کد خبر: ۶۳۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳

ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟!

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی مقابله با تجاوز دشمن است.
ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟!

مخاطب ۲۴- اسماعیل بقائی در پاسخ به پرسش خبرنگاران راجع به وضعیت مذاکراتی که برای روز یکشنبه در مسقط برنامه‌ریزی شده بود، گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی، مقابله با تجاوز دشمن است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: دشمنان دیپلماسی و صلح، جنگ ظالمانه‌ای را بر ملت ایران تحمیل کرده‌اند و آمریکا نیز علیرغم همه ادعا‌ها در مورد گفت‌و‌گو و دیپلماسی، با تجاوز رژیم صهیونیستی از جمله در هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران همراهی نموده است، بدیهی است که در چنین شرایطی و تا زمانی که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران متوقف نشود اصولا شرکت در گفت‌و‌گو با طرفی که بزرگترین حامی و همدست طرف متجاوز است، بی‌معنا خواهد بود.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: اسماعیل بقائی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.