کد خبر: ۶۳۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵

قیمت برنج در شرایط جنگ چقدر شد؟

با ادامه تنش‌های سیاسی و تجاوز بی رحمانه رژیم صهیونیستی به کشور برخی از واسطه گران و مغازه داران با دپوی برنج‌ها و عرضه قطره چکانی آن به بازار باعث کمبود و گرانی بی سابقه آن شدند.
قیمت برنج در شرایط جنگ چقدر شد؟

مخاطب ۲۴- قیمت‌های نجومی و عرضه قطره چکانی برنج در بازار، مردم را برای تهیه آن به دردسر انداخته است. این درحالی است که در شرایط جنگی گران فروشی مغازه داران و واسطه‌ها به نوعی پاس گل به دشمن است که در این شرایط معیشت مردم را نشانه رفته است.

بیشتر بخوانید

قیمت انواع برنج به طرز عجیبی بالارفته است و در بسیاری از مغازه‌ها یا پیدا نمی‌شود یا بسیار بالاتر از قیمت واقعی به فروش می‌رود که به نظر می‌رسد به دلیل عرضه قطره چکانی این محصول توسط برخی واسطه ها، اختلال در زنجیره تأمین، افزایش تقاضا و یا مشکلات مربوط به تولید و توزیع ناشی شود.

قول وزیر جهاد برای ساماندهی بازار برنج

دراین خصوص نوری قزلجه وزیرجهاد کشاورزی تاکید کرده است: برنج جزو کالا‌هایی است که با ارز ترجیحی وارد شده و نباید قیمت برنج وارداتی افزایش پیدا کند، تمامی کالا‌هایی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند همه باید در داخل شبکه توزیع شوند.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی اگر شبکه توزیع کالا‌های مصرفی مثل برنج و روغن در برخی شهرستان‌ها نقص دارد یا فعال نیست، سازمان تعاون روستایی فعال شده و شبکه را تکمیل کند و فهرست کالا‌های تحویل باید دقیق باشد و تا گرم و کیلوی آخر آن رصد شود که در کجا و به چه قیمت فروش رفته است.

قیمت برنج کاهشی می‌شود؟

ازسویی دیگر، بهزاد محمودی، نایب رئیس شورای مرکزی مجمع ملی کشاورزان اعلام کرده است: حجم زیادی برنج از سال قبل در انبار فروشگاه‌های زنجیره‌ای ذخیره شده است و برنج جدید نیز ظرف ۱۵ روز آینده به بازار می‌آید بنابراین پیش بینی می‌شود که ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن برنج در سال جاری تولید شود که با ورود برنج جدید شاهد شکست شدید قیمت‌ها در بازار خواهیم بود همچنین نظارت‌ها بر بازار برنج باید افزایش یابد تا این محصول با قیمت‌های فعلی به دست مصرف‌کنندگان نرسد.

نایب رئیس شورای مرکزی مجمع ملی کشاورزان ادامه داد: علاوه بر تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن برنج در استان‌های شمالی، در استان‌های دیگر نیز با وجود ممنوعیت کشت و تولید انجام می‌شود همچنین برنج تله لنجی و حتی کشت دوم در استان‌های شمالی نیز داریم که در آمار‌ها نمی‌آید.

از آنجایی که برنج کالای اساسی است و کمبود آن به سرعت قیمت‌ها را افزایش داده و فشار معیشتی را تشدید می‌کند به همین جهت وابستگی به واردات برنج آن هم در صورت کمبود تولید داخلی در شرایط جنگ خطرناک است چراکه دشمن می‌تواند مسیر واردات را مختل کند و ازسویی دیگر نارضایتی مردم را به همراه داشته باشد و یکپارچگی ملی را در چنین شرایطی تضعیف کند.

تقویت نظارت، رکن اصلی مدیریت بازار

بنابراین دولت باید با نظارت دقیق بر انبار‌ها و بازار از احتکار جلوگیری کرده و ازسویی دیگر با حمایت از کشاورزان مانند افزایش بهره وری تولید برنج داخلی با تأمین آب، کود و تسهیلات حمایت از کشاورزان اقدام کند.

در شرایط جنگ اقتصادی، دشمنان با تحریک بازار سیاه یا شایعات ممکن است کمبود‌ها را تشدید کنند تا نارضایتی اجتماعی ایجاد شود بنابراین مسیولان مربوطه باید در توزیع یا تولید کوتاهی نکنند تا ناخواسته به اهداف دشمن کمک نشود.

برچسب ها: برنج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر