کد خبر: ۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷

تعویق یکساله بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲

یک مقام مسئول به خبرگزاری فرانسه گفت: بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین احتمالاً به تعویق می‌افتد و برگزاری آن به سال آینده موکول خواهد شد.
تعویق یکساله بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲

یک مقام مسئول به خبرگزاری فرانسه گفت: بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین احتمالاً به تعویق می‌افتد و برگزاری آن به سال آینده موکول خواهد شد.

تعویق یکساله بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲

به گزارش مخاطب۲۴، حسین المسلم، مدیرکل شورای المپیک آسیا در این باره گفت: تاکنون هیچ تصمیم رسمی گرفته نشده، اما احتمال به تعویق افتادن این مسابقات وجود دارد.

تعویق بازیهای آسیایی


شانگهای، بزرگترین شهر چین، شاهد بدترین شیوع کووید در این کشور در دو سال گذشته بوده و این روز‌ها با محدودیت‌هایی رو‌به‌رو شده به طوری که اکثر ۲۵ میلیون ساکن این شهر در خانه‌های خود هستند. هانگژو در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شانگ‌های قرار دارد.

برگزار کنندگان بازی‌ها در چین گفته‌اند که ۵۶ محل برگزاری مسابقات تکمیل شده و قول داد‌ه‌اند که طرح کنترل ویروس که از بازی‌های المپیک زمستانی گرفته شده است را منتشر کنند.

لو چونجیانگ، یکی از مقامات مسئول عملیات در مرکز ورزشی المپیک هانگژو، به تلویزیون دولتی CCTV گفت: اکنون در حال انجام تنظیمات نهایی و بهبود امکانات هستیم.

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
برگزیده
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر