کد خبر: ۶۳۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱

پرسپولیسی که غوغا به پا کرد

در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد

مخاطب۲۴- تیوی بیفوما یکی از خرید‌های جدید پرسپولیس در نقل و انتقالات بوده که هنوز نتوانسته به دلیل بسته بودن مرز‌های هوایی خودش را به ایران برساند.

وینگر کنگویی که از استقلال خوزستان به پرسپولیس پیوست، تمرینات شخصی خودش را در دبی انجام می‌دهد و منتظر است تا با آزاد شدن پرواز‌ها بر فراز آسمان ایران، به تهران سفر و با تیم جدیدش تمرین کند. هرچند که هنوز زمان شروع تمرینات پرسپولیس هم مشخص نشده، چون آن‌ها اساسا سرمربی ندارند! با این وجود بیفوما سعی دارد آمادگی جسمانی خودش را حفظ کند و در اینستاگرام خود از تمریناتش عکس می‌گذارد. نکته جالب در این بین، رشد فوق العاده محبوبیت او در همین مدت اخیر است.

پرسپولیسی که غوغا به پا کرد

بیفوما زمانی که پیوستن خود به پرسپولیس را قطعی کرد، نزدیک به ۶۶ هزار دنبال کننده در صفحه اش داشت، اما بعد از حضور در این تیم طی حدود یک ماه اخیر، بیش از دو برابر فالوور گرفته است. تازه او هنوز با لباس قرمز‌ها به میدان نرفته و اگر بازی کند و بدرخشد، قطعا خیلی بیش از این محبوب و مشهور خواهد شد.

پرسپولیسی که غوغا به پا کرد

برچسب ها: تیوی بیفوما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر