کد خبر: ۶۳۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷

اسامی مناطق مهمی که ایران در اسراییل از پا انداخت!

«آن موشک‌های بالستیک، ضربات سختی به آنها وارد کرد... به اسرائیل ضربات سختی وارد شد.» دو روز بعد از توقف درگیری‌ها، ترامپ صریحاً اعلام کرد که حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی و به صهیونیست‌ها ضربات کاری وارد کرده است.
اسامی مناطق مهمی که ایران در اسراییل از پا انداخت!

مخاطب۲۴- «آن موشک‌های بالستیک، ضربات سختی به آنها وارد کرد... به اسرائیل ضربات سختی وارد شد.» دو روز بعد از توقف درگیری‌ها، ترامپ صریحاً اعلام کرد که حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی و به صهیونیست‌ها ضربات کاری وارد کرده است.

بیشتر بخوانید

معنای دقیق‌تر این «ضربات سخت» را رهبر انقلاب در سومین پیام تصویری خطاب به مردم ایران بیان کردند: «رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد.» صحبت رهبر انقلاب تنها یک رجزخوانی برای متجاوزان به آسمان و خاک ایران نبود. در این درگیری ۱۲ روزه، نزدیک به ۳۰ مکان در سرزمین‌های اشغالی، هدف حمله موشک‌های دوربرد ایران قرار گرفت. تقریباً تمام این مراکز و ساختمان‌های هدف گرفته شده که با تخریب‌های گسترده مواجه شدند، جزو شاهرگ‌های اقتصادی، نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی بودند. روزی «۷۲۵ میلیون دلار» خسارت دفاعی و نظامی و «۲۷۵ میلیون دلار» خسارت به املاک و دارایی‌ها، آماری است که مقامات صهیونیستی تاکنون از خساراتی که متحمل شدند، ارائه کردند. در این جنگ ۱۲ روزه، صهیونیست‌ها، مجموعاً ۳ میلیارد دلار خسارت متحمل شدند. جدای از این موارد، مهم‌ترین ضربه و خسارتی که صهیونیست‌ها در این درگیری ۱۲ روزه متحمل شدند، ضربه به سامانه‌های پدافندی صهیونیست‌ها بود، خودزنی این سامانه‌ها در زمان حمله موشک‌های ایران و اعتراف کارشناسان نظامی صهیونیست به از کار افتادن این سامانه‌های دفاعی، شکست مفتضحانه‌ای را برای صهیونیست‌ها در نبرد با موشک‌های ایران به همراه آورد. در ادامه به ۳۰ نقطه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی، مورد اصابت قرار گرفته‌اند، پرداخته‌ایم.

۱- ساختمان بورس در منطقه راماتگان

۲- مرکز فرماندهی ارتش در جنوب بئرالسبع

۳- پالایشگاه بازان حیفا

۴- ستاد فرماندهی ارتش تل‌آویو

۵- ساختمان‌های مرکزی در رامات گان

۶- مؤسسه مطالعاتی وایزمن در اسرائیل

۷- دفاتر موساد و واحد‌های شنود در تل‌آویو و حیفا اختلال در ارتباطات رمزگذاری شده

۸- آسیب به ساختمان سفارت آمریکا در تل‌آویو افزایش فشار سیاسی بر اسرائیل

۹- پایگاه‌های مختلف پدافند هوایی و سامانه‌های گنبد آهنین اختلال در عملکرد دو سامانه گنبد آهنین.

۱۰- ساختمان‌های امنیتی در نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون تأثیر بر برنامه‌ریزی‌های نظامی و لجستیکی

۱۱- فیکال (نیروگاه حیفا) دو موشک به نیروگاه برق اصابت کرد که باعث آتش‌سوزی شد و سه نفر کشته شدند.

۱۲- پایگاه هوایی نِواتیم در جنوب اسرائیل، پایگاه راهبردی نیروی هوایی اسرائیل؛ محل استقرار جنگنده‌های F-۳۵؛ یک انبار سوخت و بخشی از باند پرواز آسیب‌دیده. پرواز‌ها برای چند ساعت متوقف شد. سامانه‌های پدافند فعال شدند؛ اما چند موشک به هدف اصابت کرد.

۱۳- پایگاه نظامی گلیلوت (Glilot) آسیب به یکی از مهم‌ترین مراکز اطلاعاتی اسرائیل را در پی داشت. این واحد مسئول جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات الکترونیکی است.

۱۴- پالایشگاه تحت مدیریت گروه بازان (Bazan Group) ایستگاه برق، خاموش اعلام شد و سه نفر کشته شدند.

۱۵- بات یام ۹ کشته، تقریباً ۲۰۰ زخمی + ۶۰ ساختمان آسیب دیده

۱۶- ریحووت مؤسسه علمی (شامل آزمایشگاه)

۱۷- ساختمان‌های اطلاعاتی در هرتزلیا (Herzliya) ادارات وابسته به موساد (سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل)؛ حملات پهپادی باعث خسارات جزئی به ساختمان‌ها شد. احتمال اختلال در برخی سامانه‌ها

۱۸- کریات گات صنایع نظامی رژیم صهیونیستی

۱۹- مرکز تحقیقات بیولوژیک

۲۰- اطراف تل‌آویو نهاد‌های دفاعی رهگیری و آسیب جزئی (سفارت آمریکا)

۲۱- مؤسسه علوم وایزمن (مغز امنیتی و پشتیبانی ارتش رژیم) در جنوب تل‌آویو

۲۲- پایگاه هوایی تِل نُوف در مرکز اسرائیل، نزدیکی رحووت، یکی از بزرگترین پایگاه‌های عملیاتی نیروی هوایی اسرائیل؛ گزارش‌هایی از آسیب به تأسیسات لجستیکی منتشرشده. چند آژیر خطر به صدا درآمد و رفت‌وآمد نظامی متوقف شد حمله به این پایگاه، تهدیدی جدی برای توان عملیاتی نیروی هوایی اسرائیل محسوب می‌شود.

۲۳- فرماندهی مرکزی ارتباطات، کنترل و اطلاعات ارتش اسرائیل

۲۴- ساختمان مرکزی اطلاعات، عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

۲۵- برخی اماکن نظامی، اطلاعاتی و امنیتی در شهر‌های حیفا و تل‌آویو، بئرالسبع، راماتگان، غوش دان، وحلون

۲۶- فرماندهی ارتباطات، کنترل و اطلاعات ارتش موسوم به HQ ۱۴ IDC و کمپ اطلاعاتی ارتش در پارک فن آوری «گاو-یام»

۲۷- در جنوب (تأسیسات زیرساختی استراتژیک) رژیم صهیونیستی و یک پناهگاه در تل‌آویو

۲۸- شرکت مایکروسافت در منطقه بئرالسبع

۲۹- ایستگاه قطار بئرالسبع

۳۰- ساختمان وزارت دادگستری در حیفا و دفتر سخنگوی رژیم صهیونیستی تخریب دفتر سخنگوی رژیم صهیونیستی

برچسب ها: موشک بالستیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟ از آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟
مرجع تقلید شیعیان گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند.
توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در برنامه «خرمشهر» به گزارش نیویورک تایمز در مورد تعیین جانشین رهبری واکنش نشان داد.
استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟ استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟
نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزار‌های الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.
سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم
نرخ تورم سالیانه کشور در پایان خرداد ۱۴۰۴ به ۳۴.۵ درصد رسید است؛ هرچند این نرخ نسبت به بهار سال گذشته کاهشی بوده، اما افزایش تورم ماهانه و رشد قیمت اقلام اساسی نشان می‌دهد مهار پایدار تورم هنوز محقق نشده است.
بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت
رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران گفت: قرار است تا با همکاری شهرداری با وزارت بهداشت، خانه‌های بهداشت و همچنین شهرداری و سازمان هلال احمر خانه‌های هلال احمر در مقیاس محلات در امر مدیریت بحران نقش آفرینی کنند؛ همچنین بوستان‌ها در این امر و در خصوص پناهگاه‌های موقت نقش ایفا کنند.
کارتال هم رفتنی شد؟ کارتال هم رفتنی شد؟
سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس تصمیم گرفته است به حضورش در این تیم پایان دهد.
برگزیده
از آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟ از آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟
مرجع تقلید شیعیان گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند.
توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در برنامه «خرمشهر» به گزارش نیویورک تایمز در مورد تعیین جانشین رهبری واکنش نشان داد.
سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: «ما آغازگر جنگ نبودیم، ولی باتمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که در مورد پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس کاملاً تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.»
صفحه خبر بالای تصاویر