کد خبر: ۶۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵

نظر رهبر انقلاب درباره وزیر اقتصاد و دارایی چیست؟

رئیس‌جمهور گفت: «درباره علی مدنی‌زاده با مقام معظم رهبری مشورت کردیم؛ ایشان مخالفت نداشتند و الزاماً نه تأیید و نه رد کردند؛ اینگونه نیست من بخواهم در اینجا حرف غلط و نادرستی بگویم.»
نظر رهبر انقلاب درباره وزیر اقتصاد و دارایی چیست؟

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، با اشاره به دستور کار مجلس درباره بررسی صلاحیت علی مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید

پزشکیان اظهار کرد: باید به نمایندگان بگویم که آقای مدنی‌زاده را بر اساس شاخص‌ها انتخاب کرده‌ایم و به خدا قسم می‌خورم که نه او را می‌شناختم و نه رابطه‌ای با او داشته‌ام و نه او دوستم بود و نه در این انتخاب ارتباط سیاسی و جریانی وجود داشت، بلکه بر اساس شاخص‌ها مشاهده کردیم که این برادر ما از نظر شاخص‌ها از منظر علمی، کارشناسی، اعتقادی، جوانی و ارتباط با طبقه نخبه و دانشمند جامعه یک سر و گردن از دیگران بالاتر است. درباره او با مقام معظم رهبری نیز مشورت کردیم؛ ایشان مخالفت نداشتند و الزاماً نه تایید و نه رد کردند؛ اینگونه نیست من بخواهم در اینجا حرف غلط و نادرستی بگویم.

وی ادامه‌داد: من در عمرم دروغ نگفتم و بر اساس اعتقاد و باورم زندگی کردم و امروز نیز بر اساس باورم ایستادم و حاضرم بر این اساس تمام وجودم را در خدمت به مردم و مملکت قربانی کنم و از هیچ چیزی نیز باک ندارم؛ اینها چیزی است که دین، اعتقاد و کتاب من به ما یاد داده است. امروز دیگر جای آن نیست که به همدیگر تهمت بزنیم، تخریب کنیم و علیه همدیگر صحبت کنیم؛ همچنین امروز دیگر وقت آن نیست که از یکدیگر گلایه کنیم، من هم گلایه‌های زیادی دارم، اما با تمام وجود برای حل مشکلات مملکت ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و همه تلخی‌ها و ناکامی‌ها را با تمام وجود خواهیم پذیرفت. باید دست به دست هم دهیم که نه تنها در اینجا، بلکه در جامعه تمام گلایه‌ها را کنار بگذاریم و در مقابل این جنایتکار وحشی و خونخوار و نسل‌کش با قدرت بایستیم. وقتی که توانستیم به ساحل برسیم باز هم بلند شویم و به همدیگه گلایه کنیم.

رئیس جمهوری گفت: تعدادی گزینه برای وزارت اقتصاد وجود داشت، اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برادر عزیزمان را خدمت مجلس معرفی کنیم. امیدوارم در چنین فضایی با قدرت، وحدت و انسجام نمایندگان مجلس به آقای مدنی زاده رای دهند. آقای مدنی از نظر علمی، کارشناسی، تخصصی و سلامت نفس و پاکی بر اساس آنچه که من ارزیابی کردم فردی مناسب برای چنین جایگاهی است. امیدوارم نمایندگان مجلس با رای قاطع خود اجازه دهند که این عزیز ما برای خدمت به این مملکت وارد صحنه شود و از ایشان نیز درخواست می‌کنم که با نخبگان، دانشمندان، کارشناسان و اقتصادیون در روند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری همراهی کنند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
شروط بازگشایی تلگرام در ایران شروط بازگشایی تلگرام در ایران
منابع آگاه از ارائه فهرستی از شروط از سوی تیم مذاکره‌کننده ایرانی به مدیران تلگرام خبر داده‌اند؛ شروطی که در صورت پذیرش آنها، احتمال رفع فیلتر این پیام‌رسان در کشور وجود دارد.
رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد
منابع دیپلماتیک در تهران به نقل از رسانه‌های عراقی مدعی شدند که ایالات متحده از طریق عمان پیامی برای ایران ارسال کرده است؛ پیامی که به احتمال زیاد با هدف ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای پس از ماه‌ها توقف فرستاده شده است.
مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند
مردم انتظار تغییر داشتند، اما دولت وفاق بیش از آنکه تحول‌آفرین باشد، استمرار وضع قبلی است و ناکارآمدی مدیریت و ناترازی سیاست‌ها ادامه دارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر