کد خبر: ۶۲۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱

موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با برنامه‌های مدنی‌زاده

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت اکثریت اعضای این کمیسیون با برنامه‌های مدنی‌زاده وزیر پیشنهادی اقتصاد خبر داد.
موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با برنامه‌های مدنی‌زاده

به گزارش مخاطب ۲۴: میثم ظهوریان نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی برنامه‌های سید علی مدنی‌زاده گزینه پیشنهادی دولت در کمیسیون متبوعش خبر داد و عنوان کرد: بعد از بررسی و بحث و گفت‌و‌گو کمیسیون اقتصادی مجلس با ۱۵ رای مثبت و ۵ رای منفی، صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد را تصویب کرد.

وی افزود: گزارش کمیسیون اقتصادی درباره برنامه‌های گزینه پیشنهادی روز دوشنبه ۲۶ خرداد در صحن علنی در زمان بررسی صلاحیت‌های وزیر پیشناهدی قرائت می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: نظم‌دهی به نظام بانکی، توجه به بنگاه‌های کوچک، الزام بدهکاران به بازگرداندن بدهی‌ها، أخذ مالیات از مجموع درآمد خانوار و… از جمله محور‌های برنامه مدنی‌زاده است.

گفتنی است، ۱۱ خرداد مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور طی نامه‌ای مدنی‌زاده را به‌عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد به مجلس معرفی کرد. به‌گفته‌ی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس نیز جلسه رأی اعتماد به مدنی‌زاده نیز دوشنبه ۲۶ خردادماه خواهد بود.

سید علی مدنی‌زاده دارای مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه شیکاگو است و ریاست دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف، مشاورت معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و عضویت هیئت مدیره مؤسسه حامی علوم انسانی در سوابق وی به چشم می‌خورد.

بر اساس این گزارش، عبدالناصر همتی وزیر سابق اقتصاد ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ از سوی نماینگان مجلس استیضاح شد و نتوانست اعتماد مجدد مجلس را کسب کند؛ همتی اولین وزیری است که از کابینه دولت چهاردهم رفتنی شد، پس از این استیضاح نیز رئیس‌جمهور در حکمی رحمت‌الله اکرمی خزانه‌دار کل کشور را به سرپرستی وزارت اقتصاد منصوب کرد.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر