کد خبر: ۶۱۹۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
سامانه بارشی در راه ایران

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۳۰

سازمان هواشناسی از جو آرام در کشور تا جمعه ۲خرداد خبر داد و اعلام کرد: روز جمعه سامانه بارشی از سمت شمال غرب وارد کشور شده و شنبه آینده تقویت می‌شود.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۳۰

مخاطب۲۴- مطابق تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی کشور از امروز تا جمعه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و طی دو روز آینده در سواحل غربی دریای خزر و اردبیل بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

بعدازظهر جمعه با ورود سامانه بارشی در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

شنبه هفته آینده سامانه بارشی تقویت شده و موجب رگبار و رعد و برق در مناطقی از شمال غرب استان‌های ساحلی دریای خزر شمال شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود.

طی پنج روز آینده وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پدیده غالب در شرق و جنوب شرق است. همچنین در این مدت وقوع رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد در ارتفاعات کرمان ارتفاعات شمال و شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

طی پنج روز آینده در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک مورد انتظار است. همچنین از چهارشنبه تا شنبه در شمال شرق نیز در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش بینی می‌شود.

با توجه به تشدید سرعت وزش باد روی کشور عراق طی پنج روز آینده تشکیل توده‌های گردوخاک بر روی عراق و انتقال آنها به مناطقی از غرب و جنوب غرب دور از انتظار نیست.

خلیج فارس به ویژه در بخش‌های شمالی از بعدازظهر امروز سه شنبه تا پنجشنبه مواج می‌شود.

افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج

نوع مخاطره:

افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بین ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۵ متر در دور از ساحل.

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۳۰: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان، در شمال خلیج فارس.

چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۳۱، پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۳/۰۱ و جمعه ۱۴۰۴/۰۳/۰۲: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس.

اثر مخاطره:غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی.

توصیه:منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.