بازاریابی «غزه کولا»، یک نوشیدنی گازدار با طرح پرچم فلسطین، را آغاز کرد. کشاورزان و کارگران بخش صادرات سیب‌زمینی اسرائیل به اروپا نیز به یدیعوت آحارانوت گفتند که صاحبان شرکت‌های بسته‌بندی اسرائیلی به آنها اطلاع داده‌اند که نمایش محصولاتی با برچسب «ساخت اسرائیل» حتی در آلمان نیز دشوار شده است، بنابراین واردات آنها متوقف خواهد شد یا نام «اسرائیل» روی آنها چاپ نخواهد شد. این تحول، گروه‌های صهیونیستی ضد تحریم در غرب را برآشفته کرده است.

اوفر لوین یک منبع آگاه در حوزه کشاورزی اسرائیل، به این روزنامه گفت: «در هفته‌های اخیر، تغییر قابل توجهی در احساسات علیه ما در آلمان ایجاد شده است که ناشی از افکار عمومی در مورد جنگ غزه است».

وی افزود: «به طور غیرمستقیم از طریق فروشگاه زنجیره‌ای آلدی به ما اطلاع داده شد که دیگر محصولات ما را نمی‌خرند. رسماً گفتند دلیلش این است که حالا محصولات محلی تازه وجود دارد، اما فهمیدیم که دلیلش سیاسی است، چون تصمیم گرفته‌اند فروش کالا‌های اسرائیلی را در قفسه‌هایشان متوقف کنند».

تشدید تحریم‌ها

او با ادعای اینکه «مسئله کیفیت نیست، بلکه سیاست است»، تأکید کرد که فروشگاه زنجیره‌ای آلمانی کافلند، که محصولات کشاورزی اسرائیلی را عرضه می‌کند نیز ممکن است واردات کالا‌های اسرائیلی را نیز متوقف کرده و در‌ها را به روی محصولات مصری باز کند.

به اعلام رسانه‌های اسرائیلی، بازار آلمان بزرگترین بازار صادرات سیب‌زمینی اسرائیل است و اگر تحریم ادامه یابد، صادرات می‌تواند فصل آینده به طور کامل متوقف شود.

یانیف یابلونکا، مدیرعامل شرکت اسرائیلی یابرو، که سالانه حدود ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی به ۱۱ کشور اروپایی صادر می‌کند، گفت: «شرکت کو_آپ که در ایتالیا و بریتانیا فعالیت می‌کند، تنها فروشگاه زنجیره‌ای است که علناً تحریم ما را اعلام می‌کند. اکثر خرده‌فروشان مخفیانه به شرکت‌های بسته‌بندی اروپایی می‌گویند: کالا‌های اسرائیلی برای ما نیاورید. ما نمی‌خواهیم از سوی جنبش BDS با مشکل یا اعتراض مواجه شویم. آنها را از مغرب یا مصر تهیه کنید».

همین اتفاق در فرانسه، نیز تکرار شد؛ جایی که شرکت لیدل به دلیل فشار سیاسی افکار عمومی در نتیجه جنایات اشغالگران، واردات محصولات اسرائیلی را لغو کرد. مقررات اتحادیه اروپا، خرده‌فروشان را ملزم می‌کند که برچسب‌های کشور مبدا را روی قفسه‌ها نمایش دهند، که این امر باعث شده است مصرف‌کنندگان محصولات اسرائیلی را نپذیرند.

بلژیک تحریم محصولات اسرائیلی را به دلیل مقررات مربوط به مبدا تولید آغاز کرده است. سوئد پنج سال پیش خرید محصولات اسرائیلی را متوقف کرد، و نروژ نیز از سال گذشته واردات آنها را متوقف کرد.

انجمن کالا‌های تجاری سوئد (ICA) حدود پنج سال پیش تصمیم به تحریم محصولات اسرائیلی گرفت، نروژ دیگر به هیچ وجه از اسرائیل خرید نمی‌کند و فروشگاه‌های آن عملاً به روی کالا‌های اسرائیلی بسته شده است. به گفته تاجران اسرائیلی، این روند در سراسر اروپا رو به افزایش است. یک منبع اسرائیلی به یدیعوت آحارونوت فاش کرد که تاجران همچنین متوجه افزایش دیدگاه منفی نسبت به کالا‌های اسرائیلی در ژاپن شده‌اند که می‌تواند مانع ورود و بازاریابی آنها در آینده شود.

بنا بر این گزارش؛ در ۲۵ ژوئن، فروشگاه زنجیره‌ای ایتالیایی کوپ آلیانزا اعلام کرد که در همبستگی با غزه، محصولات اسرائیلی را از فروشگاه‌های خود خارج می‌کند و به فروشگاه زنجیره‌ای بریتانیایی کوپ در تحریم محصولات کشور‌هایی که متهم به نقض حقوق بشر هستند، از جمله اسرائیل، پیوست. این شرکت اعلام کرد که با افزایش تحریم کالا‌های اسرائیلی، فروش محصولات اسرائیلی، از جمله ارده، بادام زمینی و سودا استریم را در همبستگی با غزه متوقف خواهد کرد.

این شرکت طی بیانیه‌ای افزود که نمی‌تواند نسبت به خشونت‌های جاری در غزه بی‌تفاوت بماند و این فروشگاه زنجیره‌ای همچنین فروش نوشابه غزه کولا را برای کمک به بازسازی بیمارستانی در این منطقه محاصره‌شده آغاز خواهد کرد.

پیش از آن، در ۵ ژوئن، روزنامه اسرائیلی هاآرتص فاش کرد که اروپایی‌ها با ادامه جنگ غزه، به طور فزاینده‌ای خواستار تحریم اسرائیل هستند، اما این موضوع در فروش اسلحه در سال گذشته منعکس نشده است، زمانی که کشور‌های این قاره برای مقابله با تهدید روسیه سلاح خریداری کردند و به افزایش ۱۳ درصدی صادرات دفاعی اسرائیل به رکورد ۱۴.۸ میلیارد دلار کمک کردند.

برچسب ها: اسرائیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر