کد خبر: ۶۳۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
ناپایداری جوی در سواحل شمالی و جنوبی ایران

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۱۲

سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به افزایش ابر، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در برخی استان‌ها از ناپایداری جوی در سواحل شمال، جنوب و مناطق شرقی کشور خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۱۲

مخاطب ۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز پنجشنبه در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین در برخی نقاط استان گیلان و در ارتفاعات جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

در مناطقی از استان‌های البرز، تهران، سمنان و قم برخی ساعات افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک روی می‌دهد. سایر مناطق کشور جو آرام و پایداری حاکم است.

جمعه علاوه بر مازندران، گیلان و گلستان بر جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر نیز وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. شنبه هفته آینده این وضعیت در مناطق مذکور ادامه خواهد داشت. در نوار ساحلی کشور کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و یکشنبه در جنوب شرق کشور وزش باد و گردوخاک شدید انتظار می‌رود. دوشنبه آینده با نفوذ جریانات مرطوب جنوبی به جنوب شرق کشور در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب، شمال هرمزگان و جنوب کرمان باد شدید پیش‌بینی می‌شود. طی پنج روز آینده شرق دریای خزر، خلیج فارس، غرب تنگه هرمز و شرق دریای عمان مواج هستند.

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۱۳

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۶

نوع مخاطره:افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۸ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۸ متر در مناطق دور از ساحل.

منطقه اثر:جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۱۳، شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۴، یک‌شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۵ و دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۶: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس و تنگه هرمز

اثر مخاطره:

غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی

توصیه::

منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع:شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۴

زمان پایان:دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۶

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۲ تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل.

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان، در دریای خزر.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر