کد خبر: ۶۳۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴

اروپایی ها: با توجه به وضع آتش بس زمان آن فرا رسیده که به دیپلماسی روی آوریم

رهبران سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان با اشاره به اجرای طرح آتش‌بس میان تهران و تل‌آویو، از جمهوری اسلامی ایران خواستند که به میز مذاکره و دیپلماسی بازگردد.
اروپایی ها: با توجه به وضع آتش بس زمان آن فرا رسیده که به دیپلماسی روی آوریم

مخاطب ۲۴- امانوئل مکرون، کی‌یر استارمر و فریدریش مرتس روز سه‌شنبه در حاشیه اجلاس سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که در لاهه هلند برگزار شد، اعلام کردند: «اکنون زمان آن رسیده است که به دیپلماسی روی آوریم؛ زیرا آتش‌بس بین اسرائیل و ایران برقرار شده است.»

بیشتر بخوانید

رهبران تروئیکای اروپایی در دیداری که با یکدیگر در حاشیه این اجلاس داشتند، در مورد وضعیت بی‌ثبات خاورمیانه گفت‌و‌گو کردند.

بر اساس گزارش روزنامه پرشمارگان لو فیگارو، آنها توافق داشتند که زمان آن رسیده است که ایران به میز مذاکره بازگردد.

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهر‌ها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست. در واکنش به این اقدامات، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران کلیه گزینه‌ها را برای دفاع از منافع ملی و امنیت مردم خود محفوظ می‌داند.

ساعاتی پیش، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد. جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

در همین پیوند شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای تاکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه، آماده پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.

برچسب ها: امانوئل مکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اظهارات بی سابقه جاسوس موساد در پخش زنده اظهارات بی سابقه جاسوس موساد در پخش زنده
منشه امیر گفت مقامات اسرائیل از اینکه مردم ایران به خیابان‌ها نیامدند ناراضی‌اند و پیام نتانیاهو نیز با هدف تحریک افکار عمومی منتشر شده است.
رئیس مجلس لبنان: ایران همچنان دوست ما است رئیس مجلس لبنان: ایران همچنان دوست ما است
رئیس مجلس لبنان گفت حزب‌الله با وجود فشار‌ها یکی از احزاب اصلی کشور است و ایران نیز همواره دوست لبنان بوده و خواهد ماند.
حتی رهبری هم احتمال جنگ را نمی‌دادند حتی رهبری هم احتمال جنگ را نمی‌دادند
محسن هاشمی گفت در مقطعی، حتی رهبر انقلاب نیز وقوع جنگ را پیش‌بینی نمی‌کردند و معتقد بودند نه مذاکره‌ای انجام می‌شود و نه جنگی رخ خواهد داد.
رقابت بهرام افشاری و حامد بهداد برای تصاحب صدرنشینی در گیشه سینما رقابت بهرام افشاری و حامد بهداد برای تصاحب صدرنشینی در گیشه سینما
فروش سینما در هفته گذشته حدود شصت و یک میلیارد تومان و «مرد عینکی» با بازی بهرام افشاری، در صدر پرفروش‌ترین فیلم‌ها در گیشه‌ی سینما قرار دارد.
وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است
وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئتی از سوریه، تل‌آویو را به تلاش برای تضعیف سوریه متهم کرد و بر لزوم توقف مداخلات خارجی و حمایت از ثبات این کشور تأکید کرد.
هشدار درباره پیامد انتقال آب سد طالقان به تهران هشدار درباره پیامد انتقال آب سد طالقان به تهران
مدیرعامل شرکت مهندسی آب‌های کشور با وجود وعده انتقال آب سد طالقان تا ۱۵ مهر، نسبت به تداوم این روش تأمین آب و تبعات آن برای آینده هشدار داد.
نتانیاهو: نگران جان خود شد نتانیاهو: نگران جان خود شد
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو با اشاره به تحرکات بی‌سابقه علیه خود، نسبت به افزایش تهدیدات امنیتی هشدار داد و سرنوشت سیاسی‌اش را به مردم اسرائیل واگذار کرد.
برگزیده
نیازمند، صاحب جدید شماره یک سرخ‌ها نیازمند، صاحب جدید شماره یک سرخ‌ها
با آغاز فصل جدید و نهایی شدن ترکیب پرسپولیس، پیام نیازمند دروازه‌بان تازه‌وارد این تیم، پیراهن شماره یک را بر تن کرد تا نشان دهد مأموریت حفاظت از دروازه سرخ‌ها به او سپرده شده است؛ مأموریتی که پیش‌تر بر دوش نام‌های بزرگی بوده و حالا در انتظار درخشش نیازمند است.
رئال مادرید پیراهن رونالدو را به ستاره آینده‌دار برزیلی سپرد رئال مادرید پیراهن رونالدو را به ستاره آینده‌دار برزیلی سپرد
باشگاه رئال مادرید به‌صورت رسمی اعلام کرد که اندریک، مهاجم جوان و آینده‌دار برزیلی، در فصل پیش‌رو پیراهن شماره ۹ این تیم را بر تن خواهد کرد؛ شماره‌ای که پیش‌تر بر تن اسطوره‌هایی، چون کریستیانو رونالدو بوده و حالا به نشانه اعتماد، به وارث جدید سپرده شده است.
قهرمان جام جهانی در قلب انگلیس! قهرمان جام جهانی در قلب انگلیس!
دیبو مارتینز، دروازه بان جنجالی آرژانتین با قراردادی رسمی به استون ویلا پیوست.
صفحه خبر بالای تصاویر