کد خبر: ۵۵۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲

توقف فروش آیفون ۱۴ و آیفون SE در کشور‌های اروپایی!

از تاریخ ۲۸ دسامبر (۸ دی‌ماه) مقررات عدم فروش گوشی‌های هوشمند فاقد پورت USB-C اجرایی می‌شود
توقف فروش آیفون ۱۴ و آیفون SE در کشور‌های اروپایی!

مخاطب۲۴- اپل به‌دلیل قوانین محلی که تمام گوشی‌های هوشمند فروخته‌شده در اتحادیه اروپا را ملزم به داشتن پورت USB-C می‌کند، دیگر آیفون ۱۴ و آیفون SE را در این کشور‌ها نمی‌فروشد.



پس از حذف این مدل‌ها از فروشگاه آنلاین برخی کشورها، مانند سوئیس، اپل به فروش آیفون ۱۴ و SE در اکثر کشور‌های اتحادیه اروپا پایان داده است.

بیشتر بخوانید


بر اساس گزارش MacRumors، آیفون ۱۴، آیفون ۱۴ پلاس و نسل سوم آیفون SE به‌دلیل مقررات اتحادیه اروپا برای الزام داشتن پورت USB-C کامل از فروشگاه آنلاین اپل در بیشتر کشور‌های اتحادیه اروپا حذف شده‌اند.



این ۳ مدل آیفون دیگر در فروشگاه اینترنتی اپل در اتریش، بلژیک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایرلند، ایتالیا، هلند، اسپانیا، سوئد و بسیاری از کشور‌های اتحادیه اروپا در دسترس نیستند. همچنین این گوشی‌ها در چند کشور دیگر که در بازار اتحادیه اروپا مشارکت دارند، مانند سوئیس، به فروش نمی‌رسند.




عدم فروش آیفون ۱۴ و آیفون SE در اتحادیه اروپا

از ۲۸ دسامبر (۸ دی) مقررات نفروختن گوشی‌های هوشمند بدون پورت USB-C اجرایی می‌شود. درحالی‌که همه مدل‌های آیفون ۱۵ و آیفون ۱۶ برای شارژ سیمی به پورت USB-C مجهز شده‌اند، آیفون ۱۴، آیفون ۱۴ پلاس و آیفون SE فعلی همچنان پورت لایتنینگ دارند.



البته بریتانیا که از ۲۰۲۰ دیگر جزء اتحادیه اروپا نیست، تحت‌تأثیر این مقررات قرار نمی‌گیرد، اما ایرلند شمالی باید این مقررات را رعایت کند؛ زیرا هنوز در بازار اتحادیه اروپا مشارکت دارد. درکل اپل از هفته گذشته شروع به حذف تدریجی این ۳ مدل آیفون در بازار اتحادیه اروپا کرد. احتمالاً طی چند روز آینده، موجودی این گوشی‌ها در فروشگاه‌های اپل و نمایندگی‌های مجاز آن تمام شود.



انتظار می‌رود اپل نسل چهارم آیفون SE را با درگاه USB-C مارس (اسفند) معرفی کند؛ بنابراین این مدل مقرون‌به‌صرفه احتمالاً به‌زودی به اتحادیه اروپا بازگردد. از سویی، حتی اگر مقررات USB-C وجود نداشت، با معرفی آیفون‌های جدید احتمالاً فروش آیفون ۱۴ و آیفون ۱۴ پلاس در سپتامبر (شهریور سال آینده) متوقف می‌شد، اما اکنون فروش این گوشی‌ها در اتحادیه اروپا حدود ۹ ماه زودتر به پایان می‌رسد.

برچسب ها: اپل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر