کد خبر: ۶۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵

نظر رهبر انقلاب درباره وزیر اقتصاد و دارایی چیست؟

رئیس‌جمهور گفت: «درباره علی مدنی‌زاده با مقام معظم رهبری مشورت کردیم؛ ایشان مخالفت نداشتند و الزاماً نه تأیید و نه رد کردند؛ اینگونه نیست من بخواهم در اینجا حرف غلط و نادرستی بگویم.»
نظر رهبر انقلاب درباره وزیر اقتصاد و دارایی چیست؟

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، با اشاره به دستور کار مجلس درباره بررسی صلاحیت علی مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید

پزشکیان اظهار کرد: باید به نمایندگان بگویم که آقای مدنی‌زاده را بر اساس شاخص‌ها انتخاب کرده‌ایم و به خدا قسم می‌خورم که نه او را می‌شناختم و نه رابطه‌ای با او داشته‌ام و نه او دوستم بود و نه در این انتخاب ارتباط سیاسی و جریانی وجود داشت، بلکه بر اساس شاخص‌ها مشاهده کردیم که این برادر ما از نظر شاخص‌ها از منظر علمی، کارشناسی، اعتقادی، جوانی و ارتباط با طبقه نخبه و دانشمند جامعه یک سر و گردن از دیگران بالاتر است. درباره او با مقام معظم رهبری نیز مشورت کردیم؛ ایشان مخالفت نداشتند و الزاماً نه تایید و نه رد کردند؛ اینگونه نیست من بخواهم در اینجا حرف غلط و نادرستی بگویم.

وی ادامه‌داد: من در عمرم دروغ نگفتم و بر اساس اعتقاد و باورم زندگی کردم و امروز نیز بر اساس باورم ایستادم و حاضرم بر این اساس تمام وجودم را در خدمت به مردم و مملکت قربانی کنم و از هیچ چیزی نیز باک ندارم؛ اینها چیزی است که دین، اعتقاد و کتاب من به ما یاد داده است. امروز دیگر جای آن نیست که به همدیگر تهمت بزنیم، تخریب کنیم و علیه همدیگر صحبت کنیم؛ همچنین امروز دیگر وقت آن نیست که از یکدیگر گلایه کنیم، من هم گلایه‌های زیادی دارم، اما با تمام وجود برای حل مشکلات مملکت ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و همه تلخی‌ها و ناکامی‌ها را با تمام وجود خواهیم پذیرفت. باید دست به دست هم دهیم که نه تنها در اینجا، بلکه در جامعه تمام گلایه‌ها را کنار بگذاریم و در مقابل این جنایتکار وحشی و خونخوار و نسل‌کش با قدرت بایستیم. وقتی که توانستیم به ساحل برسیم باز هم بلند شویم و به همدیگه گلایه کنیم.

رئیس جمهوری گفت: تعدادی گزینه برای وزارت اقتصاد وجود داشت، اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برادر عزیزمان را خدمت مجلس معرفی کنیم. امیدوارم در چنین فضایی با قدرت، وحدت و انسجام نمایندگان مجلس به آقای مدنی زاده رای دهند. آقای مدنی از نظر علمی، کارشناسی، تخصصی و سلامت نفس و پاکی بر اساس آنچه که من ارزیابی کردم فردی مناسب برای چنین جایگاهی است. امیدوارم نمایندگان مجلس با رای قاطع خود اجازه دهند که این عزیز ما برای خدمت به این مملکت وارد صحنه شود و از ایشان نیز درخواست می‌کنم که با نخبگان، دانشمندان، کارشناسان و اقتصادیون در روند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری همراهی کنند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک
استوری جدید خواهر پژمان درباره سفرش به کانادا وایرال شد
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر