کد خبر: ۶۳۲۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴

آنچه که از تابلوی نابودی اسرائیل در میدان فلسطین تهران نمی‌دانستید!

تابلوی بزرگ روزشمار نابودی اسرائیل در میدان فلسطین تهران، حالا در میانه جنگ مستقیم ایران و اسرائیل، بیش از همیشه جلب توجه می‌کند. برخی آن را نشانه امید می‌دانند و برخی مایه تمسخر. امین دست‌مُزد، می‌گوید: «ما باطن کار را می‌بینیم، اسرائیل از درون پوسیده.»
آنچه که از تابلوی نابودی اسرائیل در میدان فلسطین تهران نمی‌دانستید!

مخاطب ۲۴- امین دست‌مُزد، دانشجوی مهندسی برق و مسئول رسانه و روابط عمومی «قرارگاه مردمی فلسطین» در میدان فلسطین تهران است. پیش‌تر نام و تصویر او را در تجمعات «خودجوش» مقابل مجلس دیده بودم. مصاحبه‌هایش جنجالی و از موضعی آشتی‌ناپذیر است؛ از متهم کردن سران قوا ابایی ندارد و خودش می‌گوید که برای همین حرف‌ها بهای سنگینی پرداخته. هرچند معتقد است رسانه‌ها حرف‌هایش را تحریف می‌کنند و تیتر‌هایی می‌زنند که برایش دردسر درست می‌کند، اما افرادی مثل او می‌توانند برای نهاد‌های تقنینی و اجرایی دردسرآفرین باشند. می‌گوید علیه دولت رئیسی هم تجمع برگزار کرده، اما فعلاً سیاستمدار مطلوبش سعید جلیلی است.

بیشتر بخوانید

آقای دست‌مُزد را زیر تابلوی روزشمار محو اسرائیل در میدان فلسطین پیدا کردم. در چادری که همان‌جا برپا شده، در پس‌زمینه تصویر تلفن همراهش عکسی از نواب صفوی دیده می‌شود؛ روحانی جوانی که در رژیم گذشته به جرم اقدام برای ترور حسین علاء، نخست‌وزیر وقت، تیرباران شد. دیدگاه‌هایش تند، انتقادی و البته صادقانه است. می‌گوید جنگ با اسرائیل باید اتفاق می‌افتاد و وقتی درباره هزینه‌های جنگ از او می‌پرسم می‌گوید: «آن‌هایی که اعتقاد ندارند ظاهر ماجرا را می‌بینند، ما باطن کار را می‌بینیم.»

قضاوت نهایی درباره افکار او را باید به خوانندگان واگذار کرد.

ابتدا از این سوال شروع کردم: ما الان درست زیر تابلوی روزشمار محو اسرائیل نشسته‌ایم و پنجمین روز از آغاز تهاجم و تجاوز اسرائیل به ایران را پشت سر می‌گذاریم. فرماندهان ارشد نظامی و امنیتی هدف قرار گرفته‌اند و اسرائیلی‌ها زیرساخت‌های نظامی و انرژی ایران را بمباران کردند. تو هنوز به این روزشمار باور داری؟ فکر می‌کنی مثلا ۵هزار و ۵۷۵ روز دیگر اسرائیل از صفحه روزگار محو می‌شود؟

اتفاقاً فکر می‌کنم با توجه به رویداد‌های این روز‌ها نابودی رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها اتفاق می‌افتد. البته مردم باید همت کنند و پای کار بیایند تا این روند سریع‌تر شود. قطعاً وعده رهبران الهی مثل امام خامنه‌ای حق است و حتماً این اتفاق خواهد افتاد.

مردم چطور باید همت کنند؟

بهترین کاری که می‌توانند انجام دهند، احیای کمیته‌های انقلاب است. اینطوری می‌توانیم جاسوس‌ها و نفوذی‌های اسرائیل و عواملی را که مستقیم یا غیرمستقیم به دشمن کمک می‌کنند شناسایی کنیم. گشت‌های موتوری خیلی مهم‌اند؛ همین بازرسی‌ها از خودرو‌ها و وانت‌ها هم لازم است. نباید اجازه دهیم فضای خفقان و ترس بر شهر حاکم شود، چون همین فضا می‌تواند باعث آشوب‌های خیابانی شود

ما داریم به مردم خدمات می‌دهیم و از طریق گروه‌های مردمی و جهادی این کار را انجام می‌دهیم. الان یک کاروان از خراسان دارد به سمت فلسطین می‌رود. ایده این کار هم از سخنان مقام معظم رهبری گرفته شده که همه‌پرسی در فلسطین انجام شود. همه مردم دنیا باید مرز‌ها را بشکنند؛ از مصر کاروان حرکت کرده و از ایران هم کاروان راه افتاده. با این کاروان‌ها رژیم صهیونیستی نابود می‌شود، چون مرز زمینی است و نمی‌توانند با موشک مردم را بزنند.

گفتی که با احیای کمیته‌های انقلاب موافقی، چون می‌توانند جلوی نفوذی‌ها را بگیرند. همین حالا دو نهاد امنیتی وجود دارند که همین کار را انجام می‌دهند. فکر می‌کنی کم‌کاری می‌شود؟

حضرت آقا از قبل هشدار داده بودند که نفوذ در ارگان‌ها رخنه کرده. به همین دلیل معتقدم مردم که صاحب انقلاب هستند باید پای کار بیایند. نهاد‌های امنیتی مشغله زیاد دارند و یک جا‌هایی نقاطی را نمی‌بینند که ما می‌بینیم. البته این رخنه‌ها طبیعی است؛ همانطور که ایران در نهاد‌های امنیتی اسرائیل نفوذ کرده آنها هم همین کار را کرده‌اند. به نظر من باید آنهایی را که ترک فعل کرده‌اند محاکمه کنند تا دیگر کسی جرأت نکند با دشمن همکاری کند.

تو از کودکی رویای فتح قدس و جنگ با اسرائیل را داشتی. حالا که بالاخره این امکان فراهم شده، اوضاع را چطور می‌بینی؟

به نظر من نزدیک فتح قدس هستیم. اسرائیل جرات و توان اقدام بیشتری را ندارد. البته هدف نهایی ما فقط نابودی اسرائیل نیست؛ باید با کل استکبار جهانی بجنگیم. رژیم صهیونیستی فقط یکی از مظاهر استکبار است. به قول یکی از شهدا: «تا باطل هست، جنگ هست؛ و تا جنگ هست، ما هم هستیم!»

میدان فلسطین و این تابلو هم خیلی نمادین است. درباره این تابلو مردم چه واکنشی دارند؟

این تابلو بعد از فرمایشات حضرت آقا در ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ نصب شد که گفتند اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید. البته ایشان گفتند اگر مردم پای کار بیایند اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، نه اینکه ما بنشینیم و کاری نکنیم. بعضی از مردمی که از اینجا رد می‌شوند اعتقادی ندارند و مسخره می‌کنند؛ می‌گویند اینجا تابلوی محو اسرائیل زده‌اید درحالی که اسرائیل دارد کشور را می‌زند. آنها ظاهر ماجرا را می‌بینند. اما ما باطن ماجرا را می‌بینیم. اسرائیل از درون پوک شده و از لحاظ نظامی توان مقابله ندارد. وگرنه چرا دست و پا می‌زند که آمریکا را وارد این جنگ کند؟ البته حزب‌الهی‌ها از اینجا روحیه می‌گیرند و در حملات موشکی برای حمایت از سپاه اینجا جمع می‌شوند.

هفتم اکتبر که حمله شروع شد تو اینجا بودی؟

بله، من همین‌جا در تجمعات مردمی بودم.

اگر آن روز می‌دانستی دو سال بعد چه اتفاقاتی می‌افتد، باز هم در آن جشن شرکت می‌کردی؟

قطعاً. کشور ما نیاز به این جنگ داشت. ما نیاز داشتیم که اسرائیل وارد یک جنگ علنی بشود. فضای حاکم بر نیرو‌های مقاومت محافظه‌کار شده بود. حتی بعضی مسئولین جمهوری اسلامی داشتند درباره طرح دوکشوری صحبت می‌کردند. این جنگ آن فضای محافظه‌کارانه را شکست. همه دیدند اسرائیل ترس ندارد و ضربه می‌خورد. حالا مردم غزه و حزب‌الله لبنان نفس تازه کرده‌اند. مهم‌ترین نتیجه حمله هفتم اکتبر بیداری اسلامی بود.

یعنی به نظر تو همه این هزینه‌ها لازم بود؟

بله، اگر اسرائیل آنطور به فلسطین حمله نمی‌کرد و بعد هم فرماندهان ما را نمی‌زد، مردم ما همچنان خواب بودند. الان همه در عمل انجام شده قرار گرفته‌اند. فیلتر‌های آخرالزمانی باعث می‌شود افراد خالص بمانند و بقیه کنار بروند.

به نظرت مردم ایران همراهی لازم را با مساله فلسطین داشته‌اند؟

قاطبه مردم همدلی دارند ولی همدلی بدون عمل چه فایده‌ای دارد؟ الان ببینید سر سفره‌های مردم محصولات صهیونیستی هست؛ کوکاکولا، پپسی و غیره. حتی مسئولان کشور محصولات اسرائیلی را تحریم نمی‌کنند.

چه محصولاتی؟

کوکاکولا، نستله، پپسی، واتس‌اپ، اینستاگرام. ما دو سال پیش گفتیم پهنای باند اینها را ببندید، نکردند. حالا مشخص شده همین ابزار‌ها اطلاعات را به دشمن می‌دهند. متأسفانه سیستم موقعیت‌یابی ما هنوز GPS است که متعلق به ارتش آمریکاست. گوگل هم که با اسرائیل همکاری می‌کند.

در این مدت کلیپی از نقل‌قول آیت‌الله خامنه‌ای دست‌به‌دست می‌شود که گفتند «نه جنگ می‌شود نه مذاکره»، اما الان هم جنگ شده و هم مذاکره. نظرت چیست؟

حضرت آقا آن حرف را برای همان مقطع زدند. آن موقع مسئولان غرب‌گرا می‌گفتند اگر مذاکره نکنیم جنگ می‌شود، رهبری گفتند نه مذاکره نه جنگ؛ چون ترامپ جرأت جنگ نداشت. الان که جنگ اتفاق افتاده، رهبری هم گفتند حالا که جنگ را شروع کرده‌اید، تنبیه می‌شوید.

برچسب ها: فلسطین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر