کد خبر: ۵۹۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷

قالیباف:گفتمان تمدن غرب بین عمل تا حرف فاصله دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی فلسطین را وجدان بیدار جامعه جهانی در برابر نظام سلطه عنوان کرد و با اشاره به جنایات صهیونیست‌ها در کشتار مردم بی دفاع، گفت: در حقیقت رژیم صهیونیستی ماشین کشتار آمریکای جنایتکار است که همراه با جنایت ادامه حیات داده است.
قالیباف:گفتمان تمدن غرب بین عمل تا حرف فاصله دارد

مخاطب ۲۴- محمدباقرقالیباف، امروز جمعه (۸ فروردین ماه) در مراسم روز جهانی قدس در محل دانشگاه تهران با تقدیر از حضور گسترده مردم در راهپیمایی گفت: امت حزب الله در سراسر ایران در شهر و روستا برای دفاع از فلسطین در راهپیمایی روز قدس حاضر شدند، روزی که امام راحل ما به یاد و نام فلسطین نامگذاری کردند و نام روز قدس را بر آن نامیدند که بدون شک یکی از ارزشمندترین حسنات و اعمال صالح است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ماجرای ملت فلسطین در دهه‌های گذشته و سالیان طولانی یک قصه پرغصه است، چرا که رژیم صهیونیستی، امت اسلامی، جهان اسلام و مومنان به قرآن را رنج و آزار می‌دهد و مقاومت مردم فلسطین برای همه انسان‌ها، جامعه بشری و برای آینده و فردای ما درس و الگوست.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با غصب حق ملت فلسطین و نسل کشی، ترور، شکنجه، کشتار کودکان و زنان بر این جامعه ظلم می‌کند، تصریح کرد: این جنایات آنها حتی با همان ارزش‌های اعلامی تمدن غرب هم همخوانی ندارد که نشان می‌دهد گفتمان تمدن غرب بین عمل تا حرف فاصله دارد.

قالیباف تاکید کرد: تمدن غرب در طول تاریخ و در دوران معاصر با اقداماتی که انجام داده است، رسوایی برای تمدن غرب به بار آورد و قطعا نسل‌های امروز و آینده به چنین نگاه و فرهنگی روی نخواهند آورد.

وی با بیان اینکه فلسطین سنگ محکی است که اجازه نمی‌دهد این رفتار‌های دوگانه توسعه داده شود، گفت: فلسطین وجدان بیدار جامعه جهانی در برابر نظام سلطه است که این نظام سلطه با ظلم به جامعه انسانی ادامه حیات داده است و در حقیقت رژیم صهیونیستی ماشین کشتار آمریکای جنایتکار است.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مذاکره همراه با تهدید به معنای تحمیل کردن خواسته‌ها بر ما است، تصریح کرد: سردمداران آمریکا می‌خواهند نه فقط امکانات نظامی ایران را نادیده بگیرند بلکه منظور آنها از مذاکره خلع سلاح جمهوری اسلامی است. اما مذاکره برای تامین خواسته دشمن، مقدمه جنگ است و هیچ امتی چنین خواسته‌ای را نمی‌پذیرد.

رفتار آمریکا در نامه به ایران گنده لاتی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: در این نامه هیچ حرف حسابی درباره رفع تحریم‌ها مطرح نیست. بلکه رفتار آمریکا در این نامه گنده لاتی است و آمریکا حتی در کشور‌های هم پیمان خودش هم از موضع ارباب - رعیتی صحبت می‌کند. اما به ملت ایران نه می‌توان زور گفت و نه می‌توان ملت ایران را فریب داد.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه جمهوری اسلامی در نظام زور مدار، مقتدر و مظلوم است، گفت: ایران اسلامی به پشتوانه مردم، رهبر شجاع و پشتوانه قدرت دفاعی و نیرو‌های مسلح مومن، انقلابی، شهادت طلب، با تجربه و بسیجیان دل داده که مبتنی بر سنت‌های الهی هستند و باور داریم که سنت‌های الهی تبدیل نمی‌شوند و تغییر نمی‌کنند، در میدان ایستاده‌اند و از هیچ تهدیدی نمی‌هراسند.

قالیباف با اخطار به آمریکا و همپیمانان این کشور یادآور شد: اگر ایران اسلامی را تهدید کنند، آنگاه به مانند انبار باروت، متحدان آمریکا در منطقه و پایگاه‌های آمریکا در امان نخواهند بود.

اسرائیل بدون حمایت آمریکا یک هفته هم در برابر جبهه مقاومت توان ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جبهه مقاومت و مردم فلسطین فقط با اسرائیل رو به رو نبوده‌اند، تصریح کرد: اگر فلسطین و جبهه مقاومت، فقط در برابر رژیم صهیونیستی بودند، مطمئن باشید که این رژیم هرگز به اندازه یک هفته هم توان مقاومت و ایستادگی نداشت. چرا که رژیم صهیونیستی یک رژیم جعلی است و اسرائیل بدون آمریکا توان و قدرتی در درون خودش ندارد.

قالیباف تاکید کرد:، اما آمریکا با پشتیبانی و کمک تسلیحاتی، کمک اطلاعاتی و حمایت‌های سیاسی، رژیم منحوس و کثیف صهیونیستی را حفظ کرد. البته کشور‌های دیگری هم بازیگر این موضوع هستند و انگیسی‌ها نقش کلیدی دارند، دنیای اسلام یک بار دیگر از انگلیس خبیث، خنجر خورد.

رابطه انگلیس و اسرائیل یک رابطه پدر و فرزندی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رابطه آمریکا با رژیم صهیونیستی، مشارکتی، توافقی، حامی و هم‌پیمانی است، توضیح داد: ولی رابطه انگلیس و اسرائیل یک رابطه پدر و فرزندی است. به عبارتی انگلیس می‌خواهد آن پروژه نیمه تمامی که در سال ۱۹۴۸ در جنگ جهانی آغاز و سازمان صهیونیست را پایه گذاری کرد، به اتمام برساند.

قالیباف با تاکید بر اینکه نظام سلطه و استکبار جهانی علیه جبهه مقاومت جنایت می‌کند، گفت: آنها نه تنها قوانین بین المللی، بلکه قوانین الزام آور دوران جنگ را هم رعایت نمی‌کنند، به عبارتی آنها با همه توان و تکنولوژی و استفاده از بمب‌های غیرقانونی و غیر انسانی، به مردم فلسطین و جبهه مقاومت حمله می‌کنند.

جبهه مقاومت همچنان از توان لازم برخوردار است

قالیباف با تاکید بر اینکه جبهه مقاومت همچنان از توان لازم برای مقابله با رژیم صهیونیستی برخوردار است، یادآور شد: در مذاکره جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی، همه دیدیم که آزادگان خود را از زندان‌ها آزاد کرد و اسرای صهیونیست‌ها را با اقتدار تحویل داد و زمانی که رژیم صهیونیستی به مانند ۷۷ سال گذشته، آتش بس را نقض کرد، جبهه مقاومت از غزه و یمن پاسخ دادند.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند ما نیابتی به کسی ندادیم و نیروی نیابتی نداریم، به این معنا است که امت اسلامی، جوانان و مجاهدان در برابر ظلم آنها ایستاده‌اند. البته در این راه افراد بزرگی همچون شهید سلیمانی، شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه، شهید سنوار و شهید شیخ هاشم صفی الدین به شهادت رسیدند.

قالیباف با بیان اینکه جبهه مقاومت در برابر جنگ جهانی نظام سلطه ایستاده است، گفت: در ۷۷ سال گذشته از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۷۳ که بیش از پنج جنگ بین اعراب و رژیم صهیونیستی اتفاق افتاده است، در همه آن جنگ‌ها سرزمین از دست دادند و شکست خوردند و پس از آن صلح کردند که رژیم صهیونیستی هیچگاه به این صلح پایبند نبوده است.

زندگی انگلی رژیم صهیونیستی روز به روز بیشتر شده است

قالیباف در ادامه سخنان خود با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در حوزه راهبردی و تاکتیکی و رسیدن به همه اهدافی که آمریکا و انگلیس طراحی کردند، شکست خورده است، گفت: آنها رژیم صهیونیستی را ایجاد و سرمایه‌گذاری کردند که برای خود در منطقه ژاندارمی درست کنند تا بتواند از منافع نظام سلطه دفاع کند. آنها می‌خواستند حکومتی را سرپا کنند که بتواند الگو باشد و از نگاه آنها بتواند همه صهیونیست‌ها و نظام استکبار را در آنجا مستقر کنند و دموکراسی ایجاد کنند و ملت فلسطین را در طول زمان از بین ببرند.

وی اضافه کرد:، اما آن چیزی که امروز دیده می‌شود این است که زندگی انگلی رژیم صهیونیستی روز به روز بیشتر شده است. به گونه‌ای که قرار بوده منابع و منافع آمریکا را در منطقه حفظ و تامین کنند ولی امروز باید آمریکا برای حفظ این رژیم هزینه کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر وزیر امورخارجه آمریکا به تل‌آویو در زمان طوفان الاقصی عنوان کرد: آنها اعلام کردند که اگر رژیم اسرائیل هم نبود، ما باید رژیمی به مانند اسرائیل در این منطقه ایجاد می‌کردیم. اما امروز این رژیم نتوانسته این منافع را حفظ کند.

قالیباف تاکید کرد: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به یکی از همتایان خود در منطقه گفته بود وقتی در آغاز عملیات طوفان الاقصی وارد تلاویو شدم، ارتش و فرماندهی صهیونیست‌ها به هم ریخته بود و امروز سیستم فرماندهی و ارتش صهیونیست‌ها را آمریکایی‌ها مدیریت می‌کنند. به عبارتی صهیونیست‌ها در توان داخلی هم دچار مشکل هستند و حمایت‌های سیاسی آمریکا سبب حل و فصل مشکلات داخلی آنها می‌شود.

خانه‌های شهرک نشینان پس از ۷۰ سال در حال تخلیه شدن است

وی با اشاره به تخلیه خانه‌های شهرک نشینان که در ۷۰ سال گذشته ساخته شد بود، گفت: آنها حاضر به بازگشت نیستند که این نتیجه خلاء امنیتی آنهاست. همچنین هر کسی که از رژیم صهیونیستی در خیابان‌های غصب شده سرزمین‌های اشغالی تردد می‌کند، هر لحظه دچار تردید و ترس است چرا که امنیت ندارد.

قالیباف با اشاره به ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اسرائیل مهد امنیت است و امنیت همه را تامین می‌کند، تصریح کرد: امروز مهاجرت معکوس و ناامنی در این منطقه افزایش یافته است. این پوچی و باطلی فقط در حوزه نظامی و امنیتی نیست بلکه در حوزه مسائل اقتصادی نیز وجود دارد و همه می‌دانیم که سرمایه‌داران صهیونیست که به دنبال تقویت اقتصاد رژیم صهیونیستی بودند امروز آینده‌ای برای رژیم صهیونیستی متصور نیستند که سرمایه‌گذاران حتی وابستگان به رژیم در آنجا سرمایه‌گذاری کند.

موضوع فلسطین تبدیل به دغدغه بشریت در تمام جهان شده است

رئیس قوه مقننه با اشاره به بیانیه امام راحل در سال ۱۳۴۳ و بعد از بازگشت از زندان به قم که رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و مقصر اصلی را آمریکا دانستند، یادآور شد: ایشان بعد از پیروزی انقلاب هم جمعه آخر ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس برای جهان اسلام تعیین کردند. امروز می‌بینیم که موضوع فلسطین تبدیل به موضوعی جهانی و دغدغه بشریت و دغدغه همه آزادی‌خواهان شده است. حتی رئیس جمهور آمریکا بودجه دانشگاه‌هایی را که از فلسطین دفاع و علیه رژیم صهیونیستی شعار می‌دهند، قطع می‌کند.

قالیباف درباره سفر خود در سال گذشته به بیروت اظهار کرد: در سفری که در اوج حوادث و بعد از شهادت شهید نصرالله به بیروت انجام شد، نگران بودم. اما وقتی در آنجا بچه‌های حزب الله را در آن شرایط سخت دیدم، مشاهده کردم که حزب الله زنده است و در میدان جنگ رزمندگان آنچنان می‌جنگند که بیش از ۴۰ روز ارتش رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا نتوانست یک متر به سرزمین لبنان تجاوز کند و بر غزه تسلط پیدا نکرد و تا روز آخر رزمندگان مقاومت کردند و جنگیدند تا دشمن مجبور به قبول آتش بس و عقب نشینی شود.

رژیم صهیونیستی در راهبرد تاکتیک و اهداف دراز مدت شکست خورده است

وی با بیان اینکه رژیم صهیونسیتی در حوزه نگاه سیاسی زمین گیر شده است، عنوان کرد: این واقعیت است که امروز رژیم صهیونیستی در جنگ ترکیبی و شناختی نمی‌تواند بگوید که جبهه مقاومت شکست خورده است. بلکه این جبهه زنده است و امروز نیز می‌بینیم که موشک‌های مجاهدان، جهان اسلام هنوز به فرودگاه بن‌گورین اصابت می‌کند؛ بنابراین کسی که در راهبرد تاکتیک و اهداف دراز مدت شکست خورده رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: همانطور که امام عزیز ما گفت و مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید کردند، همه این جنایات با محوریت و حمایت آمریکا است و آنها هستند که رفتار‌های دوگانه دارند؛ هیچ فرقی هم نمی‌کند که چه کسی در آنجا رئیس جمهور باشد. چه روسای جمهور قبلی و چه رئیس جمهور فعلی آمریکا همه دوگانه رفتار می‌کنند و این خصلت نظام سلطه است.

ایران به پشتوانه رهبری، مردم و نیرو‌های مسلح از هیچ تهدیدی نمی‌ترسد

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در دنیای زورمدار، مقتدر و مظلوم است، گفت:، اما ما به پشتوانه مردم به ویژه انسجام و ایمان آنها، پشتوانه رهبر حکیم و شجاع‌مان و همچنین به پشتوانه توان نیرو‌های مسلح مومن، انقلابی، خلاق، مجاهد، شهادت طلب، با تجربه و همیشه آماده و توان دفاعی، در میدان ایستاده‌ایم و از هیچ تهدیدی نمی‌ترسیم.

وی اضافه کرد: آمریکایی‌ها خودشان می‌دانند که چقدر آسیب پذیر هستند و اگر به حریم ایران تعرض کنند، مثل جرقه‌ای در انبار باروت است که کل منطقه را منفجر می‌کند و آن وقت پایگاه‌های آنها و متحدانشان در امان نخواهد بود.

قالیباف تصریح کرد: ما بر این باوریم که مسیر کاهش فشار روی مردم با تکیه بر توان داخلی از انسجام بیشتر و اقتصاد بهتر می‌گذرد و آن وقت دشمن نیز ناچار می‌شود واقعیت را بپذیرد و به مذاکره منطقی و منصفانه که ما همیشه مسیر آن را باز گذاشته‌ایم و با کشور‌های باقیمانده در برجام ادامه داده‌ایم، بازگردد.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: دنیا فراموش نکرده است که همین رئیس جمهور آمریکا بود که با خروج از برجام و لغو تعهداتش، به مذاکره پشت پا زد؛ بنابراین آزموده را آزمودن خطاست، اما دشمن را با تدبیر عاقلانه و هوشمندانه و عملکرد جهادی باید از زورگیری و باج گیری مایوس کرد تا مطالبات به حق ملت ما محقق شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان
برخی ادعا می‌کنند که حمام یخ می‌تواند با تاثیر معجزه‌وار سبب برطرف کردن بسیاری از مشکلات بدن انسان شود. در این مقاله نگاهی علمی به مشکلات و مزایای استفاده از حمام یخ خواهیم داشت.
مرکز بازپروری خرس سیاه آسیایی در کرمان راه‌اندازی می‌شود مرکز بازپروری خرس سیاه آسیایی در کرمان راه‌اندازی می‌شود
مدتی پس از انتشار گزارش‌هایی درباره وضعیت خرس سیاه آسیایی یا بلوچی در جنوب کرمان و ضرورت توجه بیشتر به این گونه در خطر انقراض، حالا محیط زیست استان می‌گوید قرار شده مرکز بازپروری و رهاسازی خرس سیاه در این خطه راه‌اندازی شود؛ خبر خوبی که می‌تواند نویدبخش رخداد‌های بسیار خوب‌تر دیگر نیز باشد.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
صعود رحمانی، فیروزپور و معصومی به فینال کشتی آزاد قهرمانی آسیا صعود رحمانی، فیروزپور و معصومی به فینال کشتی آزاد قهرمانی آسیا
۳ آزادکار ایران در ۵ وزن دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا با شکست رقبای خود راهی فینال شدند.
فروش این کالا باید متوقف شود! فروش این کالا باید متوقف شود!
یکی از فروشگاه‌های اینترنتی در اقدامی عجیب محصولی را می‌فروشد که هشدار بستن کمربند را قطع می‌کند موضوعی که بازی با جان رانندگان است.
برگزیده
ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم
رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران گفت: «مقامات آمریکایی و ایرانی درحال مذاکره هستند. اما اگر با ایران به توافق هسته‌ای نرسیم، این کشور را بمباران خواهیم کرد.»
پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است
رئیس جمهور با اشاره به اینکه «پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است»، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما همانگونه که از قبل هم هیچ‌گاه مسیر‌های گفتگوی غیرمستقیم از طرف جمهوری اسلامی بسته نشده بود، در این نامه نیز عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تأکید شده ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران و اعتماد‌ها بازسازی شوند.»
توضیح وزارت خارجه درباره حواشی تبادل نامه ایران و آمریکا توضیح وزارت خارجه درباره حواشی تبادل نامه ایران و آمریکا
روابط عمومی وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا توضیحاتی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر