کد خبر: ۶۳۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

نظر مطهری در خصوص جنگ ۱۲ روزه چیست؟

فعال سیاسی و نایب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان این که بعد از جنگ ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، جایگاه ایران در دنیا و منطقه ارتقا پیدا کرده است، گفت: ایران تنها کشوری است که اینگونه پاسخ آمریکا و رژیم صهیونیستی متجاوز را داده است.
نظر مطهری در خصوص جنگ ۱۲ روزه چیست؟

مخاطب۲۴- علی مطهری با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز تسلیم نخواهد شد، گفت: رهبر انقلاب در پیام خودشان ابتدا سه تبریک به مردم ایران گفتند نخست تبریک بابت پیروزی بر ارتش اسرائیل و دوم پیروزی بر آمریکا در این حمله‌ای که به تاسیسات هسته‌ای ایران کرد و سوم هم بابت وحدتی که بین اقشار مختلف مردم ایجاد شده بود و اهتمامی که مردم برای دفاع از کشور و همراهی با نیرو‌های مسلح و پشتیبانی از تصمیمات نظام نشان دادند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ایشان همچنین درباره مسئله تسلیم صحبت کردند آن چیزی که ترامپ حرفی بزرگتر از دهان خودش زد و در واقع با این حرف‌ها منویات درونی خودشان را لو دادند، این در حالی است که این‌ها در گذشته هیچ وقت صحبت از تسلیم نمی‌کردند ولی ترامپ، چون آدم نامتعادلی است نیت و هدف اصلی خود را بروز داد. روسای جمهور قبلی آمریکا و دیگر مقامات آمریکا هیچ وقت این موضوع را علنی نمی‌کردند و معلوم شد که هدف اصلی این‌ها تسلیم شدن مردم ایران است و مسئله غنی سازی صفر و صنعت هسته‌ای ما و همینطور صنایع موشکی و حضور ایران در منطقه، بحث حقوق بشر و حقوق زنان و همه اینها بهانه و دروغ است، هدف اصلی تسلیم شدن مردم ایران و جلوگیری از اقتدار ما است.

تاریخ نشان می‌دهد ملت ایران هیچگاه در مقابل هیچ زوری تسلیم نشده و نمی‌شود

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: اگر ما قبول کنیم که غنی سازی اورانیوم هم نداشته باشیم این‌ها یک قدم جلوتر می‌آیند می‌گویند اصلا صنعت هسته‌ای را باید جمع کنید، آن را هم بپذیریم مطمئن باشید می‌گویند صنایع موشکی را هم باید جمع کنید و حداکثر می‌توانید موشک با برد مثلا ۲۰۰ کیلومتر بسازید و آن را هم قبول کنیم به مسائل دیگر و موضوع حمایت ایران از فلسطین ورود می‌کنند آن را هم قبول کنیم وارد موضوعات حقوق بشر و حقوق زنان می‌شوند، این‌ها ماهیت خودشان را نشان دادند که دنبال تسلیم محض ایران هستند و این هم ناشی از خوی استکباری و عدم شناخت آنها از ملت ایران است.

فعال سیاسی و نایب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این هم بدان دلیل است که آنان سابقه تاریخی مردم ایران را نمی‌دانند و نمی‌فهمند که ملت ایران هیچگاه در مقابل هیچ زوری تسلیم نشده و هر مهاجمی به سرزمین ایران حمله کرده در دل این ملت حذف شده و یا جذب ملت ایران شده است مثلا مغول‌ها وقتی به ایران حمله کردند خیلی جنایت و کشتار کردند و آسیب‌های زیادی به کشور وارد کردند ولی در دراز مدت جذب فرهنگ ایران و اسلام شدند و بسیاری از فرماندهان آنان مسلمان و در فرهنگ ایران هضم شدند.

ایران تنها کشوری است که اینگونه پاسخ آمریکا و رژیم صهیونیستی را داده است

مطهری افزود: ولی آمریکا و رژیم صهیونیستی، چون از تاریخ ایران خبر ندارند از تسلیم مردم ایران صحبت می‌کنند که به تعبیر رهبر انقلاب یک حرفی بزرگتر از دهان آقای ترامپ بود، به هر صورت مردم ایران در این جنگ ۱۲ روزه نشان دادند که چگونه از هویت و خاک خودشان دفاع می‌کنند و این تجربه خوبی برای ملت بود و بعد از این جنگ ۱۲ روزه به نظر من جایگاه ایران در منطقه و دنیا ارتقا پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: بسیاری از کشور‌های منطقه ایران را یک قدرت بزرگ می‌دانند و به ما نزدیکتر خواهند شد و اسرائیل هم برای نخستین بار حملات سخت و سنگینی را دریافت کرد، چون تا حالا به هر کشوری حمله کرده بود فقط زده بود و پاسخی دریافت نکرده بود بود ولی این بار ضمن اینکه آسیب‌هایی به ما زد ضربات مهلکی هم دریافت کرد و تل آویو و حیفا بخشی از ویرانی و رنج مردم غزه را درک کردند.

مطهری افزود: اشغالگران صهیونیست در طول نزدیک به دو سال که در غزه و لبنان این همه جنایت و کشتار کردند شاید حدود ۶۰ هزار نفر از مردم غزه را قتل عام کردند حالا در این ۱۲ روز مقداری از آن رنج را دریافت کردند که این یک افتخار برای ایران است و ایران تنها کشوریست که تاکنون پاسخ اسرائیل و آمریکا را با قدرت داده است.

وی ادامه داد: هیچ کشوری جرات نمیکند به سمت پایگاه‌های آمریکا موشک پرتاب کند ولی ایران تنها کشوری بود که این کار را انجام داد.

وی با تاکید بر ضرورت انسجام و وحدت ملی در شرایط کنونی کشور تصریح کرد: هم اکنون به طور طبیعی انسجامی به وجود آمده و این ضرورت دفاع از وطن و مقابله با این حمله ناجوانمردانه بوده که به ما تحمیل شد و حس دفاع از سرزمین و همبستگی ملی در مردم ما به شدت و به سرعت ایجاد شد، این موضوع همچنان موجود است و تلاش همه ما باید این باشد که این اتحاد و انسجام ملی تداوم داشته باشد و تقویت شود.

مردم در این شرایط اگر دلخوری‌هایی هم داشتند کنار گذاشتند و به نیرو‌های مسلح روحیه دادند

مطهری تاکید کرد: مردم همه آن دلخوری‌ها و انتقاد به شرایط کشور و مشکلات را کنار گذاشتند اگر انتقاداتی به وضع معیشت و از این قبیل موضوعات داشتند نادیده گرفته و با هم متحد شدند، ایستادند و به نیرو‌های مسلح روحیه دادند و نتیجه اش این شد که بالاخره در مقابل دشمن متجاوز پیروز شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی را مجبور به آتش بس کردند.

وی تصریح کرد: البته همیشه حفظ یک چیز سخت‌تر از ایجاد آن است همانطور که حفظ انقلاب سخت‌تر از ایجاد انقلاب بوده است، از این رو حفظ وحدت و انسجام سخت‌تر از ایجاد آن است ما باید این وحدت را حفظ کنیم و همه با هم متحد باشیم.

فعال سیاسی و نایب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایط امروز جامعه فعالان سیاسی دیگر نباید دچار تعصبات گروهی و جناحی شوند، صدا و سیما باید رفتاری داشته باشد که از همه گروه‌ها و گرایش‌های سیاسی استفاده کند و رفتار مسئولان، نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی با منتقدان و مخالفانی که اینها همه به میدان آمدند و صحبت از دفاع از وطن زدند باید یک مقدار تغییر کند.

وی گفت: حال که اینها با همه دلخوری‌هایی که دارند به میدان آمدند و از کشور دفاع کردند بالاخره نظام هم در رفتار با کسانی که دلشان برای کشور و وطن می‌سوزد باید تجدید نظر داشته باشد تا انشالله این انسجام همچنان باقی باشد.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست. در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

در پی عملیات موفق و غرورآفرین بشارت فتح در بامداد سه شنبه سوم تیرماه، رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از ۱۲ روز حمله وحشیانه به کشورمان، تسلیم و مجبور به پذیرش آتش بس شد.

رهبر معظم انقلاب پنجم تیرماه در سومین پیام تصویری پس از تهاجم رژیم صهیونی به کشور با تاکید بر تسلیم‌ناپذیری ایران، از اتحاد و اتفاق فوق العاده ملت ایران قدردانی کردند و فرمودند: تسلیم ایران بزرگ و قوی، حرف بزرگ‌تر از دهان رئیس‌جمهور آمریکا است.

برچسب ها: علی مطهری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟ از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟
مرجع تقلید شیعیان گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند.
توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در برنامه «خرمشهر» به گزارش نیویورک تایمز در مورد تعیین جانشین رهبری واکنش نشان داد.
استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟ استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟
نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزار‌های الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.
سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم
نرخ تورم سالیانه کشور در پایان خرداد ۱۴۰۴ به ۳۴.۵ درصد رسید است؛ هرچند این نرخ نسبت به بهار سال گذشته کاهشی بوده، اما افزایش تورم ماهانه و رشد قیمت اقلام اساسی نشان می‌دهد مهار پایدار تورم هنوز محقق نشده است.
بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت
رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران گفت: قرار است تا با همکاری شهرداری با وزارت بهداشت، خانه‌های بهداشت و همچنین شهرداری و سازمان هلال احمر خانه‌های هلال احمر در مقیاس محلات در امر مدیریت بحران نقش آفرینی کنند؛ همچنین بوستان‌ها در این امر و در خصوص پناهگاه‌های موقت نقش ایفا کنند.
کارتال هم رفتنی شد؟ کارتال هم رفتنی شد؟
سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس تصمیم گرفته است به حضورش در این تیم پایان دهد.
برگزیده
از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟ از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟
مرجع تقلید شیعیان گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند.
توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در برنامه «خرمشهر» به گزارش نیویورک تایمز در مورد تعیین جانشین رهبری واکنش نشان داد.
سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: «ما آغازگر جنگ نبودیم، ولی باتمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که در مورد پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس کاملاً تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.»
صفحه خبر بالای تصاویر