کد خبر: ۶۲۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

چرا محققان ایرانی از ترامپ شکایت کردند؟

یک تارنمای آمریکایی اعلام کرد: ۱۵ دانشجو و محقق ایرانی از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دلیل توقف کامل مصاحبه‌های مربوط به روادید دانشجویی در حالی که دولت در حال بررسی حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی تمام متقاضیان است، شکایت کردند.
چرا محققان ایرانی از ترامپ شکایت کردند؟

مخاطب۲۴- تارنمای آمریکایی «The Verge» روز جمعه به وقت محلی اعلام کرد: این شکایت که علیه مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در دادگاه فدرال ویرجینیا ثبت شده است، ادعا می‌کند که توقف مصاحبه‌های روادید دانشجویی، قانون رویه‌های اداری که قانون‌گذاری‌های خودسرانه را ممنوع می‌کند، نقض می‌کند.

بیشتر بخوانید

در این گزارش آمده است: این شکایت در حال حاضر محرمانه است. کرتیس موریسون و حمدی مصری، وکلای دانشجویان خاطرنشان کردند که وزارت امور خارجه از ماه مه ۲۰۱۹ متقاضیان روادید را ملزم به افشای اطلاعات کاربری رسانه‌های اجتماعی خود کرده است.

بر اساس این گزارش، مصری گفت، متقاضیان روادید از برخی کشور‌های با اکثریت مسلمان، از جمله ایران، در حال حاضر تحت «بررسی گسترده رسانه‌های اجتماعی» قرار دارند و افزود که به نظر می‌رسد ترامپ می‌خواهد «اطمینان حاصل کند که دانشجویان ورودی با ارزش‌های سیاسی او همسو هستند.»

در گزارش این تارنمای آمریکایی آمده است: دانشجویان و محققانی که علیه روبیو اقامه دعوی کردند، در دانشگاه‌های سراسر آمریکا از جمله ییل، ایالت اوهایو و دانشگاه فلوریدای جنوبی برای برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در رشته‌های علوم کامپیوتر، مهندسی، امور مالی و سایر رشته‌ها پذیرفته شده بودند.

به گفته وکلای آنها، هر یک از دانشجویان قبلاً در مصاحبه‌های روادید شرکت کرده بودند، اما درخواست‌های همه آنها در حال حاضر "در انتظار بررسی امنیت ملی" است. برخی از دانشجویان بیش از یک سال پیش مصاحبه شده بودند.

بر اساس این گزارش، توقف مصاحبه‌های رواید دانشجویی بخشی از حمله چندجانبه دولت ترامپ به دانشگاه‌ها و دانشجویان بین‌المللی است.

روبیو به تازگی اعلام کرد که وزارت امور خارجه همکاری با وزارت امنیت داخلی (DHS) را برای «لغو شدید روادید برای دانشجویان چینی، از جمله کسانی که با حزب کمونیست چین ارتباط دارند یا در رشته‌های حیاتی تحصیل می‌کنند» آغاز خواهد کرد.

وزارت امنیت داخلی در ۲۲ مه، دسترسی هاروارد به یک پایگاه داده فدرال که برای ردیابی ثبت‌نام دانشجویان خارجی استفاده می‌شد را لغو کرد و نزدیک به ۶ هزار و ۸۰۰ نفر را که در هاروارد ثبت‌نام کرده بودند، تا زمان مداخله یک قاضی فدرال، در معرض خطر اخراج فوری قرار داد.

روبیو همچنین رواید دانشجویان بین‌المللی را که در اعتراضات طرفدار فلسطین در داخل دانشگاه شرکت داشتند، به حالت تعلیق درآورده است.

اخیراً، وزارت امور خارجه روادید «اتباع خارجی که مسئول سانسور گفتار محافظت‌شده در آمریکا هستند» را نیز محدود کرده است.

برچسب ها: وزیر امور خارجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی
"هیچ دلیلی وجود ندارد که انسان با افزایش سن، بهتر نشود. تجربه‌های بیشتری دارم. البته کارگردان‌هایی هم هستند که با بالا رفتن سن، از دست می‌روند، اما من یکی از آنها نیستم. من می‌خواهم هر روز بهتر از دیروز باشم و سن در این رابطه مهم نیست. "
ماهسون به ایران می‌آید؟ ماهسون به ایران می‌آید؟
ماهسون: مردم ایران را دوست دارم و مشتاق دیدار شما هستم.
۵ استیضاح در راه بهارستان ۵ استیضاح در راه بهارستان
استیضاح وزرا در مجلس دوازدهم با استیضاح عبدالناصر همتی آغاز شد و اگرچه هنوز جایگزینی برای او از سوی دولت به مجلس معرفی نشده، برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای دیگر دولت هستند. رویکردی که به نظر می‌رسد بیش از آنکه به دلیل عدم کارآیی وزرا باشد به دلیل نگاه سیاسی نمایندگان پارلمان است.
ایلان ماسک درگیر اعتیاد ایلان ماسک درگیر اعتیاد
نیویورک تایمز: با ورود ایلان ماسک به حلقه رئیس‌جمهور ترامپ، زندگی خصوصی‌اش به‌طور فزاینده‌ای آشوبناک شد و مصرف مواد مخدرش بیش از آنچه قبلاً شناخته شده بود، شدت گرفت. مصرف مواد مخدر ایلان ماسک فراتر از استفاده گاه‌به‌گاه بود. او به دیگران گفته بود که آن‌قدر کتامین مصرف می‌کند که روی مثانه‌اش تأثیر گذاشته است، عارضه‌ای شناخته‌شده برای مصرف مزمن.
توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور! توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور!
علی کفاشیان پرده از اتفاقات دیگری برداشته است، از جمله موضوع آمدن و رفتن علی دایی، بقای کارلوس کی‌روش و همچنین توصیه به علیرضا فغانی برای قهرمانی تراکتور.
اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد
فهرست بزرگ‌ترین بدهکاران مشکوک‌الوصول بانک‌ها تنها یک آمار ساده نیست؛ این اسامی، بخشی از بحران ناترازی نظام بانکی را عیان می‌کند. شرکت‌هایی که هزاران میلیارد وام گرفته‌اند و حالا بازپرداختی در کار نیست.
دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا
تیم ملی دومیدانی ایران با کسب دو مدال طلا و یک نقره در رده هفتم جدول توزیع مدال‌ها در مسابقات قهرمانی آسیا ایستاد.
برگزیده
بهشت زهرا و یک قطعه خالی بهشت زهرا و یک قطعه خالی
رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به ضرورت احداث آرامستان‌های جدید در پایتخت، از بررسی‌های انجام‌شده در این زمینه و روند اخذ مجوز‌ها گفته است.
ماهسون به ایران می‌آید؟ ماهسون به ایران می‌آید؟
ماهسون: مردم ایران را دوست دارم و مشتاق دیدار شما هستم.
ایلان ماسک درگیر اعتیاد ایلان ماسک درگیر اعتیاد
نیویورک تایمز: با ورود ایلان ماسک به حلقه رئیس‌جمهور ترامپ، زندگی خصوصی‌اش به‌طور فزاینده‌ای آشوبناک شد و مصرف مواد مخدرش بیش از آنچه قبلاً شناخته شده بود، شدت گرفت. مصرف مواد مخدر ایلان ماسک فراتر از استفاده گاه‌به‌گاه بود. او به دیگران گفته بود که آن‌قدر کتامین مصرف می‌کند که روی مثانه‌اش تأثیر گذاشته است، عارضه‌ای شناخته‌شده برای مصرف مزمن.
صفحه خبر بالای تصاویر