کد خبر: ۶۲۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱

زنان کدام استان رتبه اول مصرف قلیان را در کشور دارند؟

رئیس مرکز تحقیقات اعتیاد و سبک زندگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شیوع مصرف قلیان در میان زنان بوشهری و داشتن بالاترین میزان مصرف در کشور زنگ خطری برای سلامت جامعه است.
زنان کدام استان رتبه اول مصرف قلیان را در کشور دارند؟

مخاطب۲۴- دکتر حسین ارفعی‌نیا یکشنبه به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات اظهارکرد: دخانیات یکی از مهم‌ترین تهدیدات سلامت عمومی به شمار می‌رود، که سالانه جان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان می‌گیرد و آثار مخرب آن بر سلامت جسمی و روانی انسان‌ها غیرقابل انکار است.

وی افزود: مصرف انواع محصولات دخانی، بویژه قلیان، درسال‌های اخیر روندی صعودی و نگران‌کننده داشته است طوریکه نتایج مطالعه استپس نشان می‌دهد که استان بوشهر با داشتن بالاترین نرخ مصرف قلیان در میان زنان در کشور، در معرض خطر جدی سلامت جامعه قرار دارد.

بیشتر بخوانید

ارفعی نیا بیان کرد: مرکز تحقیقات اعتیاد و سبک زندگی استان بوشهر با اخذ مجوز لازم راه‌اندازی شده‌است تا به پایش مستمر و علمی مصرف قلیان و سایر عوامل اعتیادآور بپردازد و راهکار‌های مؤثر مقابله با این معضل را ارائه دهد.

وی تأکید کرد: با توجه به شعار روز جهانی بدون دخانیات در سال ۲۰۲۵ با اتکا به پژوهش‌های علمی و همکاری نهاد‌های مرتبط، در مسیر ارتقای آگاهی عمومی و کاهش مصرف دخانیات گام‌های مؤثری برمی‌داریم.

پلمب ۷ مرکز و معرفی ۱۰ واحد عرضه قلیان به تعزیرات

رئیس مرکز بهداشت بوشهر گفت: در راستای اجرای قانون ممنوعیت عرضه و استعمال مواد دخانی بویژه قلیان در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، هفت مرکز متخلف در این شهرستان پلمب شدند و ۱۰ واحد صنفی متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

حمید حبیبی نیا افزود: شعار ملی هفته بدون دخانیات با عنوان «افشای ترفند‌های صنایع دخانی؛ برای نسلی عاری از دخانیات»، نام‌گذاری شده‌است.

وی ادامه داد: این شعار بر آگاهی بخشی درباره روش‌های فریبنده صنعت دخانیات تمرکز دارد، زیرا این صنایع با استفاده از بسته‌بندی‌های جذاب طعم‌دهنده‌های متنوع، تبلیغات گسترده در شبکه‌های اجتماعی و قیمت‌گذاری هوشمند تلاش می‌کنند مصرف دخانیات را در میان نوجوانان و جوانان افرایش دهند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با برگزاری جلسات آموزشی اجرای قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط باعرضه دخانیات و همچنین نظارت مستمر روی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در تلاش هستند این ترفند‌ها را افشا کرده و مردم را نسبت به خطرات مصرف دخانیات آگاه کنند.
حبیبی نیا تأکید کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی در مراکز خدمات جامع سلامت و قرائت پیام‌های بهداشتی از طریق رادیو ازجمله اقدامات فرهنگی این هفته است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر هدف اصلی این برنامه‌ها را حساسیت عمومی نسبت به مضرات دخانیات و تشویق به ترک آن برای حفظ سلامت فرد و جامعه عنوان کرد.

وی گفت: شهروندان می‌توانند با شماره تلفن ۱۹۰ شکایات خود را در زمینه تخلفات بهداشتی به‌ویژه عرضه دخانیات در مراکز فروش مواد غذایی مطرح کنند.

برچسب ها: دخانیات
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر