کد خبر: ۶۳۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۱

راهکاری معجزه آسا برای مادران باردار در شرایط استرس زا!

رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مادران باردار از اولویت‌های نظام سلامت در ارائه خدمات درمانی در شرایط بحران محسوب می‌شوند و بهتر است در این شرایط از اخبار فضای مجازی دور بمانند.
راهکاری معجزه آسا برای مادران باردار در شرایط استرس زا!

مخاطب ۲۴- لیلا عرب‌نژاد، با اشاره به ضرورت حفظ آرامش مادران باردار در شرایط بحرانی افزود: استرس زیاد می‌تواند روی سلامت مادر و جنین تاثیر بگذارد.

وی افزود: در شرایط پر استرس لازم است تا مادران نفس عمیق کشیده و با چشمان بسته به صدای نفس‌هایشان گوش دهند.

بیشتر بخوانید

وی همچنین دوری از فضای مجازی و اخبار استرس زا را در مادران باردار با اهمیت خواند و گفت: در صورت تمایل فقط روزی ۱ یا ۲ بار از اخبار را از منابع رسمی پیگیری کرده و فضای مجازی را محدود کرده، مخصوصا گروه‌های شایعه ساز را ترک کنید.

وی خطاب به مادران باردار گفت: برای حفظ آرامش، گفت‌و‌گو با افراد آرام و حامی را در برنامه روزانه خود داشته باشید و در کنار خانواده و یا دوستانی که به شما حس امنیتی آرامش می‌دهند باشید و از افراد مضطرب فاصله بگیرید.

رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: به کار‌های روزمره و سبک در منزل ادامه دهید، وعده غذایی سالم و کمی ورزش نرم در خانه توصیه می‌شود و از موسیقی و صدای آرامش بخش استفاده کنید. همچنین شنیدن آیات قرآن، صدای طبیعت یا موسیقی ملایم به کاهش استرس بسیار کمک می‌کند.

وی ادامه داد: تماس با پزشک یا ماما را حفظ کرده و اگر درد یا نگرانی دارید حتما با پزشک یا ماما تماس بگیرید.

عرب نژاد گفت: آماده سازی کیف اورژانس بارداری شامل مدارک، دفترچه مراقبت‌های بارداری، لباس، دارو و خوراکی ساده را کنار بگذارید تا در صورت نیاز سریع آماده باشید.

برچسب ها: مادران باردار
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.