کد خبر: ۶۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳

غارت نفت یمن توسط عربستان سعودی

یک کشتی از یکی از بنادر عربستان سعودی وارد بندری در شبوه یمن شد تا هزاران تن نفت را به غارت ببرد.
غارت نفت یمن توسط عربستان سعودی

به به گزارش مخاطب۲۴ _شبکه «المسیره» به نقل از یک منبع در وزارت نفت دولت نجات ملی یمن گزارش کرد، کشتی «ISABELLA» از بندر «رأس التنوره» عربستان سعودی وارد بندر «النشیمه» در استان «شبوه» یمن شد تا مقادیر دیگری از نفت یمن را به غارت ببرد.

غارت نفت یمن توسط عربستان سعودی

بر اساس این گزارش، حدود ۱۰۰ هزار تن نفت خام یمن معادل یک میلیون بشکه توسط این کشتی بارگیری خواهد شد. ارزش نفت به غارت رفته توسط این کشتی به ۱۱۴ میلیون دلار می‌رسد.

 

سه روز پیش نیز، یک کشتی خارجی وابسته به ائتلاف سعودی پس از اینکه ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام یمن را غارت کرد، استان شبوه را ترک کرد.

به گفته یک منبع آگاه، این کشتی چند روز پیش از امارات حرکت کرده و وارد بندر رضوم شده بود. ارزش نفت این کشتی، بالغ بر ۴۳ میلیون و ۶۴۰ هزار دلار است، یعنی ۴۹ میلیارد ریال یمن.

این منبع خاطر نشان کرد، غارت نفت خام یمن در ادامه غارت سازمان یافته منابع این کشور توسط ائتلاف متجاوز است و جامعه بین‌الملل باید در توقف غارت منابع یمن نقش خود را ایفا کند.

این در حالی است که دو هفته پیش نیز یک کشتی از بندرگاه «الشحر» در حضرموت، بیش از دو میلیون بشکه نفت خام یمن را غارت کرد.

در همین ارتباط، «معین عبدالملک» نخست وزیر خود خوانده وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی اواخر خرداد گذشته توافقنامه‌ای را تأیید کرد که بر اساس آن، نفت یمن به صورت رسمی غارت شود. بر اساس این توافقنامه، بخش سوخت یمن به عربستان سعودی واگذار شد. این اقدام، در راستای توطئه سعودی برای چپاول بخش‌های مهم و حیاتی جنوب و شرق یمن است.

منبع : مشرق

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر