کد خبر: ۵۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۹

قیمت نفت کاهش پیدا کرد

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به تقاضا برای سوخت در آستانه افزایش نرخ‌های بهره آمریکا، کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت کاهش پیدا کرد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با هشت سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۱۸ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت برنت با ۲۶ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۲۰ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. معاملات نفت برنت روز گذشته با یک دلار و ۱۰ سنت کاهش و شاخص نفت آمریکا با دو دلار کاهش، بسته شده بود.

قیمت نفت کاهش پیدا کرد

موسسه مالی یو بی اس پیش بینی خود از قیمت هر بشکه نفت برنت تا پایان سپتامبر را به ۱۲۰ دلار و برای سه سه ماهه بعدی را به ۱۲۵ دلار افزایش داد در حالی که پیش بینی قیمت قبلی، ۱۱۵ دلار بود.

موسسه اعتبارسنجی فیچ هم پیش بینی خود از قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت برای سال ۲۰۲۲ را به میزان پنج دلار بالا برد و به ترتیب ۱۰۵ دلار و ۱۰۰ دلار اعلام کرد.

تورم رو به رشد، باعث شده است سرمایه‌گذاران و معامله‌گران خود را برای افزایش چشمگیر نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا آماده کنند. انتظار می‌رود در نشست هفته جاری فدرال رزرو، نرخ‌های بهره ۷۵ واحد افزایش پیدا کند که بزرگترین افزایش نرخ‌های بهره آمریکا در ۲۸ سال گذشته خواهد بود.

در بخش تقاضا، جدیدترین موج شیوع بیماری کووید ۱۹ در چین، مربوط به یک مشروب فروشی در پکن بوده و نگرانی‌ها نسبت به فاز جدید قرنطینه‌ها را برانگیخته است.

اوپک در گزارش ماهانه خود، پیش بینی تقاضای جهانی برای نفت را تغییر نداد و همچنان انتظار دارد تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۲ از سطح سال ۲۰۱۹ که هنوز همه‌گیری کووید ۱۹ شروع نشده بود، فراتر رود، اما هشدار داد جنگ در اوکراین و تحولات مربوط به همه‌گیری، یک ریسک قابل توجه مانده‌اند.

نمایندگان اوپک و منابع صنعتی به رویترز گفته بودند اوپک انتظار دارد روند رشد تقاضا برای نفت در سال میلادی آینده آهسته شود، زیرا افزایش قیمت‌های نفت، به تورم دامن زده و تاثیر منفی روی اقتصاد جهانی می‌گذارد.

بر اساس گزارش رویترز، با این حال، عرضه محدود که با کاهش صادرات لیبی در بحبوحه بحران سیاسی در این کشور، تشدید شده، از قیمت‌ها پشتیبانی کرده است.

منبع : ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر