کد خبر: ۶۳۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

جلیلی: قرارگاه آمریکا است و پادگان نیابتی آن در این منطقه رژیم صهیونیستی است

به گفته جلیلی قدرت ملت ایران این است که بدون سلاح هسته‌ای در طول این ۴۷ سال توانسته در برابر سهمگین‌ترین هجمه‌ها و حملات از حقوق خود دفاع کند.
جلیلی: قرارگاه آمریکا است و پادگان نیابتی آن در این منطقه رژیم صهیونیستی است

مخاطب ۲۴- سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌و‌گو با شبکه خبر اظهار کرد: من ابتدا صادقانه احساس غرور و افتخار خود را به خاطر داشتن این ملت بیان می‌کنم. ملت در شکل‌های مختلف نشان دادند که کشور خود را دوست دارند. پای انقلاب خود ایستاده‌اند. از منافع خود، از امنیت خود، از اهداف و آرمان خود با همه توان دفاع می‌کنند.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه اظهار کرد: یک سوالی که مطرح می‌شود این است که چرا آمریکا در همراهی با رژیم صهیونیستی اینگونه وارد شد و این حرکت را انجام داد؟ از نظر من این است که آمریکا و رژیم صهیونیستی از یک جنس هستند. این فرضیه خیلی مطرح بود، اما امروز بیش از گذشته اثبات شد که نسبت آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت یک قرارگاه با یک پادگان است. قرارگاه آمریکا است و پادگان نیابتی آن در این منطقه رژیم صهیونیستی است.

جلیلی در ادامه خاطر نشان کرد: آنها این احساس خطر را دارند که هر چقدر که این روند ضعیف بشود، این تهدید وجودی شکل می‌گیرد. آمریکا همین نگاه را دارد. همین ترامپ که خیلی عریان‌تر حرف‌ها را می‌زند از روز اول که آمده است فکر می‌کند همان روند سال‌های قبل ادامه دارد. می‌گوید فلان جزیره برای ما است. می‌گوید کانادا باید به ما ملحق شود. این توهمات را ترامپ دارد اینها با این نگاه احساس خطر می‌کنند. می‌دانند که این روند نمی‌تواند ادامه پیدا کند. امروز دچار واگرایی جدی شدند. می‌بینند خیلی‌ها دیگر با آنان همراه نیستند.

جلیلی در ادامه بیان کرد: همین عملیاتی که دیروز در تجاوز به ایران و تاسیسات هسته‌ای ما انجام دادند اسمش را گذاشتند چکش‌های نیمه شب. فکر می‌کنند که آن نرم افزاری که روز به روز در حال ضعیف شدن است با یک عملیات سخت افزاری می‌تواند جلوی آن را بگیرد. اتفاقا این ضربه‌ای دیگر به جسد نظم آمریکایی بود که آنان دنبالش بودند. دیگر امروز هیچ کس در دنیا نظم آمریکایی را نمی‌پذیرد. از سال ۱۹۴۵ که اینها یک مناسباتی شکل دادند برای خود یکسری امتیازات گذاشتند که مثلا چند کشور می‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند تاما بقیه نباید داشته باشند. سلاح هسته‌ای نامشروع است، اما چرا شما باید داشته باشید.

وی افزود: می‌گویند اگر کسی می‌خواهد بهره برداری صلح آمیز داشته باشد باید تحت شرایط NPT باشد. ایران NPT را پذیرفت. عضو آژانس بود. امروز همه دینا اعتراف دارند که اگر کل تاسیسات هسته‌ای ایران سه درصد تاسیسات هسته‌ای کل جهان است یک چیزی نزدیک ۲۵ درصد بازرسی‌های آژانس از همین سه جا در ایران انجام می‌شود. خود آمریکایی‌ها نشان دادند مناسباتی که شکل داده‌اند را قبول ندارند.

جلیلی در ادامه خاطر نشان کرد: آمریکا با حرکت‌هایی که خود انجام می‌دهد نشان می‌دهد که دیگر این نظم آمریکایی نمی‌تواند معتبر باشد. نمی‌تواند حافظ امنیت جهانی باشد. در همین موضوع هسته‌ای ما نظارت‌ها پادمانی، پروتکل الحاقی و نظارت‌ها فراتر از پادمان که در برجا پذیرفته شد انجام شد. ۱۵ بار دستگاه خود آنان یعنی آژانس گفت ایران همه تعهدات خود را انجام داداما از برجام خارج شدند. به همین سه تاسیساتی که حمله کردند زیر نظر بازرسان آژانس بود. این یعنی دیگر نظام آمریکایی اعتباری ندارد. چرا اکنون دیگر کسی باید ملتزم به NPT باشد. هر توافقی یک سری تکالیف و حقوق دارد. اگر کسی همه تکالیف را انجام دهد و حتی خیلی بیشتر تکالیف را انجام دهد، اما به او حمله می‌شود یعنی دیگر این نظم نمی‌تواند تداوم داشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: قدرت ملت ایران این است که بدون سلاح هسته‌ای در طول این ۴۷ سال توانسته در برابر سهمگین‌ترین هجمه‌ها و حملات از حقوق خود دفاع کند. این خانم شرمن چند روز پیش مصاحبه کرد و گفت من هم به عنوان یک آمریکایی دوست دارم کار‌هایی که شما انجام دادید را انجام شود ولی این با هویت ایرانی‌ها تعارض دارد. به نتیجه نمی‌رسید. امروز ننتیجه کار نتانیاهو و ترامپ این شد که آوازه ملت ایران در خود غرب شنیده شود. امریکایی که برای کانادا شاخ و شانه می‌کشد وقتی به ملتی تعدی می‌کند، دید چه اتفاقی در عین الاسد رخ داد. بعد جنگ جهانی دوم اولین بار بود که یک کشوری با افتخار اعلام کرد اگر این کار را بکنی پاسخ خواهی گرفت که پاسخ گرفت و بر دهانش خورد. امروز نیز اینگونه است. این برخوردی که با امریکا شد قدرت ملت ایران است. نفس این که یک ملتی می‌گوید اگر حرکتی کنی پاسخ خواهی گرفت.

وی افزود: این عظمت یک ملت است. تمام ملت پشت نیرو‌های مسلح است. وقتی که آمدند در منطقه بحث خاورمیانه جدید را مطرح کردند، چه شد. در همان زمان اخراج رژیم صهونیستی از لبنان صورت گرفت. مشکل ترامپ و اطرافیان آن این است، شناختی ندارند. همین امروز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفته بود که ایران یک کشور با تمدن چند هزار ساله با ۱۰ برابر جمعیت ما است. نمی‌شود با چند حرکت نظامی با او مقابله کرد. باید صحنه را شناخت. این عظمت ملت ایران است که با قدرت ایستاده و پیشرفت نیز کرده است.

جلیلی در ادامه بیان کرد: این است که آنان را نگران می‌کند. یک ملتی با شعار استقلال و آزادی می‌ایستد. حمله بزدلانه و گستاخانه آنان را به فردو دیدیم. وزیر دفاع آمریکا آمده و فکر می‌کند که مبصر است؛ که هر چه ترامپ می‌گوید باید همه گوش کند. اینها همین قدر فهم دارند. خود ترامپ با این شعار آمد که ما خیلی برای جنگ‌ها هزینه پرداخت کردیم و من نمی‌خواهم هزینه بدهم و من می‌خواهم به آمریکا بپردازم. حتما وقتی کی حرکت نابخردانه بدون شناخت از منطقه و ملت ایران باشد محکوم به شکست است.

وی در ادامه تصریح کرد: در هشت سال دفاع مقدس ملت ما ایستادند. ما فقط با صدام نمی‌جنگیدیم. همه دنیا پشت سر صدام جمع شده بود، اما ملت ایران از خود دفاع کرد. امروز هم این حرکت غیور ملت و نیرو‌های مسلح ما همین است. این به پشتوانه ایمان ملت است. حرکتی که ملت و نیرو‌های مسلح ما انجام داد چیست؟ در دوران دفع مقدس یک جبهه باز شد و آحاد ملت ارتباط خود را با آن جبهه برقرار کرد. از پیرزنی که در روستا نان می‌پخت تا بنایی که در جبهه فرمانده شد. هر کسی نسبت خود را برقرار کرد و این قدرت ایجاد شد. امروز هم در همین ۱۰ روز این جبهه دوباره شکل گرفته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان بیان کرد: دشمن از این ناراحت هست که امروز آوازه این ملت در دنیا می‌پیچد که بدون سلاح هسته‌ای در دهن آمریکا می‌زند. بدون سلاح هسته‌ای امنیت خود را تامین کرده و به سمت پیشرفت می‌رود. بستر را برای دانشمندان فراهم می‌کند. ملت ما یک ملت بزرگ و ارزشمند است. امروز این را دنیا تایید می‌کند. ملت ایران جدا از اینکه باعث افتخار هر ایرانی شده است، این مقاومت و هم بستگی را به نمایش درآورده است. امروز جهان اسلام از ایران با چه عظمتی یاد می‌کنند. امروز در اروپا در تحسین ملت ایران راهپیمایی برگزار می‌شود. این نقطه عظمت است. بعد از حمله احمقانه رژیم آمریکا ما به یک نقطه تاریخی رسیدیم. رژیم صهیونیستی در یک استیصال کامل بود. این انسجام هم بستگی و تبعیتی که از رهبری انقلاب وجود دارد، بسیار ارزشمند است. ما وارد یک مرحله جدید با قدرت بیشتر خواهیم شد. نگاه انقلاب به قله‌ها است.

برچسب ها: سعید جلیلی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه
عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپلتیک، معتقد است مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بهترین راه برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه و حل مسائل هسته‌ای است.
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر