کد خبر: ۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷

مجتبی پوربخش به سرطان خون مبتلا شد

مجتبی پوربخش مجری شبکه ورزش به سرطان خون مبتلا شد.
مجتبی پوربخش به سرطان خون مبتلا شد

به گزارش مخاطب۲۴ _ مجتبی پوربخش مجری و تهیه کننده ورزشی که سابقه حضور در برنامه‌هایی همچون لیگ یک را در کارنامه دارد در پستی اینستاگرامی از ابتلایش به سرطان خون خبر داد.

مجتبی پوربخش به سرطان خون مبتلا شد

او در اینستاگرامش نوشت:

 

«سلام به همه راستش امروز دو سال از زمانی که متوجه شدم درگیر بیماری سرطان خون هستم میگذره... تو این دو سال فقط یک تعداد محدودی از دوستای خیلی نزدیکم از این ماجرا خبر داشتن و به دلالیل زیادی که چندتاشو حتما خواهم گفت کسی از این موضوع اطلاع نداشت. یکی از مهمترین دلایلی که دوست نداشتم بازگوش کنم اولا شرایط روحی خودم بود که برام خیلی سخت بود پذیرشش و روز‌های سختی رو پشت سر گذاشتم تا اینکه بالاخره باهاش کنار اومدم. یکی از دلایل دیگم این بود که دوست نداشتم کسی بهم ترحم کنه یا قضاوتم کنه و بخاطر بیماریم با چشم دیگه‌ای بهم نگاه کنه وکلا از هیچکس تو زندگیم انتظار همراهی هم نداشتم. بعد از صحبت با مشاور و یکسری دوستام متوجه شدم که همین نگفتن بیماریم باعث میشه فشار زیادی به خودم بیارم و وقتی نمیتونی دلیل درستی برای خستگی‌های غیر معمولت بیاری یا وقتی با یه سرماخوردگی ساده بیش از ادم‌های عادی باید مراقبت کنی که زودتر خوب بشی وخیلی مسائل ریز و درشت دیگه خیلی سخت میشد مخفی کردنش برام. امشب، اما تصمیم گرفتم این اتفاق رو با شما در میان بزارم و اینم بگم که این بیماری بهم یاد داد تا وقتی که خدا بهت فرصت نفس کشیدن میده باید از هر روزش استفاده کرد. به دوستام محبت کنم. تو کارهام تلاش کنم. تا میتونم خاطرات خوب بسازم که یادگار بمونه و تا میتونم دل بدست بیارم. پشت مردمم باشم از هیچی جز خدا نترسم. توکلم بخداست و سعی میکنم از روز‌هایی که خدا بهم داده درست استفاده کنم الکی هم ادا در نمیارم که من به مبارزه با سرطان میرم و شکستش میدم، اما به تقدیر الهی احترام میزارم هر چی خیره همون میشه. دمتون گرم».

منبع : فرارو

برچسب ها: سرطان خون مجری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید را اعلام کرد.
تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است
یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به معاملات امروز گفت فشار فروش سه‌شنبه تخلیه شده و ورود نقدینگی تازه به بازار نویدبخش آغاز مثبت بورس در روز شنبه است. وی تأکید کرد در صورت نبود رویداد سیاسی خاص، سهام بزرگ و خودرویی می‌توانند پیشتاز رشد باشند.
پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری
برند ایرانی داریا، با حمایت از پرسپولیس، پیوندی میان فناوری و شور رقابت ایجاد کرده و به عنوان حامی اصلی این تیم در رقابت‌های این فصل خواهد بود.
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود
نایب رئیس مجلس گفت حقوق نیرو‌های شرکتی باید مستقیم توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود و شرکت‌های واسطه‌ای و حجمی حذف شوند.
ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد
سیاستمدار لبنانی می‌گوید جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت سیاسی و راهبردی خود در منطقه، شروط سختی به آمریکا تحمیل کرده و از موضع قدرت مذاکره می‌کند.
برگزیده
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود
سهراب سپهری شاعری بود که جهان را نه با تملک که با تماشا می‌فهمید؛ صدایی آرام از کاشان که هنوز در هیاهوی زمان، ما را به سکوت، طبیعت و معنا فرامی‌خواند.
صفحه خبر بالای تصاویر